Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umaysigorta

Merhabalar
    tabiki istediginiz sekildede kasko teklifi hazirlanir yanliz kazayi kapsamaz sadece yanma ve calinmayi kapsayan bir police vardir dar kapsamli kasko adi altinda
    saygilarimla

Hasar (kaza) yı yapmıyor ama Yanma, Hırsızlık oluyor ilginç. Burada ki amaç nedir anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 4 Mart 2013; 23:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

öncelikle bu şekilde kasko bakılamaz hiç bir bilgi yok elimizde aracın plakası tc kimlik numarası ve ruhsat belge numarası gereklidir bunları verirseniz kaskonuz hesaplanır

Ruhsat işlemlerini bir tanıdık hallediyor, dün öğleden sonra verdim, muhtemelen bugün/yarın tamamlanır. Bu sebeple ruhsat belge numarası na sahip değilim, veremiyorum.

ayrıca,

araç 2. el olarak satıldığında, "daha önceki sahibinin kaza yapmış olması", sigorta ücretini yükseltir mi?
  • MERHABA, 2.EL ARAÇLARDA DAHA ÖNCEKİ SAHİBİNİN KAZA YAPMIŞ OLMASI SİGORTA FİYATLARINI YÜKSELTMEZ KASKO İÇİN BU BÖYLE HASAR KİŞİYİ TAKİP EDER ASLINDA TRAFİKLERDE DE AYNI ŞEY GEÇERLİ AMA TRAFİK FİYATLARINA GĞÜVENMEDİĞİM İÇİN OLUR DİYEMİYORUM. RUHSAT ÇIKSIN KASKOYA BU ŞEKİLDE BAKARIZ

PLAKA TC RUHSAT BELGE NUMARASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

öncelikle bu şekilde kasko bakılamaz hiç bir bilgi yok elimizde aracın plakası tc kimlik numarası ve ruhsat belge numarası gereklidir bunları verirseniz kaskonuz hesaplanır

Kaza ve Hırsızlık olmuyormu? hep ful yapmak zorundamıyız? Ben mesala iki kaleme talibim.

istediğiniz kasko nisan 1 itibari ile başlayacaktır şuan da öyle brşey bazı şirketlerde yok aslına bakarsanız yıllardır bunun yapılıyor olması gerekiyordu ama ülkemizde herşey sonradan oluyor
  • Yeni bir araç aldım trafik sigortası ve kasko teklifi almak istiyorum,bu konu ile alakadar kişilerden teklif için mesaj bekliyorum.
    Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DogrucuMustafa

quote:

Kaza ve Hırsızlık olmuyormu? hep ful yapmak zorundamıyız? Ben mesala iki kaleme talibim.

istediğiniz kasko nisan 1 itibari ile başlayacaktır şuan da öyle brşey bazı şirketlerde yok aslına bakarsanız yıllardır bunun yapılıyor olması gerekiyordu ama ülkemizde herşey sonradan oluyor

Nisan 1 den itibaren o halde Sadece Kaza ve Hırsızlık olacaksa bekleyelim ayrıca günümüzde asıl sorun şu; kaza sonrası karşı tarafı işten güçten ettik diyelim, 50 gün hastane masrafı, işe gidemedi her gün kazancı kadar meblağ talebi olucak bunu kasko poliçesi içerisinde sanırım manevi olarak geçiyorlar (?) ödeme yapma durumunda kalıcak bu ödemeleri Kusura göremi belirleyecekler? ki sanırım öyledir, yani karşı taraf kırmızıda geçti tamamen haksız o halde? onun iş güç ederini ben niye ödeyeyim? Haksız isem tabiki ödeyeceğim.

Nisan'a kadar bekleyelim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 5 Mart 2013; 13:29:30 >

• 2004 model hyundai getz crdi %40 ray sigorta dan 590tl fiyat verdiler. Fiyat uygun mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Yeni bir araç aldım trafik sigortası ve kasko teklifi almak istiyorum,bu konu ile alakadar kişilerden teklif için mesaj bekliyorum.
    Teşekkürler.

