Şimdi Ara

ARACIN MOTORU REKTEFIYE OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARKADAŞLAR ARAÇ YAĞ YAKIYIOR, EGZOSTAN MAVİ DUMAN GELİYOR, ROLANTİ DE TEKLEME VAR, ÇEKİŞ DÜŞÜK DİYE SERVİSE GİTTİM AMA ÖZEL SERVİS.. MOTORUN REKTEFİYE OLMASI GEREKTİĞİ SÖYLENDİ YAPTIRDIM. PİSTONLAR AŞINMIŞ. KRANK TAŞLANIP HONLAMA YAPILACAKMIŞ.. BASKI BALATA DAHİL BU İŞLEM İÇİN 1500 LIRA ODEYECEM. SALI GUNU ARACIMI ALACAM.

ARANIZDA REKTEFIYE YAPTIRAN YADA BILEN VARSA SORULARIM ŞUNLAR. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

1. REKTEFİYE SONRASI ARACI NASIL KULLANMAK LAZIM.. DEVİR VS..
    2. LPG DE Mİ BENZİNDEMİ KULLANMAK GEREKİR NEKADAR KM
    3. REKTEFİYELİ MOTOR RANDIMAN VERİR Mİ
    4. SATMAK İSTESEM REKTEFİYELİ MOTORLU ARACIN DEĞERİ ARTARMI AZALIRMI.

• bu paranın 3 te 2 si işçiliktir kalanı malzeme torna vs
  • Rektefiye sonrası 1000 km falan çok devirli ve çok devirsiz kullanma.

LPG benzin farketmez.

Rektefiyeli motor randıman verir ama sıfır araba olacak diye bişey bekleme.

Alıcısına bağlı olarak artabilir de azalabilir de.Motoru neden rektefiyeye soktuğuna da bağlı.
  • aracın değeri düşmez.bitik motordansa revizyona uğramış motor daha iyidir.aracı fazla devirli kullanma ilk 1000 km, sert fren ve ani hızlanmalardan kaçın belli bi süre (1000 km). lpg de sürebilirsin sorun olmaz.
  • Sizde soru sorarken hemde bazı konulara cevap verebilirdiniz mesela aracınız kaç km de hangi marka kaç nolu ve hangi marka yağ kullanıyordunuz kaç km de ne kadar yağ yakıyordu.rektefeyi kaça yaptırdınız gibi

quote:

Orijinalden alıntı: avci648

SELAMINALEYKÜM...
    ARKADAŞLAR ARAÇ YAĞ YAKIYIOR, EGZOSTAN MAVİ DUMAN GELİYOR, ROLANTİ DE TEKLEME VAR, ÇEKİŞ DÜŞÜK DİYE SERVİSE GİTTİM AMA ÖZEL SERVİS.. MOTORUN REKTEFİYE OLMASI GEREKTİĞİ SÖYLENDİ YAPTIRDIM. PİSTONLAR AŞINMIŞ. KRANK TAŞLANIP HONLAMA YAPILACAKMIŞ.. BASKI BALATA DAHİL BU İŞLEM İÇİN 1500 LIRA ODEYECEM. SALI GUNU ARACIMI ALACAM.

ARANIZDA REKTEFIYE YAPTIRAN YADA BILEN VARSA SORULARIM ŞUNLAR. İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

1. REKTEFİYE SONRASI ARACI NASIL KULLANMAK LAZIM.. DEVİR VS..
    2. LPG DE Mİ BENZİNDEMİ KULLANMAK GEREKİR NEKADAR KM
    3. REKTEFİYELİ MOTOR RANDIMAN VERİR Mİ
    4. SATMAK İSTESEM REKTEFİYELİ MOTORLU ARACIN DEĞERİ ARTARMI AZALIRMI.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.