Çok yakınca ve dışarıdan bakınca Amerikan, donanımı ya da kalitesi söz konusuysa Koreli diyorum. Kaputu açınca da Alman.
Net bir isim takmış değilim, FJG plaka denk geldiğinden atiyba Yusuf kardeşim Fırında Jaguar Gibi demişti.
adriana
Cok isteyerek secmis oldugum siyah rengi yuzunden siyah inci derim :)
eskiden sahip olduğum beyaz doğanıma "beyaz güvercin" derdim.
Aldığım gün renginden ötürü beyaz güvercinim demiştim. O gün benden bu sözü duyanlar sadece aracıma beyaz güvercin der, ben uzun zamandır demiyorum.
Bir de isminin cerato olması, kerataya benzediği için ailecek kerata deriz arabaya.
Ben lakap kullanmıyorumBu bir eksiklik midir?
Focus'u aldığımda tam bir hayal kırıklığı idi. İç döşemeleri gri boylamasına çizgili olduğu için ve o zamanlar Avrupa yakasında "Gaffur" ve çizgili pijama meşhur olduğu için kendisine Gaffur adını taktık.
Saab'ın bir takma adı yoktu. Ama hala arabayı gördüğümde gözüm doluyor. Frontera'nın da bir takma adı yoktu, ama "Bela" diyebiliriz. Belair'lara kısaca "57" ve "58" diyoruz. Diğer arabaların da bir takma adı yoktu.
Ay sarısı Fiesta'ma "Ay Parçası" derim.
eski arabam megane 2 dizelin lakabi 'yerli merso' idi :) tamamen mizahiydi tabi ki :)
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Ben lakap kullanmıyorumBu bir eksiklik midir?
Tabiki bir eksikliktir.
En kısa zamanda bir lakap bulunuz lütfen...
Arabam yok dacia logan ım var arabadan üstün
Bu geldi aklıma
Annem arabama teke gibi diyor bende oyüzden teke diyorum
Biz Ailecek mahmut diyoruz :)
Karaoğlan
Var.az yakar çok kaçar. :))
öncedende sanki böyle bir konu vardi bir yerlere yazdiydim ..
önceki arabama uçan ejderha derdim
şimdiki arabamin adi ihtiyar maria .
direksiyonuna pink bi tane vurup bak sevyom seni ihtiyar .. başka ihtiyarlari da oldugu gibi
Kendi aramızda Kuzum, Toplum içinde Bizim Düldül..
yavru ceylanım
mazdamız vardı eskiden ona adamım diyordum lineamıza da eko(ekomonik) derdim