TC:
    Plaka:
    Belge seri no :

Pm atın yardımcı olayım.
  • Arkadaşlar, eşimiin üzerine 2001 model suziki swift aldım . fakat sigortası çok yüksek . ilk defa yapılacağı için mi bu kadar yüksek çıkdı?

axa oyak dan 360 tl sigorta ücreti sizce pahalı değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evvela

Arkadaşlar, eşimiin üzerine 2001 model suziki swift aldım . fakat sigortası çok yüksek . ilk defa yapılacağı için mi bu kadar yüksek çıkdı?

axa oyak dan 360 tl sigorta ücreti sizce pahalı değilmi ?

tüm sigorta şirketlerinden teklif alın. birbirlerinden farklı oluyorlar. mesela 72 plaka aracıma axa 800 tl, anadolu 243 tl çıkardı tabii bende anadoluya yaptırdım.
  • 2011 model 1 yıldır trafikte olan yeni aveo otomatik aracımı aksigortadan 850 tl 12 taksite sigortalattım. şehir afyon
  • Arkadaşlar, Sigorta ayrı KASKO ayrı yazımlarda buna dikkat edelim, fiyatlar uçmuş, sigortada...
  • dh üyeleri trafik için fiyat istiyorsunuz aynı fiyatı verdiğimiz halde gidip başka yerden yaptırıyorsunuz madem öyleyse niye bizi kullanıpta fiyat alıyorsunuz yapılanlar hiçte hoş değil madem güvenmiyorsun karşındaki insana ozaman fiyat almayın
  • quote:

dh üyeleri trafik için fiyat istiyorsunuz aynı fiyatı verdiğimiz halde gidip başka yerden yaptırıyorsunuz madem öyleyse niye bizi kullanıpta fiyat alıyorsunuz yapılanlar hiçte hoş değil madem güvenmiyorsun karşındaki insana ozaman fiyat almayın

+1
  • quote:

dh üyeleri trafik için fiyat istiyorsunuz aynı fiyatı verdiğimiz halde gidip başka yerden yaptırıyorsunuz madem öyleyse niye bizi kullanıpta fiyat alıyorsunuz yapılanlar hiçte hoş değil madem güvenmiyorsun karşındaki insana ozaman fiyat almayın

Sırf böyle düşündürmemek için forumdaki Umay Sigortadan teklif almıştım ve o civarlarda bir yere işimin düştüğü bir gün kendilerine yaptırdım sigorta ve kaskomu.Ama fiyat teklifini isteyenler sadece karşılaştırma amaçlı da fiyat isteyebilir.Yani fiyat sordu diye illede size yaptıracak diye bir beklenti içerisine girmeniz bence çok yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord66 -- 8 Mart 2013; 10:26:50 >
  • karşılaştırma yapıcaklarsa yanlarında birsürü şirket var ben sizi uğraştırıyım sonra gidim başkasına iş verim bu hoş değil başınıza geldiği zaman anlarsınız günde 8 9 kişi fiyat istiyor uygun fiyat veriyorsun sonra aynı şirkete kendi oldugu yere yaptırıor ozaman en baştan bulundugun yerden alsana
  • Belki bilenler vardır ama biz bilmiyorduk sigorta-kasko fiyat araştırması yaparken öğrenmiştim hatta sigorta yaptırdığım yere benim söylememle bu indirimi yapmışlardı.

Sigorta yaptırırken örneğin 2 sene önceki sattığınız aracınızdaki sigorta hasarsızlık indirimini 2 sene sonra aldığınız başka bir araca aktarabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Belki bilenler vardır ama biz bilmiyorduk sigorta-kasko fiyat araştırması yaparken öğrenmiştim hatta sigorta yaptırdığım yere benim söylememle bu indirimi yapmışlardı.

Sigorta yaptırırken örneğin 2 sene önceki sattığınız aracınızdaki sigorta hasarsızlık indirimini 2 sene sonra aldığınız başka bir araca aktarabiliyorsunuz.

tabiki sattığınız bir aracın sigortasını aktarabilirsiniz ama bunun bir süresi var tabiki bir kaç şirkette 1ay diğer kadanların da %90'ı 6 aydır. Ama bu şirket politikasıdır belki 2 senelik indirimi aktaran da çıkar bazı şirketler öyle inginç şeylerle kandırıyor ki insanları yok hasarsızlık koruması çıkardılar milleti öyle kandırdılar sonra hasar olunca tabi böyle şeyler olmadı neler neler anlatsam inanmazsınız.
  • Sigortadan bahsediyorum kasko değil yanlış anlaşılmasın.

2 sene önceki sattığımız aracın sigortasını axadan yaptırmıştık ama diğer firmalarda bu hasarsızlık indirimini uygulayabiliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama PLAKA TAŞIMA hakkında bilgisi olan varmı? Ben aracımı değiştireceğim fakat plakam aynı kalsın istiyorum. Bu konu ile ilgili bir yasa vardı, bilgisi olan varmı son durum nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.