Şimdi Ara

(Alındı) 2016 Mercedes E250 Coupe Alma Arefesindeyim Tavsiyelerinize İhtiyacım Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
10.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya burdaki sacma sapan yorumlari hic okuma bile aslinda buraya degil de Mercedes forumu varsa oraya uye olup sorman lazim.

Burada ambleminde Mercedes olan uyeler bile Mercedes kullanmamis hic.

Ayrica Cabrio aracin tadi baska binmeyen bilemez. Cok guzel bir secim bence devam bu yolda. Cer cop E90 ekransiz 3.20D cabriolar bile 80-90 bindne 130-140 lara cikmis

E250 tamamen genc araci bir de kirmizi ise yeme yaninda yat hesabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Kasım 2017; 16:6:9 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam.

Mercedes'i olan arkadaşlarım da bakımdan bakıma uğruyor, gördüğüm kadarıyla bu araçlar kolay kolay masraf çıkartmıyor. İşin komik tarafı BMW'nin servis maliyetlerinin de daha yüksek olduğunu duydum ancak bundan emin değilim. Cabrio konusuna gelince aslında ben de çok istiyordum ancak tenteli olduğundan içime sinmedi çünkü kapalı garajım yok.

Mercedes konusunda ise memlekete giderken C200d kiralamıştım 136 hp o dahi tatmin ettiyse E Coupe 211 hp üzmez diye düşünüyorum. İnşallah şu araçta bir pürüz yoktur yarın bu işi bitip buraya da SS atacağım.
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    CLK diye çıkacaktı sanırım, sonra ne yaptılar ne ettiler E Coupe diye dayadılar :)
  • üstadım 2.0 passatlar o fiyatlara gelmiş. 2017 çıkışlı sadece 9000 km'de bir e coupe için o para hayli hayli verilir. ayrıca 2. el araç alıyor oluşunuzu değil; bugüne kadar hiç 2.el araç almamış olmanızı bir eksiklik olarak görün. artık bu şartlarda 0 araç almak marjinal tercih oldu.

mercedes'in en önemli özelliği 20 yıl önceki modelinin bile bugün prestijli ve değerli olmasıdır. 20 yaşında bir audi veya BMW ile kıyaslayın sonucu anlarsınız.
  • mojno M kullanıcısına yanıt
    Abi al, bir daha böylesi gelmez sonra üzülürsün, dandik arabalara ne paralar istiyorlar, yeni kasadan da kalitelidir.
  • Görüşleriniz için çok teşekkürler, bir aksilik olmazsa yarın bu araç bende olacak.
  • Hayırlı olsun hocam, bi tur verin mi be
  • siz o paraya 2. el araba alınır mı diyenlere bakmayın fatura amortisman olaylarınız yoksa alınır 2. el
    w212 sedan e250 cgi kullandım

artı yönleri
    tasarım olarak en yakışıklı mercedeslerden biri
    arka diz baş mesafesi coupe bir araba için fena değil
    arkadan itiş
    motor ve şanzımanı aracı iyi yürütüyor(performans ilk kriteriniz değilse)
    fazla sıkıştırmazsanız 211 hp bir araca göre yakıtı iyi

eksi yönleri
    c serisinin şasisine kurulmuş bir araç
    pedal tepkisi gereğinden fazla geç geliyor
    esp tamamen kapanmıyor
    süspansiyonları w212 makyajsız e ye göre biraz daha sert
    2. elde yavaş satış

araç hoşunuza gittiyse düşünmeyin alın,çok çok hoşuma giden f10 5 serisi alırken daha 10 aylık w212 makyajsız e yi satmıştım 2-2.5 yıl bindim f10 a konforu hariç her konuda f10 daha üstündü e den, biraderde w212 makyajlı e250 bluetec var 2015 model ama onda ne f10un ne de w212 makyajsızın konforu var.

• Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. İnanın karar vermek hiç kolay olmadı ama parasının karşılığını en çok verecek araç bu gibi görünüyor. 5 serisini de beğeniyorum ancak bana hitap etmiyor şu anda. BMW’lerde 4, 6, Z serileri hoşuma gidenler. Açıkçası kalite ve spor görünümü bir arada bulduğum tek araç E coupe. Gazlayayım, yanlayayım gibi dertlerim yok :)
  • Arkadaşlar açacı gittim gördüm.

Bi tane gamzesi, jantlarda ufak tefek çizikleri mevcut. Bunları zerre kadar önemsemiyorum zaten ancak donanımsal olarak çok dolu olsa da bazı eksiklikler hayal kırıklığına uğratmadı değil.

- Ses sistemini tam anlayamadım ancak Harman Kardon değil galiba, standart ses kalitesi nasıl bilmiyorum müzik sistemini denemedim. Müzik zevki olan biriyim :(
    - Keyless-go yok, anahtarı takıp çevirerek aracı çalıştırıyorsun.
    - Emin olmamakla birlikte koltuk soğutma yok, çok gerekli mi bilmem diğer ilanlarda çok vurgulanıyordu.

