Şimdi Ara

aracımı sattım hangisini almalı( megane alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az km yaıyorsunuz bence benzinli arac alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam megane bir golf ayarında olamaz ama, yarın öbür günlük kullanım mesafeniz artmaya başlayınca fazladan verdiğiniz benzin parası koymaya başlıyor. Ayrıca dizel megane ların bakım periyodları 20000 km de bir ve çok masraflı değil. Normalde golf ün bakımıda çok değil ama işin içine dsg girince fiyat çok yükseliyor.
  • Benimde gönlüm golfde ancak kullanan arkadaslarım yakıt konusunda o degerlere ulaşamayacağımı daha fazla yakacagini iddia ettiler aranızda benim gibi küçük illerde kullanan var mı acaba degerler nedir

• megane
  • quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Benzinli ile dizeli kıyaslıyorsunuz, bence öncelikle ihtiyacınızın ne olduğuna kadar verin.

İkiside fiyat olarak aynı ve çok km yapmıyorum yıllık en baba 10000 fakat megane çok dolu golfse comfort o yüzden kararsız kaldım yoksa benzinli yada dizel olması çok farketmiyor ( eğer ki golfün katalog degerlerini yakalayabilirsem)

• Kıyaslama yapmak zor biri dizel biri benzin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntr6

quote:

Benzinli ile dizeli kıyaslıyorsunuz, bence öncelikle ihtiyacınızın ne olduğuna kadar verin.

İkiside fiyat olarak aynı ve çok km yapmıyorum yıllık en baba 10000 fakat megane çok dolu golfse comfort o yüzden kararsız kaldım yoksa benzinli yada dizel olması çok farketmiyor ( eğer ki golfün katalog degerlerini yakalayabilirsem)

hiç riske girmeyin gidin dizel megane alın 100 km de 7,9 lt yakıyor benzinli aracım bazen dokunuyor emin olun arada tatile çıkarsınız uzun yol yaparsınız o zaman daha iyi anlarsınız kıymetini. Benzin zaten olmuş 5 lira. yinede karar sizin
  • Yine ezberden atlamışız.
    Biri benzinli öteki dizel.
    Birinin şanzımanı mimli ötekinde şimdiye kadar çıkmış kayda değer bir şey yok.
    Birinde basarsan öttürür benzini öteki koklar dizeli.
    Birinin donanımı diğerinden üstün.
    Ayda yapılan km 900.
    Hadi biraz ekledin 1000.Senede 12 bin yani.
    Aynı fiyata buna rağmen sorunlu bir şanzıman,ve benzinli golf öneriyorsunuz.
    Allah mantık akıl fikir ihsan eylesin diyorum ben de sadece.
    Alamancılık milletin gözüne katarakt gibi inmiş arkadaş.
  • quote:

quote:

Farketmiyorsa her sekil benzinli alinir. Golf tsi hayirli olsun :)

• Sabaha kadar düşünebilirim iki araç icinde yarına kadar opsiyonum var zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim eksik olmayın arkadaslar 😊

• megane

• Megane aldım arkadaslar yarın teslim alacağım aracı Allah herkese kalbindekini nasip etsin

• quote:

Megane aldım arkadaslar yarın teslim alacağım aracı Allah herkese kalbindekini nasip etsin

Hayırlı olsun doğru tercih yapmışsınız
  • Teşekkür ederim

• quote:

Megane aldım arkadaslar yarın teslim alacağım aracı Allah herkese kalbindekini nasip etsin

doğru tercih tebrik ederim,hayırlı uğurlu olsun
  • Teşekkür ederim😊

• Hayırlı olsun gelince resim falan atarmısınız?
  • Doğru tercih yapmışsınız, hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Teşekkürler , yarın resim ekleyeceğim

• Hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.