Şimdi Ara

Aracınızın Boyalı Olduğunu Öğrenir İseniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boyanın arabaya görüntüden başka ne katkısı var? Sen arabayı çürüyene kadar kullanıyorsan o zaman gidip komşuya lafları sokuşturursun :).
  • Sanki araba boyanınca yol tutuşu kötüleşiyor, performansı azalıyor

Boyansa ne boyanmasa ne. Önemli olan parçanın değişmesi veya kaza olup olmadığı değil mi?
  • Arabanın boyalı olması hiç önemli değil,parçada değişmiş olabilir.Beni üzen bu gerçeğin saklanmış olması.
  • Benim bir kadar önce aldığım Palio'nunda (2.el) tavanında Fiat otolarda çok görülen vernik çatlaması var.
    Tamamen fabrika hatası,adam alırken söyledi,zaten gözüküyordu da.Şimdi ben onu illaki boyatıcam,çünkü batıyor.Ha satarsamda söylerim o ayrı mesele...
  • ..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 18 Kasım 2007; 22:21:50 >
  • Geçmiş olsun arkadaşım..Ben bu tip üç kağıtçılara çok rastladım artık iğrendim..Sahtekarlık, hırsızlıktan bir farkı yok..Ben olsam o adamla bütün ilişkimi keserim..Yarın daha büyük bir kazık atabilir..

Mert adamsan boya varsa boya var diyeceksin yok bilmiyorsan götür göster servise diyeceksin..Dansöz gibi kıvırma olmaz bi araba satacan diye..Çoluk çocuğuna örmek olması gereken koca koca adamlar başkasına kazık atmayı meziyet sanıyor!

Bir de burada boyansa ne boyanmasa ne diye soranlar araç alacakları zaman bunu önemsemiyorlar mı gerçekten çok merak ettim..Örneğin aracın tavanının ya da kaputunun boyalı olup olmadığını hiç merak etmiyorlar mı?
  • Fakire sucuk vermişler, eğri diye beğenmemiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dedikodu

Fakire sucuk vermişler, eğri diye beğenmemiş...

kim fakir? sucuk ne? Veren kim? Alakasız bir söylem olmuş..Başka bir konuya atacağınız mesajı yanlışlıkla buraya attınız heralde..
  • quote:

laf süper yalnız
  • bu meret devamlı parkta bile dursa illa biri iş geliyor başına boyasız araba aramaktansa 0 almak lazım.

onlarda boyalı çıkıyor o ayrı mesele tabi
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

kim fakir? sucuk ne? Veren kim? Alakasız bir söylem olmuş..Başka bir konuya atacağınız mesajı yanlışlıkla buraya attınız heralde..

istersen biraz daha düşün bu atasözünü... Ne manaya gelir, niçin söylenir?..
    İstersen biraz ipucu vereyim:
    - Sucuğun eğri olması nasıl bir durumdur? normal midir?
    - Sucuğun "eğri" diye beğenilmemesi normal midir?
    - Fakir ömründe kaç kere sucuk görmüştür? Nasıl birşey hayal etmektedir?

İlgiyi rahatlıkla kurabilmeliydin...

Yoksa şu atasözü mü söylenmeliydi:
    "Kedi g.tünü görmüş, yara sanmış!"

Bence önceki daha iyi oldu.

• bencede aracın boyalı olmasında bır sakınca yok dışarda duruyor her an herşey olabılır çizilir bırı sürter ne yapıcan mecburen boyatıyorsun.Bence satılırken söylenmesı lazım ona göre fıyat verılsın.Adam soylemıyor yuksek fıyattan ıtelıyor açıkca. Benim arabaya durdugu yerde sürttü biri gelıp gerı gerı gelırken mecburen boyattım e bde boy atonu tutmadı yan parçaya kaydılar kı tum ustalar yapıyor bunu ne edecem şimdi yani atayımmı arabayı.. göz deyıyor ya hiç sürmesen bile millet baka baka birşey yaptrtır
  • Benim arabanın sağ tarafına boydan boya sürtmüşler.
    Olay gece olmuş, o yüzden görmedim.
    Ne yaptım? boyattım.
    Ufak tefek çizikleri vs. Auto King'e yaptırdım.
    Alacak olan arkadaşa dürüstçe söylerim.
    İsteyen alır isteyen almaz.

Türkiye'de şu boyalı araç alınmaz mantığı artık değişmeli.
    Kaporta'da boya olmazsa elbet daha makbule geçer.
    Ama boya varsa da,
    Direkler-ön kaput-şase-cam fitil dipleri-kapı içleri iyice kontrol edilir.
    Problem yoksa modele göre 2-3 aşağı alınır.

Şahsen ben eşime araba olsam boyalı arabayı ucuza almayı tercih ederim.
    Zaten kendisi mahvedecek sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robespierre -- 19 Kasım 2007; 12:42:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

ben duyduğuma göre sıfır arabalarda bile boya çıkabiliyor örneğin deniz aşırı gelen arabalarda bazen çok nadirde olsa biryerlere değme sürtünme olabiliyormus tabi firma hemen bu arabayı alıp güzelce (çaktırmadan) hasarlı bölgeyi onarıp boyuyormuş. yani sıfır arabada bile boyalı alma sansımız war

Haklısın Geçenlerde bir ilan gördüm arabam.com porsche carrera 4s satıyordu adam yurtdışından nakliye sırasında oluşmuş bir hasar varmış 2007 model bulursam koyarım ..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

istersen biraz daha düşün bu atasözünü... Ne manaya gelir, niçin söylenir?..
    İstersen biraz ipucu vereyim:
    - Sucuğun eğri olması nasıl bir durumdur? normal midir?
    - Sucuğun "eğri" diye beğenilmemesi normal midir?
    - Fakir ömründe kaç kere sucuk görmüştür? Nasıl birşey hayal etmektedir?

bir de öğrenci evlerinde "abi karnım acıktı ne yicez?" sorusuna bıkmadan usanmadan "sucuk var yer misin?" cevabı verilir ki bunun açıklamasını yaparsak kanalı kapattırırız herhalde

• onlar küçük sorunlar.sölemese bile dert degıl eger kazalı degılse motor ve kaporta parcalarının orjinaligi bozulmadıysa sorun yok
  • ben hyundai satmadan bir gün önce ögrendim sag kapıların degiştigini,ön kaputun degiştigini ve bir sürü yerinde boya vss oldugunu ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

ben hyundai satmadan bir gün önce ögrendim sag kapıların degiştigini,ön kaputun degiştigini ve bir sürü yerinde boya vss oldugunu ..

sana bunları galericiler mi söyledi yoksa?
  • Benim 2 defa başıma geldi. Arabanın birini o sinirle zararına sattım. Diğerine biniyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.