Arkadaşım geciktiğinden çok inceleyemedik, ayrıca hava kararmıştı.

Dipnot olarak satıcı kar lastiklerini de verebileceğini söyledi.
  • Abicim Audi tt düşünmezmisiniz. 250 bin civarına yeni kasa 2.elde bulabilirsiniz.

Lakin e coupe de gayet şık ve yakışıklı araba, hakkınızda hayırlısı olsun.
  • Alin gitsin. Icinizde kalacagina alip rahatlayin. Baktiniz tatmin etmemeye basladi. 3 5 bin zararina satarsiniz. Aradaki farki tecrube puani olarak degerlendirin. 60 yasiniza geldiginizde "ah ulan su arabaya gencligimde binemedim" demek var. Bi de "su arabaya da bindim hic hosuma gitmedi %2 zararla sattim" demek var. Ben olsam ikincisini tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojno

quote:

Orijinalden alıntı: dtcfli

Bence maybach alın hocam

Konu troll değil hocam, aracı aldığımda buraya SS atacağım.

gecen ay 2016 model bej rengi E250 Cabrio'yu kiralama sirketine geri gonderdik.

16.000km kullanildi. asagi yukari 18 ay kadar. evet cabrio arac kotu diyemem, keyif aldigim anlar da hic olmadi degil.

ama bilmiyorum. bir daha boyle bir sey yapmayiz o kesin. e250 cgi, o motorla ve o sanzimanla kesinlikle spor bir otomobil degil, ekonomik bir arac da degil, konforlu bir arac da degil. hadi diyecegim dis gorunus sizin icin onemliyse alin ama artik eski kasa oldugu icin, albenisi de eskisi kadar yok...

amma gömdüm yahu :)) ama gercekler boyle. 420'ye gore daha iyi yaslanacagi kesin ama. ve ne kadar e250cgi motorunu sevmesem de A5'in emsal fiyatli sivrisinek viziltili motorundan evladir..

• quote:

Arkadaşlar açacı gittim gördüm.

Bi tane gamzesi, jantlarda ufak tefek çizikleri mevcut. Bunları zerre kadar önemsemiyorum zaten ancak donanımsal olarak çok dolu olsa da bazı eksiklikler hayal kırıklığına uğratmadı değil.

- Ses sistemini tam anlayamadım ancak Harman Kardon değil galiba, standart ses kalitesi nasıl bilmiyorum müzik sistemini denemedim. Müzik zevki olan biriyim :(
    - Emin olmamakla birlikte koltuk soğutma yok, çok gerekli mi bilmem diğer ilanlarda çok vurgulanıyordu.

standart ses sistemi gayet yeterli rahat olun, bmw bu konuda geride hi-fi yada harman/kardon almadan çekilmez

• Burdaki yorumlara hiç bakma

Yok performansı törpüleyen 7g tronic vs klavye başından hep ayni şeyi yazan kekolar onlar

Aracın 0-100 üne bak bir de 211 hp aracın 250km son hızını gör sonra daha da performans eksikliği olmucağını anlıcaksın

Al geç çok güzel araçtır
  • quote:

Harman Kardon olup olmadığını kapıdaki tweeterlardan anlayabilirsiniz. Harman Kardonlularda kapak gümüş rengi olur ve Harman Kardon yazar. Standart ses sistemi yeterlidir ama şöyle söyleyeyim bizde şuan Harman Kardonlu F10 var ve müzik dinlemeyi aşırı seven biriyim dolayısıyla bu saatten sonra gidip Harman Kardonsuz almam şahsen, bir de o kadar para verdikten sonra ben araçların olabildiğince donanımlı olması taraftarıyım.

Soğutmalı koltuk olup olmadığını da radyo tuşlarının altındaki gümüş kontrol düğmelerinin sayısından anlayabilirsiniz, soğutmalılarda 2 tane fazladan düğme oluyor. Soğutma olan ve olmayan örnek iki ilan ekliyorum :

Soğutmalı:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-benz-e250-coupe-amg-hatasiz-ilk-3-bakim-hediye-bayii-498922334/detay
    Soğutmasız:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-merkon-dan-2016-model-e-250-coupe-amg-485371824/detay

Ayrıca şuan Mercedes elindeki 2016 sonrası 20 bin km altı E coupeleri aşırı uygun faiz imkanlarıyla satıyor hatta kimisinde bakım bile hediye.O yüzden E coupe almak aşırı mantıklı bence şahsen ben de F10'u satılığa çıkardım bir tane çok dolu ve temiz E coupe buldum. Bu ilk attığım ilandaki araca da bakmaya gittim genel olarak temizdi, aslında aynı bayideki başka bir araç için gitmiştim ama gitmişken hepsine baktım. Bazıları gerçekten kötü durumda 10 bin km'lerde lastikleri biten mi dersin, derileri kırış kırış olan, direksiyonu yağlanan mı dersin hepsi var. Dolayısıyla bayi bayi gezip incelemekte fayda var temiz olup olmadığını anlamak için.

