Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aliuygun

bugün sigortacım aradı fiyatlar şöyle
    kasko:%50 hasarsızlık ile 510 tl (sompo japan) (geçen sene anadolu 650 tl idi)
    trafik: %10 hasarsızlık ile 262 tl maphre genel
    şehir izmir,yaş 34,öğretmen.araç 2006 vw polo..

nasıl fiyatlar,yaptırmayı düşünüyorum.

İyidir üstad , İstanbul dışısınız herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

bugün sigortacım aradı fiyatlar şöyle
    kasko:%50 hasarsızlık ile 510 tl (sompo japan) (geçen sene anadolu 650 tl idi)
    trafik: %10 hasarsızlık ile 262 tl maphre genel
    şehir izmir,yaş 34,öğretmen.araç 2006 vw polo..

nasıl fiyatlar,yaptırmayı düşünüyorum.

İyidir üstad , İstanbul dışısınız herhalde

izmir
  • fiba ( sampo japan ) ucuz fiyat verip milleti tuzağa düşürüyor kanmayın 20-30 tl fazla verin güvenli sigorta şirketlerine yaptırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasahmet -- 30 Ocak 2013; 21:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadasahmet

fiba ( sampo japan ) ucuz fiyat verip milleti tuzağa düşürüyor kanmayın 20-30 tl fazla verin güvenli sigorta şirketlerine yaptırın..

bildiğim kadarıyla sompo japan dünyada çok büyük bir sigorta şirketi..auto kingde mini onarım hizmeti yok bu zaten auto kingin sitesinde yazıyor..geçen senek kaskom anadolu idi,daha bu sene fiyat gelmedi,ordan da fiyat gelsin karar vereceğim..sizin başka ne gibi şikayetleriniz olmuştu sompo japandan...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dadasahmet

fiba ( sampo japan ) ucuz fiyat verip milleti tuzağa düşürüyor kanmayın 20-30 tl fazla verin güvenli sigorta şirketlerine yaptırın..

bildiğim kadarıyla sompo japan dünyada çok büyük bir sigorta şirketi..auto kingde mini onarım hizmeti yok bu zaten auto kingin sitesinde yazıyor..geçen senek kaskom anadolu idi,daha bu sene fiyat gelmedi,ordan da fiyat gelsin karar vereceğim..sizin başka ne gibi şikayetleriniz olmuştu sompo japandan...

Her yöne dakikalarımın yaklaşık 150 dakikasını bu fibanın müşteri hizmetleri servisine derdimi anlatmakla geçti.Dediğim gibi mini onarımdan yaptırmış olduğum işlemi adamlar tramere hasar kaydı olarak girmişler.Yeni kasko yaptıracağım zaman Fiba hariç tüm kasko şirketleri aracımı hasarlı görüp ona göre fahiş fiyatlar verdi aracımın %60 hasarsızlığı var normalde.En sobgörüşmemde bir bayan ben sadece müşteri temsilcisiyim yetkili kişi ben değilim dedi benim ipler koptu.Recep ivedik misali Allah .....versin dedim yetkiliyi bağla yada bana ulaşsın dedim.Beni genel müdürlüklerinden aradılar.Durumu izah etmeye çalıştılar sonra mail adresime bu aracın hasarı yoktur şeklinde bir belge gönderdiler ve ben kaskomu bul yıl 491 TL ye koç alianz a full kasko olarak yaptırdım.Diğer firmalar 780,820,690 gibi mini onarım klozu olmayan rakamlar çıkardı.

Bahsettiğim bu olay haricinde zaten işim olmaz kaskoyla falan ama dediğim gibi sinek küçük ama mide bulandırıyor.Beni aldattılar ve daha bir sürü insanı belki.Ben burda markayı karalamıyorum memnuniyetsizliğimi ve başıma gelenleri anlatıyorum..

• Merhabalar ,
    2012 model 0 honda civic 1.6 elegance eco araç aldık ,kasko fiyatı ortalama ne tutar?kasko işleri nasıl yürür ?Ne yapılır?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şehir İzmir araç sahibinn yaşı 48 ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chronicle

Merhabalar ,
    2012 model 0 honda civic 1.6 elegance eco araç aldık ,kasko fiyatı ortalama ne tutar?kasko işleri nasıl yürür ?Ne yapılır?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şehir İzmir araç sahibinn yaşı 48 ..

bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

Merhabalar ,

bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olabilirim.

Hocam aracı teslim alınca sizi pm atarım bilgileri.

• merhaba

arac 2011 accent era

geçen yıl anadolu sigortadan mehmetçik indirimi ile yaklaşık 900 tl ye ilk defa kasko yaptırdım. ilk yıl hasarsız geçti ve birinci kademede %30 hasarsızlık indirimi uygulanacak.

sigorta şirketi bugün bana yeni yıl için anadolu sigorta kasko ücretinin hasarsızlık indirimi ile 1060 lira olduğunu söyledi. diğer şirketlerde 2000 lira civarı fiyat veren var dedi.

