Şimdi Ara

Aracınızın km si ve modeli (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
1
Favori
11.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 bin km falan yillik. Az degil o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1987 dizel golf 262 bin gözüküyor

• Klasik B sınıfı hblerde park oldukça kolay. Arka da ön kaput da kısa çünkü. Ben çok memnunum şehir içinde cok atik. Hızlanması çok iyi maşallah. İlk arabam zaten herşeyinden memnunum. Tek sevmediğim , ön konsol görüşü eğimli virajlarda rahat hissertirmiyor, neticede B sınıfı bir araç. İcon donanım olması benim gibi acemi birini oldukça rahat ettiriyor açıkçası. Otomatik far (tünele veya otoparka girince bile hatta köprü altından geçerken bile farlari aninda yakmasi), yandan önden su sıçrayinca bile aninda sileceklerin çalışması, ısıtmalı ve elektrikli katlanır aynalar, park sensörü+kamera, dijital klima, yarı deri koltuk vs vs. Boş bir arabayla araba kullanmaya başlamadığım için şanslı hissediyorum. Yakıtı da gayet güzel, multimedia ekran oldukça hızlı.

• Bi kac sorum olacak.

2015 dizel cliom var. Suan 76 binde ama 5-6 yil satmayi dusunmuyorum daha. 5-6 yil sonunda 240-250 bin km olacak,

1)sizce bu kadar fazla kilometre yapmak mantikli mi?
    2)Cok masraf cikar mi bu surecte?
    3)Satarken cok zarar eder miyim kmden dolayi?

• 2019 pug 3008 dizel . 12000 km

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 - 234.000 km - dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deatless22 -- 11 Ekim 2019; 22:14:26 >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Donanımları gerçekten beni cezbediyor araba ne kadar iyi ve kaliteli olursa olsun boş olunca ve 5-10 yıl kredi ödüyünce keriz gibi hisseder insan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Donanımları gerçekten beni cezbediyor araba ne kadar iyi ve kaliteli olursa olsun boş olunca ve 5-10 yıl kredi ödüyünce keriz gibi hisseder insan
    Bence tam tersi durumda keriz gibi hisstemeniz lazim. 3-5 luzumsuz donanim icin ucuz b sinifinda bile 10-15 bin fark oduyosunuz. 10 yil kullanip satsaniz amortismandan 7-8 bin tl cope atarsiniz sirf farlar otomTik acilicak, otomstik klima olacak aynalar otomatik kapanacak diye.

Ben clionun bos donanimini aldim, kol dayama disinda su da olsa diye aradigim 1 tane ozellik yok arabada, onu da zaten iztesem 200 liraya taktiririm useniorum. Ha olsa kotu mu olur. Aslinda bi kac ozellik olsa kotu olur hakkaten. Mesela otomatik klimadan nefret ediyorum. Yada dokunmatik ekrandan. Ama genelde olsa iyi olur tabi ama olmayincada olsa diye aramam.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Tarz meselesi benim için otomatik vites, güzel lagsız bir multimedia ekran android auto,usb girişi,geri görüş kamerası şart.
    bazıları için çok gereksiz onlar için gerekli olan tek şey klima ama bana göre tüm bu özellikler önemli 2019da arabamda 2019a yakışan teknolojiler barındırmasını isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 11 Ekim 2019; 22:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Hocam şu ülkede trafik zaten yorucu, birazcık konfor hakkımız. 4 teker 1 direksiyon arabaya araba diyemiyorum kimse kusura bakmasın.İmkan olsa da Range Rover Supercharged'lara binsek. Ben kendi imkanlarım dahilinde güzel donanımlı ve yakışıklı bir araç aldığımı düşünüyorum. Bu fiyat segmentinde İ20'den sonra en yakışıllı B sınıfı Clio bence. Çok daha iyileri size nasip olur inşallah.