Başka sorunuz olursa, sorabilirsiniz zevkle cevaplarım.

• Motor-sanzimani cok dert etme. 7g-tronic guzel calisiyor bu motorda. Hizlanma oldukca lineer oldugundan hizlandigini hissetmiyorsunuz yani bir anda tork patlamasi olmuyor bu yuzden bmw kullanicilari pek sevmiyor bu araci. Spor modda baya da gidiyor. Arac temiz ise alin anladigim kadariyla yanlama vs. gibi hareketler yapmicaksiniz yani apacilik. O zaman alin guzel aractir. Motoru-sanzimani cok saglam. ILS farlari gece kullanirken yuzunuzu guldurecek. Yukarida arkadasta yazmis burdaki arkadaslara bakma koru korune bmw derler.

Not: w212 fl yani 4 kapi ile yorum yaptim. O yuzden yol tutus, sessizlik gibi yorumlar yapamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 17 Kasım 2017; 12:1:29 >
  • quote:

Genel bir bilgilendirme yapayım. Coupe/Cabrio istediğimden zaten alabileceğim araçlar çok kısıtlı. İlk olarak 2011 S-Line A5 düşünüyordum ama yağ eksiltme muhabbetinden dolayı soğudum, ek olarak 100k altı pek yoktu. Her ne kadar coupe bakıyor olsam da BMW 3 serisi baktım adam gibi bir M paket 150'den aşağı değil. Benim için aracın dış görünüşü öncelikli olduğundan 4 serisine yöneldim, 4.18i'leri gözüme kestirdim onların da motoru leş. 4.20d, 4.28i falan baktım hepsi galeride ya da ipsiz sapsız tiplerde. Çoğu da 80-90.000 km devirmiş bile. A5 yeni serilerini beğenmiyorum. Bir araçtan beklentim nadir görülecek, tasarımı güzel olacak, iç mekan verdiğim paraya değecek ki 200+ verip BMW'nin o rezil iç mekanına katlanamazdım. Bir önceki kasa C Coupe'nin de stoplarını beğenmiyorum, yeni C'yi de kimse sorsam direkt olarak E Coupe dururken alma dedi.

Böyle böyle E Coupe'ye karar verdim, aracı park halinde görmüştüm gerçekten çok başka duruyor.

Ayrıca 235 bin'e kadar indi satıcı.

Cabrio ? OK!
    Dikkat çekme ? OK!
    Az bulunurluk ? OK!
    İç ve dış tasarım ? OK!
    Fiyat/Performans ? OK!

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-chevrolet-camaro-rs-502531557/detay

• quote:

Bu aracın tasarımı çok eskidi be dostum, vallahi eskidi. İçi de dışı da eskidi.
    2009 yılında çıktı bu araç bilmem biliyor musun.
    Sendeki makyajlı olanda bol bol led falan kullandılar ışıkla kandırıyorlar milleti.
    Hani Amerikalılar kızılderilileri renkli boncukla kandırıp altınlarını almışlar ya.
    O ledlere kanma aracın tasarımı çok eski duruyor.
    İç mekan önemli diyorsun ve Audi'yi es geçiyorsun.
    Git alıcı gibi Audi A5 Coupeyi incele. İç mekan kalitenin dibi.
    Yukarıda bir arkadaş TT demiş. Yeni kasa TT'de iç mekan everest dağı gibi zirvede.
    Audi demek iç mekan kalitesinde über seviye demek zaten.
    1.4 TFSI 150'lik motor ipek gibi çalışıyor ve neredeyse senin alacağın müsrif E Coupe kadar performanslı.
    Bu performans hissini veren şeyin biraz da şanzıman olduğunu unutma ve 7gtronic yanında DSG'nin yarış arabası şanzımanı gibi keyif vereceğini unutma.
    Motor sesi isteyen insan V8 bakar 4 silindirlide motor sesi S2000 dışında yoktur, ha 1.4 olmuş ha 1.6 olmuş ha 2.0 farketmez.

• quote:

bu arada evde bowers wilkins kullanan birisi olarak soyluyorum, harman kardon ses sistemi de vasat. kapilardaki hoparlorler fena sayilmaz ama "bonk bonk" diye yapay bass sesleri hosuna gitmiyorsa o arka koltuklarin ortasindaki subwooferi sokup atmak isteyeceksin bir sure sonra.

performans da gercekten ortalama ya 😀😀

ama 235.000₺ kotu para degil. eger zevkli biri siparis verdiyse alin binin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.