şimdi hesaplıyorum

%30 hasarsızlık ile 1060 ise normali 1500 tl yapar.

900 den 1500 tl ye mi çıkmış yani bi yılda %66 zam mı gelmiş anadolu sigortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx12

merhaba

arac 2011 accent era

geçen yıl anadolu sigortadan mehmetçik indirimi ile yaklaşık 900 tl ye ilk defa kasko yaptırdım. ilk yıl hasarsız geçti ve birinci kademede %30 hasarsızlık indirimi uygulanacak.

sigorta şirketi bugün bana yeni yıl için anadolu sigorta kasko ücretinin hasarsızlık indirimi ile 1060 lira olduğunu söyledi. diğer şirketlerde 2000 lira civarı fiyat veren var dedi.

şimdi hesaplıyorum

%30 hasarsızlık ile 1060 ise normali 1500 tl yapar.

900 den 1500 tl ye mi çıkmış yani bi yılda %66 zam mı gelmiş anadolu sigortaya

Sadece sizin şirkete değil tüm şirketlere zam geldi , ayrıca araç kasko değeri de artmış olabilir .
  • Merhaba,

Arkadaşlar bir tanıdığımızın üzerinden sıfır bir araç almıştık kredisi bitince 5 gün önce üzerimize aldık aracı 500-600 TL'den ödediğimiz axa sigorta 1700 TL çıkarttı. Tamam anlıyorum sonuçta 2.el araç almış gibi gözüküyoruz ama 1700 TL'de çok geldi hatta başka bir acenta 2300 TL bile çıkarttı.

Araç babamın üzerine 57 yaşında ve emekli astsubay daha önce hiç kasko yaptırmamıştık ama sürekli arabamız vardı sigorta kayıtları var yaşadığımız şehirde Ç.kale bana bu rakamlar baya yüksek geldi.

Şimdi en uygun aldığım fiyat chartis sigortadan araç bedeli 44.400 olarak gözüküyor 1.100 TL (mini onarım,anahtar,yangın,hırsızlık herşey var)

Ama sigorta ismi hiç duyulmamış araştırdığımdada olumlu-olumsuz açıkçası çok az bilgi var. Yaptırdığım yer Ç.kalede en büyük sigortacısı diyebilirim. 5 tane sigorta şirketine bakıyorlar bir sorun olduğunda direk benimle irtibata geçiceksiniz bir sorun çıkmayacağının garantisini veriyor.

Sizce ne yapmalıyız? Axayı geçtim diğer firmalardan da 1360'tan aşşa fiyat almadım. (Anadolu,Sampo japona sormadım)

Sigortayı axadan yaptırdım 155 TL o uygun ama 57 yaşında asker emekli memur için ç.kale gibi risksiz biryerde kasko çok geldi açıkçası.

Yarın kaskoyu kesin yaptırıcam yorum ve önerilerinizi eksik etmesseniz sevinirim.

• quote:

Merhabalar ,

Bilgileri banada yollarsanız bende fiyat araştırması yaparım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Merhaba,

Arkadaşlar bir tanıdığımızın üzerinden sıfır bir araç almıştık kredisi bitince 5 gün önce üzerimize aldık aracı 500-600 TL'den ödediğimiz axa sigorta 1700 TL çıkarttı. Tamam anlıyorum sonuçta 2.el araç almış gibi gözüküyoruz ama 1700 TL'de çok geldi hatta başka bir acenta 2300 TL bile çıkarttı.

Araç babamın üzerine 57 yaşında ve emekli astsubay daha önce hiç kasko yaptırmamıştık ama sürekli arabamız vardı sigorta kayıtları var yaşadığımız şehirde Ç.kale bana bu rakamlar baya yüksek geldi.

Şimdi en uygun aldığım fiyat chartis sigortadan araç bedeli 44.400 olarak gözüküyor 1.100 TL (mini onarım,anahtar,yangın,hırsızlık herşey var)

Ama sigorta ismi hiç duyulmamış araştırdığımdada olumlu-olumsuz açıkçası çok az bilgi var. Yaptırdığım yer Ç.kalede en büyük sigortacısı diyebilirim. 5 tane sigorta şirketine bakıyorlar bir sorun olduğunda direk benimle irtibata geçiceksiniz bir sorun çıkmayacağının garantisini veriyor.

