vallahi arkadaşım, sen heralde mutlu bir azınlık içinde yer alıyorsun. şansın muazzam yolunda gitmiş.
benim bir parça için bile istisna durumum olmadı. kullandığımın topu bozuldu. yaw, bir tanesi de sağlam çıkmadı mı hiç şu malların..diye sorsam cevabım evet olur. yani evet çıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: @levent@
Ben tam olarak katılmıyorum arkadaşım. bende bir zamanlar 89 model renault 11 vardı 1,4 olanlardan. Direksiyon mafsalı bozulmuştu direksiyon toplamıyordu. Renaultun parçaları pahalı olduğundan ustam tofaşın hem de yan sanayi direksiyon mafsalını benim R11 e uyguladı ve sonuç mükemmeldi.Yaklaşık 3 sene kullandım arabayı sattığımda da üzerindeydi ve sorunsuz çalışıyordu. Elbette yan sanayi parçaların dezavantajı vardır yok demiyorum ama usta faktörü de çok önemli bu işte.
quote:
Orjinalden alıntı: vc over there
eski aracım r19 1.6e idi. buna usta milletinin şiddetle tavsiye ettiği "arkadaşım orjinaline o kadar para vermeye gerek yok, bunlar onların aynısı" dediği yan sanayi parça koydum. hepsini 6-12 ay içinde yeniden değiştirmek gerekti. astarı yüzünde pahalıya geldi. zaten sürüş keyfi de berbat oldu. amortisörden ötüm ötüm öten balataya kadar. yan sanayi mal , adi, beş para etmez, aldığı paranın karşılığını helal ettirmeyen 4. veya 5. kalite maldır ve başka birşey de değildir
tek olumlu tarafı egsoz susturucusu patlayınca yenisini değiştirine kadar gelen o lamborghini sesiydi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme