Şimdi Ara

Aracınızın Boyalı Olduğunu Öğrenir İseniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba, bugün aracımın sağ tarafının boyalı olduğunu öğrendim. Tanıdıktan aldık güya ama oldu işte.İşin ilginci üç ayrı usta kaza yok değişeni yok dedi.Gerçi kapı değişmemiş, boyanmış ama can sıkıcı bir durum.Hele keriz yerine konmak o daha beter.Bi alet var saç kalınlığını ölçüyor imiş.O sayede öğrendik.Araç alacaklara tavsiye yetkili bayilerde bu alet var imiş.2 nci el araç almayı düşünüyor iseniz mutlaka cihaz ile baktırın.

• Geçmiş olsun.

Yapabileceginiz birşey yok.

iyi bir usta olsaydı boya oldugunu anlardı.

Zira aletin temiz dedigi bir cok aracın boyalı cıktıgına da şahit olmuşlugum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Geçmiş olsun.

Yapabileceginiz birşey yok.

iyi bir usta olsaydı boya oldugunu anlardı.

Zira aletin temiz dedigi bir cok aracın boyalı cıktıgına da şahit olmuşlugum var
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon41

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    alnımdan vurulmuşa dönerdim

böle seyleri kafana pek takma arabacılıkta olur böle mühim olan motor şan. gelir kaporta bir kere boyanmış o önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okis

alnımdan vurulmuşa dönerdim

böle seyleri kafana pek takma arabacılıkta olur böle mühim olan motor şan. gelir kaporta bir kere boyanmış o önemli değil.

Alıntıları Göster
    kimseye söylemem

• quote:

Orijinalden alıntı: alpinA3

kimseye söylemem

Alıntıları Göster
    ben duyduğuma göre sıfır arabalarda bile boya çıkabiliyor örneğin deniz aşırı gelen arabalarda bazen çok nadirde olsa biryerlere değme sürtünme olabiliyormus tabi firma hemen bu arabayı alıp güzelce (çaktırmadan) hasarlı bölgeyi onarıp boyuyormuş. yani sıfır arabada bile boyalı alma sansımız war

• quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

ben duyduğuma göre sıfır arabalarda bile boya çıkabiliyor örneğin deniz aşırı gelen arabalarda bazen çok nadirde olsa biryerlere değme sürtünme olabiliyormus tabi firma hemen bu arabayı alıp güzelce (çaktırmadan) hasarlı bölgeyi onarıp boyuyormuş. yani sıfır arabada bile boyalı alma sansımız war

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

oda ayıp ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

oda ayıp ama

Alıntıları Göster
    Bir kat boyada ben atardım. Zira şu saatten sonra yapılacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

Bir kat boyada ben atardım. Zira şu saatten sonra yapılacak bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Bu strese girmektense boyanmış araba olduğunu bilip ucuza almak en karlısı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

Bu strese girmektense boyanmış araba olduğunu bilip ucuza almak en karlısı sanırım.

Alıntıları Göster

Bende bir önceki aracımı orjinal diye almıştım fakat 8-9 ay sonra sağ arka çamurluğun değiştiğini öğrendim..

Dürüstlüğüne inandığımdan da herhangi bir ustaya göstermemiştim aracı..

Yüce adelet diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Bende bir önceki aracımı orjinal diye almıştım fakat 8-9 ay sonra sağ arka çamurluğun değiştiğini öğrendim..

Dürüstlüğüne inandığımdan da herhangi bir ustaya göstermemiştim aracı..

Yüce adelet diyorum..

Alıntıları Göster
    Olur böyle şeyler ben araçta 2 parça boya var deyip boyalı yerleri gösteriyorum kendi baksa %'de 90 göremeyecek.Ben de arabayı satamıyorum boyalı deyince.Tabi haliyle kimsede çıkıp söylemiyor piyasada...Artık bu duruma geldi bu işler...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpinA3

kimseye söylemem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpinA3

kimseye söylemem

BENDE SOYLEMEZDİM SATARKEN DE KIMSEYE HABER VERMEDEN SATAR GİDERDİM UCUZA BİDE YALAN ATARDIM ARABAYI Yİ FİYATA SATTIM DİYE

• quote:

Orijinalden alıntı: i.unal

quote:

Orjinalden alıntı: alpinA3

kimseye söylemem

BENDE SOYLEMEZDİM SATARKEN DE KIMSEYE HABER VERMEDEN SATAR GİDERDİM UCUZA BİDE YALAN ATARDIM ARABAYI Yİ FİYATA SATTIM DİYE

Alıntıları Göster
    boyasız araba mı olur fabrika çıkışından hepsi boyalı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: teorikbilgikurar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

Super tespit boyasiz arabami olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

quote:

Orjinalden alıntı: musketeer250

Super tespit boyasiz arabami olur

Alıntıları Göster
    valla hiç umrumda olmaz aracın boyalı falan olmassı motor sanzıman yuruyen sağlam olsunda isterse full boya olsun yada heryeri değişssin bi bizim millette var bu hastalık bişey olmaz kardes takma kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

valla hiç umrumda olmaz aracın boyalı falan olmassı motor sanzıman yuruyen sağlam olsunda isterse full boya olsun yada heryeri değişssin bi bizim millette var bu hastalık bişey olmaz kardes takma kafana

Alıntıları Göster
    Ne acaip adamsınız!!! Ufacık bir şey için kıyamet koparmakta üstünüze yok, arabanın 2 parmak yerine boya değdiyse ve sen bunun yüzünden gidip komşu tanıdık dediğin adamla yüzgöz oluyorsan senin insanlığına yazıklar olsun derim başka da bir şey demem. O dakikaya kadar farketmediğine göre gayet zararsız bir şey olduğu belli, kimisi demiş başımdan kıçımdan vurulmuşa dönerdim... Ayıp be!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: teorikbilgikurar

Alıntıları Göster
    Biz Polo'yu beyaz renk istemiştik fakat Doğuş'ta bir tane beyaz renk vardı fakat tampondan ufak bir boyası olduğunu söylediler. Biz razı olduk fakat karşılığında 4 tane bedava paspas hediye verdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Ne acaip adamsınız!!! Ufacık bir şey için kıyamet koparmakta üstünüze yok, arabanın 2 parmak yerine boya değdiyse ve sen bunun yüzünden gidip komşu tanıdık dediğin adamla yüzgöz oluyorsan senin insanlığına yazıklar olsun derim başka da bir şey demem. O dakikaya kadar farketmediğine göre gayet zararsız bir şey olduğu belli, kimisi demiş başımdan kıçımdan vurulmuşa dönerdim... Ayıp be!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Hoca bence sende bir acayiplik var ya soruyu anlamadin yada konu icerigini bence her ikisinide anlamamissin!

Boyali oldugu icin kiyamet koparmiyor adam gidip otopazarindan karambole bir arac alsaydida kandirilsaydi belki bu kadar olmazdi!

Ama guvenerek arkadas es dost vs....diye birinden araba alirda o kisi sana bu araba orjinal boyasi degiseni yok derse haliyle insansin guvenirsin alirsin sonucta tanidik birisi yalan soylemez biz dostuz ama iste boyle tersi olunca insanin cani 100 kat daha fazla SIKILIR onemli olan burda boya degil tanidik tarafindan aldatilmak....simdi kimin insanligina yazik olsun dersin?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNida

quote:

Hoca bence sende bir acayiplik var ya soruyu anlamadin yada konu icerigini bence her ikisinide anlamamissin!

Boyali oldugu icin kiyamet koparmiyor adam gidip otopazarindan karambole bir arac alsaydida kandirilsaydi belki bu kadar olmazdi!

Ama guvenerek arkadas es dost vs....diye birinden araba alirda o kisi sana bu araba orjinal boyasi degiseni yok derse haliyle insansin guvenirsin alirsin sonucta tanidik birisi yalan soylemez biz dostuz ama iste boyle tersi olunca insanin cani 100 kat daha fazla SIKILIR onemli olan burda boya degil tanidik tarafindan aldatilmak....simdi kimin insanligina yazik olsun dersin?

Alıntıları Göster
    Ya komşusu kazası ve değişeni yok demiş, basit bir bölgesel boyayı gidip de aman abi alma arabanın bir kısmını boyadık diye mi anlatmasını bekliyorsun! Milletimiz zaten osuruktan nem kapıyor, bir de adam araba kazalı mı diye şüphelenmesin diye anlatmamış. Üstelik benim de yakın olduğum kişi basit bir boyamayı dert etmeyeceği için ben de bahsetme gereği duymam. O zaman araba yıkanırken oluşan çizikleri de anlatalım, sabaha kadar sürsün muhabbetimiz!!
    Hakkaten olmadık şeylere kafayı takıp deliriyorsunuz sonra da kafanızda saç kalmıyor, neyse bu sizin seçiminiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Ya komşusu kazası ve değişeni yok demiş, basit bir bölgesel boyayı gidip de aman abi alma arabanın bir kısmını boyadık diye mi anlatmasını bekliyorsun! Milletimiz zaten osuruktan nem kapıyor, bir de adam araba kazalı mı diye şüphelenmesin diye anlatmamış. Üstelik benim de yakın olduğum kişi basit bir boyamayı dert etmeyeceği için ben de bahsetme gereği duymam. O zaman araba yıkanırken oluşan çizikleri de anlatalım, sabaha kadar sürsün muhabbetimiz!!
    Hakkaten olmadık şeylere kafayı takıp deliriyorsunuz sonra da kafanızda saç kalmıyor, neyse bu sizin seçiminiz...

Alıntıları Göster
    quote:

Yok canim aman alma boyattik demesinde en azindan aliyorsan yuzeysel yada tuzelsel surasini boyattik desin
    hem kendi uzerinden insani mesuliyet kalksin hemde alan adam guvendigi akrabasinin arkasindan konusmak zorunda kalmasin.

Misal ben bir yabanci olarak senden araba alsam sen bana bu arabanin boyanani degiseni yok dersen gider gosteririm varsa uzulmem
    arabanida almam sanada yalanci satici gozuyle bakarim fakat eger sen benim akrabamsan sozune guvenirim servise gosterme inceleme ihtiyaci duymam cunku sana guvenirim sonradan bu arabanin boyali oldugunu ogrenirsemde yabanci olmadigim icin uzulurum arabani aldigim icin degil senin bana bunu soylemedigin icin madem oyle boyadan bisey olmazsa sen o zaman satici olarak alacak adama desene bu arabanin surasinda boya var piyasada orjinali 20 lira ben 19 liraya veriyorum demezsiniz cunku isinize gelmez ama orjinal diye ayni fiyata satmak istersiniz ve birde boya varsa ne olmus canim ciziklerinimi anlatacam suphelenme diye anlatmadim derseniz komik olur.

Hem merak etme burdaki konu farkli normal alicilar serviside gosterir kendide inceler gerekirse fiyattanda dusurtur sen istedigin kadar suphe duymasin diye soyleme onlar bulur!
    Burdaki asil konu AKRABA-ES-DOST bunu yapmamali iyiki senin akraban degilim allah muhafaza araba alsak "ne var canim kilometre basa donduyse suphelenme" diye soylemedim dersin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.