Şimdi Ara

Aracın üstüne gelen beton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlas dostlar, bulunduğum yerde inşaat çalışması var ve buradakiler betonu sıvı şekilde itfaiye gibi tazikli su ile birlikte duvara sıkıyorlar. Haliyle betonun tozları havalarda uçuşuyor. Tüm araçların üzeri nokta nokta beton olmuş. Tavanda elimi sürünce pütür pütür geliyor ön camda da bariz bellli, bıraları kil uygulayacağım veya sirke ile yıkıcam.

Asıl sormak istediğim branda alayım diyorum evde olmadığım zamanlarda üzerine yağmasın beton. Branda içine yumuşuk çarşaf serip branda örtmeyi düşünüyorum. 1 ay idare etse yeter. Brandayı nerelerde bulurum internet hariç ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam pamuklara da sar olmazsa;)

Saka bir yana, ben de boya tozuyla ugrastim baya, en son pasta cila ile baya cikti.Bence branda yeterli olacaktir.n11, hepsiburada gibi sitelerde bulabilirsini

• branda boyayı yakar..
  • 1 2 aydan bişey olmaz heralde değil mi ?

• bi arka sokağa parkedin. brandayı toplayıp sermesi üstünü başını toz ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    valla yaz sıcakları geliyor, yazın özellikle sorun olur. kendi arabama da branda takmak istedim hatta aldım bile, ama branda yüzünden tavan boyası yanan tanıdıkları görünce soğudum bir anda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

Hocam pamuklara da sar olmazsa;)

Saka bir yana, ben de boya tozuyla ugrastim baya, en son pasta cila ile baya cikti.Bence branda yeterli olacaktir.n11, hepsiburada gibi sitelerde bulabilirsini

Benim araca tersanede boya zerrecikleri havada ucusup gelmisti, kil (araclar icin ozel olan) ile cikarttim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

valla yaz sıcakları geliyor, yazın özellikle sorun olur. kendi arabama da branda takmak istedim hatta aldım bile, ama branda yüzünden tavan boyası yanan tanıdıkları görünce soğudum bir anda..

Antalyadayken birkac sene branda ortmuslugum var ve aldigim brandalar hemen hemen her sene gunes yanigindan parcalandi. Sizin bu tavan boya yanigi neden oldu ?

• korsallar kullanıcısına yanıt
    Bende kil yapmayı düşünüyorum. Birde oturduğum yerde her taraf inşaat, malesef şuan İstanbulun çoğu yeri inşaat ve aracın üzerine bariz bir şekilde beton damlacıkları geliyor.

• Orada da inşaat var Şuan her taraf inşaat ben arabayı çok çok uzağa bıraktım 1 2 hafta ama hem lasım oluyor hemde acil işler olduğu zaman arabaya gidene kadar çok uzun sürüyor.

• korsallar kullanıcısına yanıt
    branda, dediğiniz gibi sıcakla yapışıyor kaportaya. sonra terleme yapıyor. mesela 1 hafta boyunca plastik brandanın altında arabayı bırak sonra gör cümbüşü zaten google'da da baktığınızda branda kullanmayın diyorlar genellikle. en güzeli arabayı kapalı garaja koymak ama ben dahil pek çoğumuzun böyle bir lüksü yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Bende kil yapmayı düşünüyorum. Birde oturduğum yerde her taraf inşaat, malesef şuan İstanbulun çoğu yeri inşaat ve aracın üzerine bariz bir şekilde beton damlacıkları geliyor.

Hocam once gozukmeyen bir kosesinde deneyin cunku betonu kille çitilerken çizmesin aracinizi .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.