Şimdi Ara

Aracımın lastikleri kilitlendi ne yapmalıyım? (Sorun anlaşıldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Aracı kriko ile kaldırıp gaz vermeyei deneyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Deneyeceğim hocam teşekkürler.
  • Yarı otomatikse elden de vites yükseltebilmen lazım . Vitesi elden atmaya çalışarak bir dener misin ? Antalya gibi bir yerde frenlerin donup yapışması ihtimali yok büyük ihtimal balataların bitmiştir. Aracın fiat mış çok anormal paralara maal olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Geçmiş olsun hocam

Alıntıları Göster
    hocam bir troll nick gitmiş diğeri gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Yarı otomatikse elden de vites yükseltebilmen lazım . Vitesi elden atmaya çalışarak bir dener misin ? Antalya gibi bir yerde frenlerin donup yapışması ihtimali yok büyük ihtimal balataların bitmiştir. Aracın fiat mış çok anormal paralara maal olmaz diye düşünüyorum.
    Hocam araba vitesi yükseltip düşürmeme izin veriyor. 2. vitesde de kalkmayı denedim, araba öne doğru yatıyor ama bi türlü gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Konudan alakasız olacak ama, hocam senin isim değişmiş ?
    Değiştirdim hocam, 14 senedir Fiat'çıydım, markadan hem sıkıldım hemde yerinde sayıyor, Fiat bana hitap etmiyor artık.

Moueson etkisi altında kalmadım

Renault-Dacia ikilisi dışında diğer markalar boş, BMW Mercedes alamıyorsan tabi

Sağlık sorunlarım Allah'ın izniyle biterse işe başlayım 500l satıp ya symbol yada lodgy alacam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

hocam bir troll nick gitmiş diğeri gelmiş

Alıntıları Göster
    Fiat troll ama Renault candır hocam 😍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metallurgic Infuser kullanıcısına yanıt
    Sorun anlaşıldı o zaman. Hiç şu bu deyip uğraşma senin şanzıman ellerinden öper direk bir fiat servisine götür yapsınlar.
  • sorunu doğru mu anlamadım ama benim de tek teker kilitlenmişti dönmüyordu sabahleyin sanırım akşam arabayı yıkamıştım. sıcak su dökün disklere kaynar su birde vurun bir şeyle çözülmesi lazım biraz uğraşın.
  • Araç öne ve arkaya gitmeye çalışıyor ama gitmiyor ise baskı balatadan olma ihtimali yok, tekerleklerin herhangi bir nedenle kitlenmesi sebep olmuştur, kampana veya diskler yapışmış olabilir, baskı balata bitmiş olsa araba öne veya arkaya doğru gitmeye çalışmaz. bu durumda eğer önünüz ve arkanız boş ise ani kalkışlar yapmayı deneyerek arabayı öne arkaya doğru sallatın büyük ihtimal ile açılacaktır.
  • Opeller gibi sanziman sorunu yuksek ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam tork var diyor.

Motor devri vites boştaymış gibi yükseliyormu?
    Ya da, araba da bir hareket varmı?

Eger 2.secenek ise baskı balata falan değil.

@kir-pi nin dediği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Araç öne ve arkaya gitmeye çalışıyor ama gitmiyor ise baskı balatadan olma ihtimali yok, tekerleklerin herhangi bir nedenle kitlenmesi sebep olmuştur, kampana veya diskler yapışmış olabilir, baskı balata bitmiş olsa araba öne veya arkaya doğru gitmeye çalışmaz. bu durumda eğer önünüz ve arkanız boş ise ani kalkışlar yapmayı deneyerek arabayı öne arkaya doğru sallatın büyük ihtimal ile açılacaktır.
    Teşekkürler hocam, akşama tekrardan deneyeceğim. Sıcak su da dökeceğim jantların oraya. El freni de herhangi bir sebepten ötürü çekili kalmış olabilir.
  • Baski balatada sorun yok araç kasası inip kalkıyor demişsiniz. El freni takılı kalmış sorun bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Adam tork var diyor.

Motor devri vites boştaymış gibi yükseliyormu?
    Ya da, araba da bir hareket varmı?

Eger 2.secenek ise baskı balata falan değil.

@kir-pi nin dediği gibi.
    Hocam araba öne doğru yatıyor ve motor devri yükseliyor gaza basınca. Ancak 1 metre bile ilerletemedim arabayı, tekerler dönmüyor. Tabii gazı kökleyip zorlamayı denemedim motora da hasar vermemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Baski balatada sorun yok araç kasası inip kalkıyor demişsiniz. El freni takılı kalmış sorun bu
    Evet hocam bana da öyle geldi. El frenini birçok kez indirip kaldırdım ama işe yaramadı, muhtemelen iç aksamda sorun var.
  • Aynı sıkıntıyı arabayı yıkadıktan sonra ben de yaşıyorum. Biraz ileri geri zorlayınca açılıyor. Neden böyle olduğu hakkında da fikrim yok.
  • Geri viteste denemeniz lazım ve yavas yavas degil aniden ama dip gaz degil kaldirmaniz lazim, çat edip salacaktır arka kampanalar.

• Çoktan salması lazımdı aracın
    Sorun baskı balata değil. Frenlerde.
    Bence daha fazla denemeden ya birini çağırın. Yada vinç şeklinde kaldırabilen bir çekici çağırın

• Çilingir çağır
  • Hocam çok geçmiş olsun. Troll yapan biri vardı, kulakları çınlasın. O olsaydı arabayı sat, başka araba al derdi. :)
    Bana kalırsa sorun denildiği gibi frenlerle alakalı ama Antalyadayım demişsiniz. Antalyada bildiğim kadarıyla havalar şuan bahar mevsimi gibi gidiyor. Ama şanzıman ile alakası olsa hiç yerinden oynamaz. Zorlanıyorsa fazla zorlamadan bir tamirci görmesi şart. Ama siz birkaç kez de olsa kaynar suyu deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.