Şimdi Ara

Araçla Afyona nasıl gidebilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki hafta araçla Afyon Sandıklıya gitmeyi planlıyorum. İstanbul'dan Nasıl gidebilirim, hangi güzergahı izlemeliyim. yol durumu nasıldır. Ayrıntı bilgi rica ediyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Soruma yolu bilen arkadaşların cevap vermesini rica ediyorum. D100den adapazarına kadar geleceğim. Nerede,hangi istikamette otobandan çıkmam gerekiyor.
  •  Araçla Afyona nasıl gidebilirim.
  •  Araçla Afyona nasıl gidebilirim.

arkadaşım eskihisar-topçular dan karşıya geç ordan aşağıya in bursa tarafına sonra doğuya yönel eskişehire doğru bozoyükden aşağı kütahya dön. eskişehire girmeden kütahya yolu ile doğru afyona çık.

beğenmediysen sakaryadan bozoyük e yol iniyor haritada görcen.o yolu kullan devamını ay nı yoldan git.

eğer oda olmazsa ya bursa üzerinden yada sakaryadan bozoyüke gel eskişehire geç ankara yolundan devam et 40-50 km sonra afyona yol ayrımı var ordan aşağıya indin mi gene afyona varırsın.
  • http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/

İstanbul - Sandıklı yazın

Ayrıntılı yol tarifi verecektir.

Bu güzergahta Bilecik sıkıntılıdır. Tek şerit ve bol virajlı oluyor sonuçta can sıkıcı konvoylar oluşuyor. Gerisi rahat.

Sadece kara yolu kullanacaksanız. Şöyle hatırlıyorum:

Kocaeli - Pamukova - Osmaneli - Bilecik - Bozüyük - Kütahya - Afyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sojo- -- 21 Ocak 2008; 10:20:34 >
  • Kocaeli - Pamukova - Osmaneli - Bilecik - Bozüyük - Kütahya - Afyon

Yaklaşık 7.5-8 saat sürer.
    Pamokova varan tesislerinde mola ver. Kaşarlı tost ve çayı harika
  • Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.Aslında feribot sonra inegöl istikametinden gitmek hem yol güzelliği açısından hemde rahat sürüş için ideal. Bilecik yolunu biliyorum sojonun'da dediği gibi tek şerit ve kamyon trafiği var.sıkıntılı bir yol. Fakat şunu öğrenmek istiyorum. Bursa,inegöl yolumu yoksa Sakarya-Bilecik yolumu daha kısa. Daha çabuk Afyona ulaşmam için hangi yolu tavsiye edersiniz. Masraflarıda gözönünde bulundurarak. Feribot: 40 ytl,benzin avantajı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 21 Ocak 2008; 10:47:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.Aslında feribot sonra inegöl istikametinden gitmek hem yol güzelliği açısından hemde rahat sürüş için ideal. Bilecik yolunu biliyorum sojonun'da dediği gibi tek şerit ve kamyon trafiği var.sıkıntılı bir yol. Fakat şunu öğrenmek istiyorum. Bursa,inegöl yolumu yoksa Sakarya-Bilecik yolumu daha kısa. Daha çabuk Afyona ulaşmam için hangi yolu tavsiye edersiniz.

3 yıl afyonda görev yaptım.İstanbul dan Afyona kendi aracımla çok gittim.En kısa olan Bilecik üzerinden olandır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.Aslında feribot sonra inegöl istikametinden gitmek hem yol güzelliği açısından hemde rahat sürüş için ideal. Bilecik yolunu biliyorum sojonun'da dediği gibi tek şerit ve kamyon trafiği var.sıkıntılı bir yol. Fakat şunu öğrenmek istiyorum. Bursa,inegöl yolumu yoksa Sakarya-Bilecik yolumu daha kısa. Daha çabuk Afyona ulaşmam için hangi yolu tavsiye edersiniz.

3 yıl afyonda görev yaptım.İstanbul dan Afyona kendi aracımla çok gittim.En kısa olan Bilecik üzerinden olandır.

Teşekkür ederim. Bu yolu kullanacağım öyleyse.

• quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

Araçla Afyona nasıl gidebilirim.

arkadaşım eskihisar-topçular dan karşıya geç ordan aşağıya in bursa tarafına sonra doğuya yönel eskişehire doğru bozoyükden aşağı kütahya dön. eskişehire girmeden kütahya yolu ile doğru afyona çık.

beğenmediysen sakaryadan bozoyük e yol iniyor haritada görcen.o yolu kullan devamını ay nı yoldan git.

eğer oda olmazsa ya bursa üzerinden yada sakaryadan bozoyüke gel eskişehire geç ankara yolundan devam et 40-50 km sonra afyona yol ayrımı var ordan aşağıya indin mi gene afyona varırsın.

benimde tawsiyem bursa üzerinden gitmen sakarya-bilecik arası direk felaket önüne 3-4 yük kamyonu cıkarsa 30-40km sollayamadığın bile oluyor
    2.si kütahya afyon değilde kütahyaya hiç sapmadan eskişehiri geçip ank-izmir yoluna dönmen 1 saat falan uzatır ama rahat gidersin

• Hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.