Not: 41 plaka olduğuna bakmayın, İstanbul'da kullanılıyor araç ama benim ikametgah Gebze olduğundan plaka Kocaeli çıkmış. Bayiinin bana bunu araç tesliminde söylemesi dışında hiç bir falso yaşamadım Renault ile . Bir de standart Icon üretimine geçtikleri için 17" Jant ve Cam tavan istememe rağmen veremeyiz üretim standarda geçti dediler

Aracınızın km si ve modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 11 Ekim 2019; 22:40:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Bence tam tersi durumda keriz gibi hisstemeniz lazim. 3-5 luzumsuz donanim icin ucuz b sinifinda bile 10-15 bin fark oduyosunuz. 10 yil kullanip satsaniz amortismandan 7-8 bin tl cope atarsiniz sirf farlar otomTik acilicak, otomstik klima olacak aynalar otomatik kapanacak diye.

Ben clionun bos donanimini aldim, kol dayama disinda su da olsa diye aradigim 1 tane ozellik yok arabada, onu da zaten iztesem 200 liraya taktiririm useniorum. Ha olsa kotu mu olur. Aslinda bi kac ozellik olsa kotu olur hakkaten. Mesela otomatik klimadan nefret ediyorum. Yada dokunmatik ekrandan. Ama genelde olsa iyi olur tabi ama olmayincada olsa diye aramam.

Alıntıları Göster
    Hocam millet koltuk ısıtma-soğutma-masaja, adaptive cc'e, viraj takip eden otomatik farlara geçti. Far, park, ve yağmur sensörüne lüzumsuz demek bence biraz abes.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    2004 model 224.000 kmde aracım 3 senedir biniyorum. Senin araç euro5 motor daha verimli 240.000 kmye kadar kullan bakimları aksatma hic bişey olmaz.

• şık araba bu rengide hoşuma gidiyor.

station wagon clio'ya ne diyorsunuz? yeni keşfettim o kasayı bence o motor ve beygirle o kasa güzel yürümez

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Hocam millet koltuk ısıtma-soğutma-masaja, adaptive cc'e, viraj takip eden otomatik farlara geçti. Far, park, ve yağmur sensörüne lüzumsuz demek bence biraz abes.

Alıntıları Göster
    Hocam ben esimin mercedesini de kullaniyorum, hic bi isime yaramiyor bu ozellikler ve daha konforlu bir suruse sebebiyet vermiyor. Eski suzikimde koltuk isitma vardi, iyidi guzeldi ama onu da aramiyorum. Daha once transporterimda ayarlanabilir isitma secenegi vardi onceden saati belirleyip arabanin isinmasini saglayabiliyordunuz. Hic aramiyorum.
    Anahtarsiz giris tam bir bos is. Sunroof desen kim uzerine gunes gelsin isterki. Su rooflu aracim vardi hep kapali dururdu perdesi. Toplasan 3 kere acmisimdir acincada hic bi zevk haz almadim. Otomatik donen farklar, kdndiliginden calisan silecekler, otomatik klima icin ekstra para odemek sacmalik. Bunlar masrafli seyler degil. İsteseler bunu standart hale getirirler hic maaliyetleri yükseltmeden. Sirf cesitlendirebilmek ve ust donanimi pahali yapabilmek icin uydurulan seyler. Bu basit seyler 5-6 yila kalmaz standart hale gelir zaten. Baska zimbirtilar bulurlar.

Tek arayacagim sey tam otomatik pilot ozelligi. Tesladaki gibi. Ama bu ulkede ona da guvenemezsin zaten.

Benim aractan bekledigim sey koltugun rahat olmasi, motorun sorunsuz olmasi, guvenli olmasi. Mumkunsede yol sesini az almasi. Bunlar da (nadiren guvenlik disinda )ek paketlerle genisletemedigin seyler.

• 2004 polo 100 bin..otomatik..benzinli

• 115bin 2012model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Station Clio'lar güzel kasa çok fazla uzun ve ağır değil zaten. Aileler tercih ediyor, ben hoşuma gitmediğinden tercih etmedim. Yürüme açısından çok sorun olacağını zannetmiyorum.

• 2013 beetle dsg 93bin .

• 2011 - Focus - 124.000 Km- Dizel

• 2010 dizel 164 bin km

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.