Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wintersunahmet

Arkadaşlar konu ile ilgisi yok ama PLAKA TAŞIMA hakkında bilgisi olan varmı? Ben aracımı değiştireceğim fakat plakam aynı kalsın istiyorum. Bu konu ile ilgili bir yasa vardı, bilgisi olan varmı son durum nedir?

Bende merak ediyorum, cevabını, sanırım süreli bekliyor sonra elden çıkıyor...
  • TIK yokk...
  • Aracinizi satacaginiz zaman satis yaptiginiz notere plkanizi aracla birlikte vermeyeceginizi belirtin bu sekilde mevcut plakanizi yeni araciniza takabilirsiniz diye biliyorum ama genede bir muameleciye danisirsaniz size daha iyi bilgi vereceginden eminim
    saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba
    nightmare kim kimi kandiriyor kardesim burada atip tutuyorsunuz anlatsam inanmazsin felan bir sigortaciya yakismayan sozler bunlar sirket olarak hasarsizlik korumayi anadolu sigorta veriyor ne kotulugunu gordunuz kimse dortdortluk degildir ama kalkipta sirketleri burda ezmenize izin vermem gecenlerdede groupama sigortayi kotuluyorsunuz fiyat uygun diye dandik sirket ilan ettiniz burasi bir forum kimse hicbirseyi uzerine cekipte diger arkadaslari bu isi yapanlari karalamayin aloneleon buradaki insanlara fiyat vermek zor geliyorsa forumda durmanin bir anlami yok bende gun icinde onlarca kisiye fiyatlar veriyorum ama kimse icin diyememki sana fiyat verdim neden benden yapmadin herkez ozgur istedikleri yerde yaptirabilirler kimse hesap sorma luksune sahip degil

• umay sigorta arkadaşım ben sana Birşey dedimmi benim yazıma karışıyorsun sizi ilgilendirmez benim ne yazdığım ne düşündüğüm o yazıyı niçin yazdığımı bilmeden yorum yapmayalım işinize bakın lütfen kimseyle dalaşmayın

• ayrıca. Benim burada olup olmayacağıma ben karar veririm siz değil eğer siz kendinizi kullandırıyorsanız orası beni ilgilendirmez ama ben kendimi kullandırtmam tepkimi veririm anında

• Benim yazimi iyi oku ondan sonra yorum yap senin isin ne sigortacisin kim isterse fiyat vermek zorundasin degilim diyorsan teklif vereyim demeyeceksin kimsenin babasinin oglu degilsin ve degiliz kimse kimseyede guvenmek zorunda degil sen boyle yapinca insanlar sana fiyata bakma hemen polucemi kesmi diyecek senin bu tarz tepkilerin insanlarin gozunde sigortscilarin kaba saba insanlargibi gosterir hepimiz ayniisten ekmek yiyoruz biraz saygi

• benim ne demek istediğimi bilmiyorsunuz ben kimseye poliçe keseyim demiyorum beni defalarca uğraştırıp tamam diyip en uygun sizin fiyatınız hemen akabinde yanımda sigortacı vardı ona söyledim o yaptı derse bende tepki veririm ozaman en baştan oraya gitseydin diye bu size normal geliyor olabilir ama ben buna kullanma diyorum siz ne derseniz diyin benim yorumumla sigortacılar kaba diyecekse desin kim be derse desin ben kendimi biliyorum sizde biliyorsanız sorun yok lütfen daha fazla tartışmaya girmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: umaysigorta

Herkese merhaba
    nightmare kim kimi kandiriyor kardesim burada atip tutuyorsunuz anlatsam inanmazsin felan bir sigortaciya yakismayan sozler bunlar sirket olarak hasarsizlik korumayi anadolu sigorta veriyor ne kotulugunu gordunuz kimse dortdortluk degildir ama kalkipta sirketleri burda ezmenize izin vermem gecenlerdede groupama sigortayi kotuluyorsunuz fiyat uygun diye dandik sirket ilan ettiniz burasi bir forum kimse hicbirseyi uzerine cekipte diger arkadaslari bu isi yapanlari karalamayin aloneleon buradaki insanlara fiyat vermek zor geliyorsa forumda durmanin bir anlami yok bende gun icinde onlarca kisiye fiyatlar veriyorum ama kimse icin diyememki sana fiyat verdim neden benden yapmadin herkez ozgur istedikleri yerde yaptirabilirler kimse hesap sorma luksune sahip degil

burası ticarethane değil kardeşim özel mesajlarla rahatsız ettiğiniz yetmiyor da burdan mı yazıyorsunuz.dediklerimin de hepsinin arkasındayım.müşterilerimizden duyduklarımız ve tecrübelerimiz doğrultusunda paylaşım yapıyoruz. Siz kendinize güveniyorsanız işinizi yapın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