Sizce ne yapmalıyız? Axayı geçtim diğer firmalardan da 1360'tan aşşa fiyat almadım. (Anadolu,Sampo japona sormadım)

Sigortayı axadan yaptırdım 155 TL o uygun ama 57 yaşında asker emekli memur için ç.kale gibi risksiz biryerde kasko çok geldi açıkçası.

Yarın kaskoyu kesin yaptırıcam yorum ve önerilerinizi eksik etmesseniz sevinirim.

Adını sanını bilmediğiniz firmalarda kasko poliçesi yaptırmanızı önermiyorum. Allah korusun Pert gibi bir durumda muhattap bulamayabilirsiniz. Çkaledeki o firma mı ödeyecek hasar anında..
    Siz bana bilgilerinizi yollarsanız yarın bir de ben bakayım. Astsubaysa onun da indirimini veririm.
    Tşk.

• Aman he adını duymadığınız sigorta şirketine kasko yaptırmayın 300 400 daha fazla verin sağlam şirkete gidin o dediğiniz şirket sürekli satılıyor ne olduğu belirsiz ksko çok önemli güvendiğiniz birine yaptırın sizin yoksa tanıdığınız birine sorun hasar anında sizin yanınızda olacak birini tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

Aman he adını duymadığınız sigorta şirketine kasko yaptırmayın 300 400 daha fazla verin sağlam şirkete gidin o dediğiniz şirket sürekli satılıyor ne olduğu belirsiz ksko çok önemli güvendiğiniz birine yaptırın sizin yoksa tanıdığınız birine sorun hasar anında sizin yanınızda olacak birini tercih edin

@kadtas Pm attım

Evet hocam bende vazgeçtim şimdi birde anlaşmalı servislerine baktım ç.kalede sanayiden bir yerle anlaşmalılarmış.
  • Aviva ile Groupama nasıldır arkadaşlar? yada ikisinin arasından hangisini tercih etmeliyim?

Chartisten sonra en uygun fiyatı buralardan aldım. Anlaşmalı servis olarakta buradaki renault servisleriyle anlaşmaları varmış şimdi baktım.

Ama teklifleri incelediğimde hiç orjinal,yedek parça kullanılması ile ilgili bir bilgiye rastlamadım bu tekliflerde yazmaz mı? Kaskoyu yaptırırken tam olarak nelere dikkat etmeliyim?

Birde şuan araç 44.400 olarak gözüküyor benim sigortacımın bana dediği bu araç şuan pert olsa 2.el değerine bakılacak o yüzden 41.000-40.000 den yapsanızda birşey değişmez dedi ama birde allah korusun pert olması durumunda bu fiyattan düşme yaparlarmı ki diye düşünüyorum.
  • Groupoma Sigorta, Elite Kasko adında bakıldıysa; alabileceğiniz en kapsamlı kasko poliçesine sahip olursunuz.Orjinal cam ( ki bir çok sigorta şirketi bunu temin etmez) , muafiyetsiz onarım ve pertte(araç 1-2 yaşındaysa) hasar ödemesi tam yapan tek şirket bildiğim kadarıyla..
    Aracınızın bedeli neyse o bedel üzerinden yaptırın. Atıyorum 100.000 liralık bir aracınız var. 90.000 liradan yaptırdınız. Atıyorum hasarınız ortaya çıktı 20 binliralık. Bunun 2 binlirasını düşük bedelden dolayı ödemez ve size bırakır. Bunun tam tersi, aracınızı 110.000 liraya yaptırırsanız da size pert halinde 110.000 vermeyecektir. O yüzden araç bedeli neyse o bedelde yaptırmakta fayda var.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, hayır bunları emin olun 5 tane acenta gezmişimdir bir cümlesini tekbir sigortacıdan duymadım. 100 TL indirim yapmak için beni yanlış yönlendirmelerine kızıyorum yahu bana böyle izah et ben 200 TL daha fazlasını vermeyede razıyım belki ama yok nasıl kandırırsam diye bakıyorlar.
  • Zaten çoğu acente böyle yapıyor. En düşük fiyatı vermek için teminatları kısıyor, tek sürücü veriyor, araç bedeliyle oynuyor vs. vs. Sonra hasar anında yandım Allah diyorsunuz, kimse de imdadınıza yetişemiyor 100-200 lira için madara oluyorsunuz. Teminatlar çok önemli, ben şimdiye kadar hiç eksik kasko yapmadım. Kendi aracın teminatından çok karşı tarafa öndenenler önemli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, hayır bunları emin olun 5 tane acenta gezmişimdir bir cümlesini tekbir sigortacıdan duymadım. 100 TL indirim yapmak için beni yanlış yönlendirmelerine kızıyorum yahu bana böyle izah et ben 200 TL daha fazlasını vermeyede razıyım belki ama yok nasıl kandırırsam diye bakıyorlar.

Hocam pm attım size. Kontrol eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.