Şimdi Ara

(Alındı) 2016 Mercedes E250 Coupe Alma Arefesindeyim Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşanan uzun kararsızlıklar sonrasında artık kararımı verdim. Buradan malum siteye link veremiyoruz sanırım bu yüzden aracı özet geçeceğim.

Araç: Mercedes E250 CGI AMG 7G-Tronic COUPE
    Model: 2016 (2017 trafiğe çıkışlı)
    KM: 9.000
    Renk: Siyah
    Fiyat: 245.000 (235.000'e alındı)

Satıcıyla yaptığım telefon görüşmesinde en ufak bir kaza, sorun vs. olmadığını belirtti. Talebim üzerine aracın şase no, model yılı vs bilgilerini gösteren ruhsat ekran görüntüsü de gönderdi. Bugün kısmetse Mercedes sahibi bir arkadaşımla gidip arabayı göreceğiz. İlk defa ikinci el araba alıyorum meblağ da yüksek olduğundan biraz da stres yapıyorum açıkçası. Sırasıyla hangi yolları izlemeliyim? Mercedes yetkili servisine mi gitmeli, kurumsal ekspertize mi? Hangi ekspertiz? Diyelim arabayı gördük beğendik, ekspertize soktuk beyan edilenler dışında sıkıntı yok. Araç artık alınabilir mi? Baya bi kafamda soru var maddeler halinde sıralayan olursa gerçekten çok minnettar kalırım.

Şimdiden çok teşekkürler.

Edit/Ek Bilgiler:

- Pazarlık sonucu 235.000'e inildi, daha araç başında pazarlık yapmadık.
    - 2020'ye kadar garanti devam ediyor.
    - Satıcı beyanı dışında satışa engel bir durum çıkarsa servis masrafını karşılayacağını belirtti.

Daha aracı görmeye gitmedim, bugün aracı görecem her şey ok ise yarın sabahtan işlemlere başlayacağız hayırlısıyla.

Araç alındı, yorumlar için teşekkürler.

(Alındı) 2016 Mercedes E250 Coupe Alma Arefesindeyim Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 17 Kasım 2017; 23:44:51 >

• Bence bmw al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence maybach alın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

Bence bmw al

Bu kararı verene kadar ne BMW'ler Audi'ler elendi :) Aslında 4.20d Cabrio'lar da fena değil ancak fiyat 300'lere gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bence maybach alın hocam

Konu troll değil hocam, aracı aldığımda buraya SS atacağım.
  • Güzel araba her sabah geçerken görüyorum hoş baya

• Fikir sahibi olursunuz diye düşünüyorum.

• C class şasisi kullanıyor olması lazım, bir e sınıfına yakışmıyor. Ben olsam 2012 civarı bir cls bakardım, yolda gidişi e coupeye göre daha akıcı duruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almazdim hocam nedenleri sorarsan

1.eski kasa ; o kadar para verdikden sonra yeni kasasi cikmis bir arac binmek istemem

2.performans ; motorlarini verimli bulmuyorum mersonun bmw deki karsiliklarina gore

3.sansiman ; 7g tronic yakismiyor mersedese ki 9g ye gecti

4.yakit tuketimi

5.tasarim ; goreceli ama ben sevmiyorum

O fiyatlara ben audi a5 , bmw 4 serisi , 3 serisi bakardim ama tercih sizin

Ne alirsaniz alin simdiden hayirli olsun ,iyi forumlar

• Okadar para veriyorsun ikinci el aliyorsun

• Gayet güzel bulmuşsunuz hocam hayırlı olsun

• mojno M kullanıcısına yanıt
    Mengerler dışında herhangi bir yetkili servise git bence...

İşte sebebi...

ekşi sözlük
    mengerler ve mercedes ile yaşadığım kötü tecrübe
    https://eksisozluk.com/mengerler-ve-mercedes-ile-yasadigim-kotu-tecrube--5434020

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de o fiyatlara güncel kasa çok güzel arabalar var. Ha belki çok beğeniyorsunuzdur, hayalinizdir o başka. Dediğiniz gibi de hatasız ise alınır tabi
  • Adı ve tasarımı E serisi olsa da araç aslında C serisi

• Dostum bu paralara artık sıfır 3 serisi anca alabiliyorsun. Kaldı ki E Coupe sıfır almaya kalksak 500 bin TL'den fazla.
  • Genel bir bilgilendirme yapayım. Coupe/Cabrio istediğimden zaten alabileceğim araçlar çok kısıtlı. İlk olarak 2011 S-Line A5 düşünüyordum ama yağ eksiltme muhabbetinden dolayı soğudum, ek olarak 100k altı pek yoktu. Her ne kadar coupe bakıyor olsam da BMW 3 serisi baktım adam gibi bir M paket 150'den aşağı değil. Benim için aracın dış görünüşü öncelikli olduğundan 4 serisine yöneldim, 4.18i'leri gözüme kestirdim onların da motoru leş. 4.20d, 4.28i falan baktım hepsi galeride ya da ipsiz sapsız tiplerde. Çoğu da 80-90.000 km devirmiş bile. A5 yeni serilerini beğenmiyorum. Bir araçtan beklentim nadir görülecek, tasarımı güzel olacak, iç mekan verdiğim paraya değecek ki 200+ verip BMW'nin o rezil iç mekanına katlanamazdım. Bir önceki kasa C Coupe'nin de stoplarını beğenmiyorum, yeni C'yi de kimse sorsam direkt olarak E Coupe dururken alma dedi.

Böyle böyle E Coupe'ye karar verdim, aracı park halinde görmüştüm gerçekten çok başka duruyor.

Ayrıca 235 bin'e kadar indi satıcı.

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Cuk oturmuş hocam çok sağolun izliyorum şimdi.
  • Alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: mojno

Dostum bu paralara artık sıfır 3 serisi anca alabiliyorsun. Kaldı ki E Coupe sıfır almaya kalksak 500 bin TL'den fazla.

Bir de sen spor arac mi classic arac mi alacaksin belli degil.

E250classic arac daha cok baba araci.

Senin begendin 4.20d cabrio spor arac.

Ikisi farkli klasman ama mercedesler cok yakiyor. Tabi en rahatida mercedes.bence guzel seri e serileri

• E250 Coupe alıyorum, yaşım 30 ve bence araç yeteri kadar spor duruyor. Aşağıdaki aracın siyahını alıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.