Şimdi Ara

Aracınız 100 km'de ne kadar yakıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 megane 2 dci şehir içi 5.3 şehir dışı 4.8
  • Şehir içi 10.8 l(Lpg)

• Punto Evo 1.4 Fire... Şehir içi (İstanbul) 7-8 lt arası, şehir dışı 5-6 lt arası...

• 2011 model opel astra classic 3 hb 1.6 essentia komfor paketli, 26bin km ortalamasi 9.3 lt, ortalama hiz da 26km.

Yuzde 80 istanbul sehirici kullanim. Bu araba sehirici 9-10 sehirdisi 6-7 arasi yakiyor.

Ortalama tuketim yazarken ortalama hiz da yazilirsa iyi olur cunku trafik kavrami kisiye gore degisiyor, ortalama hiza bakarak anlamak daha kolay. Benim icin 26 km ortalama hizla benimkinden daha az yakan araba almak mantikli mesela

• Opel astra 2011 CDTI ortalama tüketimim 6.5 şuan. Askerden sonra mini cooper düşünüyorum ama sanırım yakıt olarak oldukça fark edecektir.

• porsche panamera turbo 2012, 15 litre yakiyor sehir icinde. sehir disi hesaplamadim ama 13 litre sanirim. genellikle tiflisden kafkas ulkelerine gidip gelirken kullaniyorum.
  • JeanCarlo kullanıcısına yanıt
    Hocam porsche panamera diesel şehir içi ne kadar yakıyor bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin_Lonnie

Hocam porsche panamera diesel şehir içi ne kadar yakıyor bir bilginiz var mı?

diesel modelleri sanirim 8 litre olmasi lazim sehir ici.
  • Alfa Romeo 147 1.6 120 hp LPG li. Yol bilgisayarı kıs şartları (Kayseri) nedeniyle 12.5 gösteriyor. +%20 LPG

• Mitsubishi Lancer 1.6 İnv. 6.3l şehir içi
  • JeanCarlo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • 9-10lt.Istanbul sehirici yakiyor.

• Aracım mevcut değil ama kiralık pegeuot 301 1.6 hdi, 800 km sonrası yakalığım değer 55 km ortalamayla 5.3 lt.
  • vectra c 6.3 lt (ş.içi)
  • focus 1.6tdci 110bg.

şehir içi 6.5lt. şehir dışı 90km hız ile 5-5.5lt. (düz-yokuşsuz yolda aynı hız ile 3.5-4lt)

not: çok efendi kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 13 Aralık 2013; 14:35:43 >
  • 206 qs 1,6 16v 110hp benzinli
    şuan ortalamam 6,4lt/100km istanbul.
  • Qashqai cc ile 98 km de 16 krs yakiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMVA

Mitsubishi Lancer 1.6 İnv. 6.3l şehir içi

Bu normal şartlardaki değeriniz mi, yoksa en iyi değeriniz mi? Eğer genel olarak şehir içi 6.3lt yakıt yakıyorsa çok iyi.
    Aracınız kaç model? İkinci el araç bakıyorum. Lancer larda hoşuma gidiyordu. Eğer değerleri kışın bile bu kadar iyi ise daha da hoşuma gitmeye başlar
  • Opel Corsa 1,2benzinli
    İkinciye ölçüyorum. Aynı değer çıkıyor. Şehir içi; 7,3lt.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.