Şimdi Ara

ARACIMI SATIYORUM LÜTFEN ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Resimlerde görünen 2007 model opel astra H cosmo full 82000 km landi renzp lpg kiti olan aracımı satmayı düşünüyorum.Araç ta kaza bela boya kesinlikle yoktur.Belki güleceksiniz ama daha sıfır araç kokusu geliyor diyebilirim.Sizce araca satış fiyatı olarak ne kadar fiyat biçmeliyim.Aracı satarsamda sizce MAX. 40000 tl değerinde dizel araç olarak ne alabilirim.Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum hepinize teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justings -- 30 Aralık 2012; 11:48:19 >

• gerçekten çok temiz duruyor arabanız, neden satıyorsunuz. Ayrıca plakanızıda çok beğendim benim ismim Cihad, imzamdaki aracıalırken bu plakayı almak istedim ama bulunduğum muhitte 3 harfli plakaya henüz geçilmemişti.
  • sıfır alacaksanız en az 10 tl daha ekleyın 50 den assagı dizel zor.
    2. el dusunursenız 6 kasa comf. golf olabilirmi? hb gene
    hayırlısı olsun ...
  • Aracınız hazır lpgliymiş alacağınız araç sıfır olmadığı sürece her an bir sürprizle karşılaşabilirsniz ve büyük bir ihtimalle aracınızdan temiz olmayacaktır şahsi görüşüm aracınız satmayın 3-4 yıl daha kullanın paranız cebinizde kalmış olur hemde tertemiz bir arabanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Aracınız hazır lpgliymiş alacağınız araç sıfır olmadığı sürece her an bir sürprizle karşılaşabilirsniz ve büyük bir ihtimalle aracınızdan temiz olmayacaktır şahsi görüşüm aracınız satmayın 3-4 yıl daha kullanın paranız cebinizde kalmış olur hemde tertemiz bir arabanız.

+1
  • Reklam kokusu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

gerçekten çok temiz duruyor arabanız, neden satıyorsunuz. Ayrıca plakanızıda çok beğendim benim ismim Cihad, imzamdaki aracıalırken bu plakayı almak istedim ama bulunduğum muhitte 3 harfli plakaya henüz geçilmemişti.

Aslina bakarsaniz satmak istemiyorum ama 2007 oldugu icin model yukseltmek istiyorum yoksa aracim dan gercekten cok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

sıfır alacaksanız en az 10 tl daha ekleyın 50 den assagı dizel zor.
    2. el dusunursenız 6 kasa comf. golf olabilirmi? hb gene
    hayırlısı olsun ...

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Reklam kokusu var

Arkadaşim neden reklam kokusu olsun ki.ben galerici felan da degilim insanlarin gorusunu almak benim için herseyden önemli ama yinede görüsünüze saygi duyuyorum

• Bence değiştirmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Bence değiştirmeyin.

Kararsizdim bu mesajlardan sonra iyice karardım

• kaç para istiyorsunuz araca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Bence değiştirmeyin.

Kararsizdim bu mesajlardan sonra iyice karardım

max 40000 tl ye alacağınız aracın bu araçtan önemli bir donanım farkı olmayacaktır. aracınızdan da memnunsanız bence değiştirmeye değmez.
  • 5 yıllık araç ve sıfır kokuyor neymişsin sen be astra
    reşat altını muamelesi yapmayın satın gitsin.
  • Kaça satıyorsununuz talip olacaktık da.
  • Geçen 2001 accente sıfır kokusu duruyor yazıyordu bir ilanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justings

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

gerçekten çok temiz duruyor arabanız, neden satıyorsunuz. Ayrıca plakanızıda çok beğendim benim ismim Cihad, imzamdaki aracıalırken bu plakayı almak istedim ama bulunduğum muhitte 3 harfli plakaya henüz geçilmemişti.

Aslina bakarsaniz satmak istemiyorum ama 2007 oldugu icin model yukseltmek istiyorum yoksa aracim dan gercekten cok memnunum

2007 olunca ne oluyor ki?

Sıkıntısı yok memnunum diyorsunuz. Memnunsanız neden satıyorsunuz?

Ha mesela üst sınıf daha donanımlı birşeyler almak isteseniz mantıklı ama elinizdeki parayla o da olmuyor.

Satmayın binin.

• normal bende aracımdan memnunum sıfır kokusu daha üzerinde garajdan çıkarmıyorum ama bende satıcam artık ufak geliyor.
  • motor açtırdınızmı?,tüp takılalı kaç km oldu? 50-60 binde kesin motor açılır, ateşleme bobiniyle katalitik konvertörün ayrıca her iki oksijen sensörünün durumunu çok iyi kabul ederek soruyorum...
  • konuyla alakasız olacak ama sizdeki orta panelin hep açık grisini görmüştüm, hep tiskinmiştim. siyahını ilk defa görüyorum çok daha iyiymiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.