bencede satmayın aracınız gayet güzel paranızı başka yerlerde değerlendirin
Arkadaşım aracın resmini, içini dışını koyuyorsun. Reklam yapıyorsun tabi. Ama isteyerek ama bilmeyerek. Konu da gördüğünüz gibi ne kadar istiyorsun diyen var. Herkes sizin gibi konu açsa ne olur? Konu şikayet edilse direkt kaldırılır. Hayır bari sadece özelliklerini yazıp veya bende Astra var, şunu almak istiyorum değer mi deseniz amenna..
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
5 yıllık araç ve sıfır kokuyor neymişsin sen be astra reşat altını muamelesi yapmayın satın gitsin.
Arkadaşım ezbere konuşmuyoruz kokusu var diyorsak vardır.Araç ta ilk günkü kadar aşırı koku olmasada sıfır kokusu halen kokmakta.Aracı görüpte bu araç kokmuyor diyen olursa bedava vericem buna ne diyeceksin
quote:
Orijinalden alıntı: West
kaç para istiyorsunuz araca?
Arkadaşım bi fiyat belirlemedim.Konuyu açmamdaki neden de zaten sizlerin görüşleriyle bi takım şeyleri belirlemek.Bu yüzden görüşlerinize başvurdum saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: mathematician_01
quote:
Orijinalden alıntı: justings
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Bence değiştirmeyin.
Kararsizdim bu mesajlardan sonra iyice karardım
max 40000 tl ye alacağınız aracın bu araçtan önemli bir donanım farkı olmayacaktır. aracınızdan da memnunsanız bence değiştirmeye değmez.
Evet haklısınız hatta 40000 tl ye alacağım araçta bu donanımların kaçta kaçını bulucağım acaba.Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
Geçen 2001 accente sıfır kokusu duruyor yazıyordu bir ilanda.
İddaa ediyorum.Aracı görüpte kokmuyor diyene araç bedava verilecek
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: enrique.xs
gerçekten çok temiz duruyor arabanız, neden satıyorsunuz. Ayrıca plakanızıda çok beğendim benim ismim Cihad, imzamdaki aracıalırken bu plakayı almak istedim ama bulunduğum muhitte 3 harfli plakaya henüz geçilmemişti.
Aslina bakarsaniz satmak istemiyorum ama 2007 oldugu icin model yukseltmek istiyorum yoksa aracim dan gercekten cok memnunum
2007 olunca ne oluyor ki?
Sıkıntısı yok memnunum diyorsunuz. Memnunsanız neden satıyorsunuz?
Ha mesela üst sınıf daha donanımlı birşeyler almak isteseniz mantıklı ama elinizdeki parayla o da olmuyor.
Satmayın binin.
Görüşleriniz için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^
motor açtırdınızmı?,tüp takılalı kaç km oldu? 50-60 binde kesin motor açılır, ateşleme bobiniyle katalitik konvertörün ayrıca her iki oksijen sensörünün durumunu çok iyi kabul ederek soruyorum...
Lpg kitini takalı yaklaşık 40000 km olmuştur.Motorun açıldığı kesin,aracı hertürlü koşullarda kullandım benzinden hiç bir farkı yok ve bugüne kadar da hiç bir zaman en ufak bi silkeleme bile yapmamıştır.Kiti takan firmayı bakımda olmasa unuturum diyebilirm
quote:
Orijinalden alıntı: -FoundeR-
konuyla alakasız olacak ama sizdeki orta panelin hep açık grisini görmüştüm, hep tiskinmiştim. siyahını ilk defa görüyorum çok daha iyiymiş
Evet aracın ön konsolu diğerlerine göre farklı.Cosmo serisi olupta mat olanlar dediğiniz gibi.Benim aracın ön konsolu parlak siyah piano black diye geçer.Deri koltuk ve krom kaplama çıtalarla bütünleştiği zaman daha bi başka duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ömer Yiğit
Satmayın binmeye devam edin.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: saruhan33
bencede satmayın aracınız gayet güzel paranızı başka yerlerde değerlendirin
Teşekkürler
quote:
quote:
motor açtırdınızmı?,tüp takılalı kaç km oldu? 50-60 binde kesin motor açılır, ateşleme bobiniyle katalitik konvertörün ayrıca her iki oksijen sensörünün durumunu çok iyi kabul ederek soruyorum...
Lpg kitini takalı yaklaşık 40000 km olmuştur.Motorun açıldığı kesin,aracı hertürlü koşullarda kullandım benzinden hiç bir farkı yok ve bugüne kadar da hiç bir zaman en ufak bi silkeleme bile yapmamıştır.Kiti takan firmayı bakımda olmasa unuturum diyebilirm
hocam yanlış anladınız, malum ecotec motorlarda magnezyum alaşımlı subap var ve yüksek ısıda yanma yapan lpg subap erimesi yapıyor,subap değişimi için motorun üst kapağını açıyorlar , genel olarak 50-60 bin km. de subap erimesi olduğu söyleniyor, benimki 50 bin km de cortladıydı
quote:
quote:
quote:
hocam yanlış anladınız, malum ecotec motorlarda magnezyum alaşımlı subap var ve yüksek ısıda yanma yapan lpg subap erimesi yapıyor,subap değişimi için motorun üst kapağını açıyorlar , genel olarak 50-60 bin km. de subap erimesi olduğu söyleniyor, benimki 50 bin km de cortladıydı
Şimdi anladım,valla allaha çok şükür bu güne kadar kullanıyorum.Lpgylen ilgili araca en ufak bir hasar bile gelmemiştir çok memnunum o konuda.Benim aracın motoru Z16XER olan dandır
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
Arkadaşım aracın resmini, içini dışını koyuyorsun. Reklam yapıyorsun tabi. Ama isteyerek ama bilmeyerek. Konu da gördüğünüz gibi ne kadar istiyorsun diyen var. Herkes sizin gibi konu açsa ne olur? Konu şikayet edilse direkt kaldırılır. Hayır bari sadece özelliklerini yazıp veya bende Astra var, şunu almak istiyorum değer mi deseniz amenna..
Arkadaşım açtığım konu başlığında da belirtmiş olduğum gibi satmayı düşündüğüm aracın tahmini satış fiyatı ve yerine alabileceğim araç markalarını sormamım nesi reklam hala anlayamadım.Lütfen açmış olduğum konu başlığını birdaha okurmusun
Araba 2007 model olduğu için satılmaya değer mi ?
40.000 TL'ye dizel Polo satıyorlar, boş oğlu boş araba. O paraya da anca öyle bir araba alınır. Altınızda C sınıfı donanımlı araba var, bu donanımla sizi tatmin edecek araba 50.000'den aşağı olmayacak.
Satmaya gerek yok derim.
2008-2009 HB Cosmo dizel kazasız ve boyasız araçların piyasası 35.000Tl fiyat bana çok geldi ayrıca klasik türk zihniyeti olan model yükseltmek istiyorum kelimesine acaib uyuz oluyorum arabandan memnunsan onu kullanmalısın bence
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
Geçen 2001 accente sıfır kokusu duruyor yazıyordu bir ilanda.
İddaa ediyorum.Aracı görüpte kokmuyor diyene araç bedava verilecek
bak vallahi demem. alır giderim karışmam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme