Şimdi Ara

Aracınız 100 km'de ne kadar yakıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinan26tr

quote:

Orijinalden alıntı: SAMVA

Mitsubishi Lancer 1.6 İnv. 6.3l şehir içi

Bu normal şartlardaki değeriniz mi, yoksa en iyi değeriniz mi? Eğer genel olarak şehir içi 6.3lt yakıt yakıyorsa çok iyi.
    Aracınız kaç model? İkinci el araç bakıyorum. Lancer larda hoşuma gidiyordu. Eğer değerleri kışın bile bu kadar iyi ise daha da hoşuma gitmeye başlar

En iyi denebilir ıhlamurkent - neo outlet arası ortalama 33km ile
    aracı öneririm gaz taktıran ihtiyacı duymadım hiç şehir dışı 5 l görmek mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Alfa Romeo 147 1.6 120 hp LPG li. Yol bilgisayarı kıs şartları (Kayseri) nedeniyle 12.5 gösteriyor. +%20 LPG

lpgde 45 krş benzinde 60 krş mu yakıyor ?
  • golf 2003 model, 1,6 otomatik, LPG'li
    Şehiriçi 11 lt, şehirler arası 9-10 lt yakıyor
    40 lt depo ile 340-400 km gidiyorum. Litre hesabı fazla gibi geliyo ama LPG'den kurtarıyoruz.
  • arkadaşlar benim arac yazın 8.6 lt yakıyordu, şimdi 9.4 lt yakıyor(0 derece civarı) Sabahları çalışınca egsozdan acayip benzin kokusu geliyor, acaba çiğ benzin mi atıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Alfa Romeo 147 1.6 120 hp LPG li. Yol bilgisayarı kıs şartları (Kayseri) nedeniyle 12.5 gösteriyor. +%20 LPG

lpgde 45 krş benzinde 60 krş mu yakıyor ?

Valla bu kadar yakmazdı. 33 kurustu maksimum. Simdi ort hız 21 ile bu deger çıktı. Tabi klima sürekli acık.

• Arkadaslar 30 lira LPG ile 50 km anca gittim. LPG 2.86
    Araç 2.0 toyota carina. Şaştım kaldım. Soğuktan bu kadar fark eder mı havalar iyiyken 30 lira ile 80-90 km gidiyordum. Ortalama 30-35 krs arası yakıyordu.

• 2005 GOLF V 1.6 102 HP OTM. SÜREKLİ ŞEHİR İÇİ 100 KM DE ORTALAMA 13 LT.. BİR ARA 14 Ü GÖRDÜ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist1976 -- 13 Aralık 2013; 19:07:09 >
  • Buyrun direk resimle kanıtlayayım
     Aracınız 100 km'de ne kadar yakıyor?

• alpk A kullanıcısına yanıt
    Hocam o ne arabası öyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Hocam o ne arabası öyle?

Renault megane 3 1.6 otomatik hocam. Benzin aldıktan sonra sıfırlamıştım bu da maçka yokuşlarındaki ortalama . Daha sonra köprüye çıkınca düzeldi. 11.8 le eve vardım. (Normalde 13.8 falan hatta bu 11.8 i görünce vay be dedim )

• alpk A kullanıcısına yanıt
    Çok fazla yakıyormuş ya Gerçi benim Chevrolet'de fazla yakıyor ama sizin ki biraz uçmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Çok fazla yakıyormuş ya Gerçi benim Chevrolet'de fazla yakıyor ama sizin ki biraz uçmuş

Yok yok onunla trafiğe çıkılmaz valla. İncir ağacı diker adamın ocağına. her gün kullandığım araba periyodik bakıma gidince bunu almak zorunda kaldım. 7.2-7.3 paşa paşa gidiyorum normalde

• Linea 1.3 multijet 5.9
    İstanbul sehir ici disi karisik.

• Avensis 2010 model, Elegant. Düz vites 7.6 lt sabit.

• test edince paylaşacağım
  • Hitler Golf şehir içi 11-12lt LPG şehir dişi 8-9lt LPG yakiyor, hitlere gore değerler fena değil ama son LPG zamlarindan km de 26-27 kuruş ortalama yakıyor.

• dacia logan 1.4 blackline. babamın bir ara yaptığı değer, nasıl yaptı nasıl etti bilemiyorum. ben kullanıyorum 5.5-6 en az oluyor.

Aracınız 100 km'de ne kadar yakıyor?
  • corolla 1.6 sol

bezinde 9lt/100km
    LPG de 0,26kuruş

..şu aralar araç değiştirmeyi düşünüyorum dci deneyelim bakalım
  • 2012 95 ps S&S duologic 1.3 mjet punto.. yazın 5.4 idi Şu Sıralar 5.8 (kış lastiği + soğuk hava) tamamı istanbul şehir içi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.