Kaskosu var, kapıyı kitlemek dışında başka bir önlemim yok.
kapali otopark
Kasko + baston kilit, sonrası Allaha emanet :)
Alarm ve kasko, başka bişey yok. Gerekte yok... Yeterki araç içerisinde değerli bişey olmasın.
ben baston kilit takıyodum geçen sene direksiyonu döşemeye düşmüş bi şekilde buldum. hırsız direksiyon simidini kesip kilidi çıkarmış ama nasıl becerdiyse artık direksiyon düşünce bırakmış gitmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Nikolas.
hiç bir önlem almıyorum. Allaha şükür bi kaza gelmedi şu ana kadar.
bence siz yinede küçük de olsa bir önlem alın hocam hırsızlık gasp gibi olaylar gün geçtikçe çoğalıyor.hatta gündüz vakti aracınız yanıbaşınızdayken bile bakabilirler.
Ortalık çok kötü...
kapilari kilitliyorum
12500 tlye 98 model rover arac aldım daha yeni kaskosuna 1500 tl istediler patronnun aracı 50bin tl kaskosu 1200 tl mini cooper gelde kasko yaptır..!! napalım bizde klasik alarm ve baston kilit şeklinde koruma yapıcaz ha birde arabada immobilizer var sokk lambasına birde zincirlemi baglasam ne :D :D
Benim arabaya dönüp bakan yok. Bir gece boyunca sağ arka kapısı ardına kadar açık yattı ama tık yok.
Sadece kasko yaptırıyorum ve araçta hiçbir eşya bırakmıyorum. Bir de aracın içinde görünürde poşet, çanta, mont vs olmamalı. Değerli birşey olmasa bile hırsızların dikkatini çekebilir.
Baston kilit bir proramda yüzü kapalı oto faresi anlatıyordu uğraşmıyoruz zaman kaybı diye onun haricinde çoğu yalan
Evden 220V bağlıyorum arabaya dokunan cızz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme