Şimdi Ara

Plakasını bildiğiniz arabanın sahibini öğrenebilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilginiz olsun( tabi zaten bilenlerde vardır). Plakasını bildiğiniz bir aracın sahibini merak ediyorsanız bunu bulmak kolay. Eskiden sahibini öğrendikten sonra o kişiye ait diğer araçlarıda görebiliyorduk ama şimdi o yapılamıyor. Merak edenler var mı? Az sonra.....

Geçenlerde youtube da bir video vardı fabia lı bir arkadaş 34 EL 1000 plakalı bir ferrariyi kovalıyordu. O arabanın kime ait olduğunu merak ettim araştırdım. İlhan Perçin isminde birine aitmiş. Hatta o ismi araştırdım o kişi sanırım 2006 yılında Türkiyeye satılan 9 ferrarinin 6 tanesini satın almış.

Ben garanti internet şubesini kullanıyorum. Oradan motorlu taşıtlar vergisi ödemek istiyorum diyorum ve arabanın plakasını giriyorum. Hemen üstte araç sahibinin tckimlik numarası çıkıyor. Bu numaradan kimlki no sorguluyorum kişiyi buluyorum. Yine trafik gov tr den aracın tescil tarihini alıyorum. Daha sonra internet vergi dairesinden bu bilgilerle borcu filan varmı bakılabiliyor. İnternet vergi dairesinde eskiden bu kişinin diğer araçları vardı ama şimdi yok.

Belki işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 12 Mart 2007; 17:36:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Plakasını Bildiğiniz Bir Arabanın Sahibinin Öğrenilmesi

Bir aracın plakasını bilerek sahibini öğrenmek mümkündür. Bunun için yapılması gerekenler aşağıdaki gibidir:

1. Karayolları Trafik Kanunu Çerçevesinde Bilgi Edinme

Karayolları Trafik Kanunu'nun 102. maddesi kapsamında, belirli şartlar karşılandığında aracın plakası üzerinden sahibine ilişkin bilgi edinilebilir. Bu şartlar şunlardır:

• Aracın kamuya açık bir cadde veya yolda kaza yapmış olması veya kaza sebep olması
    • Aracın hırsızlık veya gasp suçuna konu olması
    • Aracın terör veya organize suç eylemlerinde kullanılmış olması

Bu şartlardan herhangi biri karşılanıyorsa, plakanın bağlı olduğu trafik tescil şube müdürlüğüne başvurarak aracın sahibine ilişkin bilgi talep edilebilir.

2. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne Başvuru

Aracın yukarıda belirtilen şartları karşılamaması durumunda, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne başvurarak plakaya ait aracın sahibine ilişkin bilgi talep edilebilir. Ancak bu başvuru kapsamında, bilgi talebinin haklı bir gerekçesi olması gerekir.

34 RFZ 12 Plakasının Sahibine Ulaşma

Örneğin, "34 RFZ 12" plakalı bir araca ait bilgi edinmek isteniyorsa, yukarıda belirtilen şartların karşılanıp karşılanmadığına dikkat edilmelidir. Bu şartlar karşılanıyorsa, ilgili trafik tescil şube müdürlüğüne başvurulabilir. Şartlar karşılanmıyorsa, haklı bir gerekçeyle Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne başvuru yapılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biz yetkili acenteyiz.tramerden bulabiliyorduk ama geçen haftalarda değişiklik yapıldı.plakadan tc vergi noya kadar herşey yazıyordu.artık tek bilgiden bulunamıyor.kısıtlandı.güzel oluyordu merak ettiklerim için.
  • Sakıncalı. Umarım derhal yasaklanır.

İnternet hesabı olmadan nasıl oluyor bu iş?
  • tramerden arabanın secelesi çıkartılabiliyor değil mi?

Kazaları vs.
  • kaza varmı yokmu görülüyor.yalnız plaka+şasi motor veya tc kimlik noyu bilmeniz gerekir.
  • "şercere"
  • tşk.ler bunu öğrenmemiz iyi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben buraya merak ettiğim 5-10 plakayı yazsam sahiplerini söyler misin?
  • 34 FB 1907

Bilal Kutlualp

Tc Kimlik No: 34267755908

Doğum Tarihi: 1959

• SECERE...

quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

"şercere"
  • aslında doğrusu "ŞECERE"...
  • "-r" yi vurgulayayım, derken ölçüyü kaçırmışım.

quote:

Orjinalden alıntı: roverci

SECERE...

quote:

Orjinalden alıntı: dodii123

"şercere"

• quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

34 FB 1907

Bilal Kutlualp

Eleman arabayı 2006 almış, Ferrarinin rengi siyahmışşş, bağcılarda tescil ettirmiş,araba 2007 modelmişşşşşşşşş

http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx

• EVET HAKLISIN...

quote:

Orjinalden alıntı: aya

aslında doğrusu "ŞECERE"...

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

34 FB 1907

Bilal Kutlualp

Eleman arabayı 2006 almış, Ferrarinin rengi siyahmışşş, bağcılarda tescil ettirmiş,araba 2007 modelmişşşşşşşşş

http://www.trafik.gov.tr/IAS/IAS/wfAracBilgSorgulama.aspx

onu biliyoz kardeş ferrari 599 gtb fiorano

• Bu arada arakdaşlar kazazaede sorgulama yapam dedim. Du bakim bi ismimi yazam dedim. aaaaaaaaaa
    o da ne benimle aynı isim ve soyadda biri kaza yapmış. Allah allah gerçekten çok ilginç yaşımız tutsa benim diyecem (bu arada hiç kaza falandayapmadım)

*************(isim- soyadı) ERKEK 13 Yaralı KONYA-AKŞEHİR 29/10/2002 Neyse çok eskiden olmuş ama bana geçmiş olsun
  • siteye üye olmak gerekiyormu peki

linki gönderebilirmisiniz
  • ARKADAŞLAR ÇOK YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

tr 34 HUR 11 plakalı aracın sahibini bulup yazar mısınız.Garantide internet hesabım yok.Olan biri bakarsa çok sevinirim.

Lütfen çok ihtiyacım var. 34 HUR 11
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.