benim ne demek istediğimi bilmiyorsunuz ben kimseye poliçe keseyim demiyorum beni defalarca uğraştırıp tamam diyip en uygun sizin fiyatınız hemen akabinde yanımda sigortacı vardı ona söyledim o yaptı derse bende tepki veririm ozaman en baştan oraya gitseydin diye bu size normal geliyor olabilir ama ben buna kullanma diyorum siz ne derseniz diyin benim yorumumla sigortacılar kaba diyecekse desin kim be derse desin ben kendimi biliyorum sizde biliyorsanız sorun yok lütfen daha fazla tartışmaya girmeyelim

boşver üstad haklısın ama bazılarının yaptığı gibi ticarethane değil burası , elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz arkadaşlarımıza polemiğe gerek yok yardımlaşma devam.

• Herkese elimden geldiğince yardımcı olurum ama tekrar yazıyorum kendimi kullandırtmam bu kadar, tepki veririm yıllardır müşterim olsa dahi bunu yaparım

• Nigthmare sana kim yilluyor arkadasin ozel mesajlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

Sıfır araçlar için güncelleyelim mi ?

güncelleme olursa güzel olur bence
  • Anadolu sigortadan kaskom var. Kaza yaptım. Hasarsızlık indirimi koruması varmış. İndirim oranınız korunur dediler. Gerçekten hasarsızlık indirmi devam edermi yoksa %50 hasarsızlık devam ediyor diye kandırıp yüksek fiyatmı çıkarırlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Anadolu sigortadan kaskom var. Kaza yaptım. Hasarsızlık indirimi koruması varmış. İndirim oranınız korunur dediler. Gerçekten hasarsızlık indirmi devam edermi yoksa %50 hasarsızlık devam ediyor diye kandırıp yüksek fiyatmı çıkarırlar?

yenilemeyi başka şirkette yaptırmayı deneyin bakın ne göreceksiniz
  • Anadolu sigorta hasarsızlık korumayı kendi şirketinde devam ederse veriyor başka şirkete geçtiği zaman o indirim devam etmez haliyle Anadolu müşteri portföyünü korumak için bi çeşit jest yapıyor yani haklı olarak groupamanın da var bildiğim kadarıyla hasar koruma

• quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Anadolu sigortadan kaskom var. Kaza yaptım. Hasarsızlık indirimi koruması varmış. İndirim oranınız korunur dediler. Gerçekten hasarsızlık indirmi devam edermi yoksa %50 hasarsızlık devam ediyor diye kandırıp yüksek fiyatmı çıkarırlar?

Tabiki devam eder. Hasarsızlık koruma çok iyi birşey bu teminatları hasarsızlık hakınız ilk hasarda kaybolmuyor.

• Arkadaşlar Yeni Kasko Genel şartlarının ilk sayfası burdan az çok genel bilgi edinmiş olursunuz sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim. Ek teminatları da müsait bir zamanımda ekleyeceğim.

Araçların Güncel Kasko Fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratpadir

Arkadaşlar fiyat isteyen varsa buraya bilgileri yazsın aşağıda belirttiğim sırasıyla size bütün sigortalardan fiyat veriyim. Ayrıca sigortam.net için birşey söylemek istiyorum muafiyet hakkında bilginiz varmı bilmiyorum ama fiyatların uygun gelme sebebi deprem ve sel-su da muafiyet uygulamaları. Misal 5000ytl lik se-su hasarınız var bunun %25i muafiyetlidir. yani size ödenen bu durumda 1250ytl olur. Bunlara ve içindeki klozları lütfen dikkatli okuyun hasar olunca madur duruma düşmeyin...

2009 DOBLO CARGO 1.9D
    Araç Bedeli: 20.000 ytl
    kasko Primi:900 ytl Axa Oyak

normalmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang86

quote:

Orijinalden alıntı: muratpadir

Arkadaşlar fiyat isteyen varsa buraya bilgileri yazsın aşağıda belirttiğim sırasıyla size bütün sigortalardan fiyat veriyim. Ayrıca sigortam.net için birşey söylemek istiyorum muafiyet hakkında bilginiz varmı bilmiyorum ama fiyatların uygun gelme sebebi deprem ve sel-su da muafiyet uygulamaları. Misal 5000ytl lik se-su hasarınız var bunun %25i muafiyetlidir. yani size ödenen bu durumda 1250ytl olur. Bunlara ve içindeki klozları lütfen dikkatli okuyun hasar olunca madur duruma düşmeyin...

2009 DOBLO CARGO 1.9D
    Araç Bedeli: 20.000 ytl
    kasko Primi:900 ytl Axa Oyak

normalmidir ?

Tc kimlik numaranız , Plakanız , Belge seri numaranız vs vs hiçbir bilgi olmadan nasıl söyleyelim size az mı çok mu Ne yaşınız belli ne hasar durumunuz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.