Şimdi Ara

aracımı sattım hangisini almalı( megane alındı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün eski aracımı sattım ve kısmetse yarın yenisini alacağım. İki araç arasında kaldım 2013 golf 1.4 122 tsi comfort dsg ve 2012 megane dizel otomatik icon fiyat olarak ikiside aynı genelde şehir içinde ve günlük ortalama 30 km yaparım siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz. ordu'da yaşıyoruz ve 4 kişilik bir aileyiz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tntr6 -- 26 Şubat 2013; 16:58:05 >

• Golf tabikide golfle megan kıyaslanırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntr6

bugün eski aracımı sattım ve kısmetse yarın yenisini alacağım. İki araç arasında kaldım 2013 golf 1.4 122 tsi comfort dsg ve 2012 megane dizel otomatik icon fiyat olarak ikiside aynı genelde şehir içinde ve günlük ortalama 30 km yaparım siz olsaydınız hangisini tercih edersiniz. ordu'da yaşıyoruz ve 4 kişilik bir aileyiz .

hocam megane ın iç özellikleri nedir?
  • Sunroof hariç full

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle TSI motor + DSG şanzıman birbiri ile harika uyum içinde çalışıyor. Bunu söylemek istedim. DSG harika bir vites çok kararlı vites değişimleri var.
    Forumda DSG arızaları ile ilgili doğru-yanlış bir çok şey söyleniyor. Ben Doğuş'ta çalışan tanıdık bir abimize sordum. Bana şu şekilde anlattı. "DSG çift kavramalı şanzıman
    diğer bütün çift kavramalı şanzımanlar gibi İstanbul trafiğinde dur kalkta ısınma yapabiliyor, Vites arada kaldığı için 1den 2ye 2den 1e kavramadan yiyor."

İki araçlada bence test sürüşü yapın. Günde 30 km yapıyorsanız bence benzinli araç tercih edin.
  • Kıyaslamayın bile Golf tabiki

Ordu gibi bi şehirde yakıt da çok problem olmaz tsi ideal bence
  • Golf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf 1.2 ile test sürüşü yaptım ve gercekten keyif aldım megane test aracı yoktu ancak buradan bi kaç arkadaşla yaptıgım değerlendirmede sorunsuz bi araç olduğundan ve dizel olmasının avantajından bahsettiler tek sorun motor sesi gibi

• Golf cok güzel sizede yakışır

• i30, ceed, c4 f/p istiyorsanız bunlara bakın.
    ikinci el önemli ise, alman olsun diyorsanız golf tabi.
  • Kia burada yok maalesef inceleyemedim ancak olsaydı da alacağımı zannetmiyorum otomatigi çok yakıyor keza i30 da aynı durumda

• Megane'da motor sesi sikayetiniz olmaz ancak aracin arkasi daracik icine oturmak tam bir iskence, iki araci da gorun enine boyuna tartin bagajindan tutun da klima uflemesine kadar inceleyin, ben ikisi arasinda kalsam tereddutsuz golf'ü tercih ederdimkolay gelsin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane yolda nasıldır test etme şansım olmadıgı için soruyorum hızlanması ve cekisi iyimidir

• meganeII dizel otomatik kullandım. bence gayet başarılıydı. kalkışlarda, yokuşlarda hiçbir sııntı yok.
    dsg şanzıman sorunu bitti mi?
  • Dsg ile ilgili büyük sehirlerde çok dur kalktan dolayı sıkıntı olduğunu söylüyorlar ancak bugün kullandım çok iyi akıyo yolda ve kusursuz bi konforu var edc ise hiç bilmediğim ve test aracı olmadıgı için kullanmadığım bi şanzıman satıcı bana edc yi Mercedes in aldığını ve araçlarında kullanacağını soyledi

• Malesef ikisini de tavsiye edemiyorum. İllaki derseniz Golf e binin derim... Ama sen hangsini alırsın derseniz Megane derim..
  • Dizel Megane III Alternatif olarak C4, i30, Ceed.
  • Benzinli ile dizeli kıyaslıyorsunuz, bence öncelikle ihtiyacınızın ne olduğuna kadar verin.
  • Kesinlikle megane...
  • sırf yakıt ekonomisi için DCI Megane
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.