Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aloneleon

Dostlar lutfen hjc bir bilgi olmadan tahmini fiyat istemeyiniz arac modelini söyleyerek fiyat tutturacak halimiz yok araci alırsınız sonra fiyat almak uygun olur arac spor ve yabancı menşeli bi arac ise yuksek çıkacağını bilirsiniz

Haklısınız da ben bu aracı alsam 3000 bin lira kasko deseler bu sefer kaskosuz gezmek zorunda kalırım.Bu yüzden tahmini bir fiyat oluşması lazım gelmez mi kafamda ? Hasarsızlık indirimi olmadan şu şartlarda atıyorum 1000-2000 arası oynar diyebilirseniz faydalı olur.

Tecrubeli bir sigortacının tahmin yapabileceğini sanıyorum,benzer şartlar içinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

quote:

Dostlar lutfen hjc bir bilgi olmadan tahmini fiyat istemeyiniz arac modelini söyleyerek fiyat tutturacak halimiz yok araci alırsınız sonra fiyat almak uygun olur arac spor ve yabancı menşeli bi arac ise yuksek çıkacağını bilirsiniz

Haklısınız da ben bu aracı alsam 3000 bin lira kasko deseler bu sefer kaskosuz gezmek zorunda kalırım.Bu yüzden tahmini bir fiyat oluşması lazım gelmez mi kafamda ? Hasarsızlık indirimi olmadan şu şartlarda atıyorum 1000-2000 arası oynar diyebilirseniz faydalı olur.

Tecrubeli bir sigortacının tahmin yapabileceğini sanıyorum,benzer şartlar içinde ?

üstadım şöle söyliyim spor araba alacaksanız kaskosu coooook yuksek cıkar diğer araçlar için örnek verim toyotalar tofaş fıat hyundai ford aksigortada uygun çıkar reno axada uygun çıkar bunların hepsi modeline göre tabi ,anadolu bazen hepsinde uygun verebiliyor

• benim aracıma en uygun fiyatı hep ergo verdi. sanırım ikisin de alman firması olmasından kaynaklanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

benim aracıma en uygun fiyatı hep ergo verdi. sanırım ikisin de alman firması olmasından kaynaklanıyor.

Önüne gelen aracı 500-600 liraya kasko yaptığı için zararda bu şirket bilginize. Bizde 2200 çıkan kasko orada 675 tutuyor nlamak mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare667

quote:

benim aracıma en uygun fiyatı hep ergo verdi. sanırım ikisin de alman firması olmasından kaynaklanıyor.

Önüne gelen aracı 500-600 liraya kasko yaptığı için zararda bu şirket bilginize. Bizde 2200 çıkan kasko orada 675 tutuyor nlamak mümkün değil.

benim diğer firmalardan aldığım tekliflerde o kadar fark olmuyor. sizin aldığınız tekliflerin kapsamları farklı olabilir. ergo kolay kolay gidecek bir şirket değil. dediğiniz gibi bir durum varsa bile (ki benim hiç kulağıma gelmedi) en kötüsü el değiştirir. çok samimi arkadaşım var benim kaskolarımı yapan. öyle bir şey olsa söylerdi. bana yamuk yapmaz. 6-7 araç kasko ettiriyoruz çünkü kendisine. o riske girmez.

• quote:

quote:

quote:

benim diğer firmalardan aldığım tekliflerde o kadar fark olmuyor. sizin aldığınız tekliflerin kapsamları farklı olabilir. ergo kolay kolay gidecek bir şirket değil. dediğiniz gibi bir durum varsa bile (ki benim hiç kulağıma gelmedi) en kötüsü el değiştirir. çok samimi arkadaşım var benim kaskolarımı yapan. öyle bir şey olsa söylerdi. bana yamuk yapmaz. 6-7 araç kasko ettiriyoruz çünkü kendisine. o riske girmez.

Tabiki haklısınız size gelip bizim şirket şöyle zararda diyecek hali yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki haklısınız size gelip bizim şirket şöyle zararda diyecek hali yok.

arkadaşta 4-5 tane sigorta acentesi mevcut. o zaman der 500 lira fazla ver kafan rahat olsun. bu şirket sıkıntı da diye söyler. kendi kaybeder eğer bir problem yaşarsak çünkü kendisi ile.

belki sizin dediğiniz de doğru olabilir. tam bilgim olmadığı için yorum yapmam doğru değil. kendisi ile görüştüğüm zaman soracağım bunu kendisine. yine de uyarı için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2X2

quote:

üstadım şöle söyliyim spor araba alacaksanız kaskosu coooook yuksek cıkar diğer araçlar için örnek verim toyotalar tofaş fıat hyundai ford aksigortada uygun çıkar reno axada uygun çıkar bunların hepsi modeline göre tabi ,anadolu bazen hepsinde uygun verebiliyor

Anladım teşekkür ederim.Sanırım Cooper S için tahminimden yüksek kasko çıkar.

Kolay gelsin.

• HİİÇ MİNİ COOPER E BULAŞMAYIN DESEM
  • 0 km honda civic otomatik elegance aldim. Hondalar icin tavsiye edeceginiz kasko sirketi var midir ? Bugun allianzdan 2600 fiyat aldim. Gumus paket genisletilmis kasko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

0 km honda civic otomatik elegance aldim. Hondalar icin tavsiye edeceginiz kasko sirketi var midir ? Bugun allianzdan 2600 fiyat aldim. Gumus paket genisletilmis kasko

Bilgileri PM atın bakalım.
  • hyundai i20 2011 model 2011 de kazasi var 12500 tl 730 tl yapilmisti
    2012 770 tl yapilmisti
    2013 645 tl genisletilmis kasko ile yapildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

0 km honda civic otomatik elegance aldim. Hondalar icin tavsiye edeceginiz kasko sirketi var midir ? Bugun allianzdan 2600 fiyat aldim. Gumus paket genisletilmis kasko

sifir araclarda cok buyuk bir fiyat farki yok ise groupama sig. tavsiye ederim. yeni deger klozu 3 yil groupamada. ayrica expreso diye bir hizmetleride var. web sitesinden incelemeni tavsye ederim.

• değerli sigortacı arkadaşlar,
    2005 model volvo s60 2.0t OV araca bu ay başında ergo'dan kaskoyu yeni haliyle genişletilmiş tarifeden yeniledi bizim acenta. kazasızlıkta 3. yıl %30 indirimi vardı fakat geçen sene maxi onarım kullanmışsın diye bu yıl % 40'a çıkarmamış sözde. yaşım 37 ve daha öncede hiç kazam olmadı. kasko primi 1390 küsür çıkardılar yine ergodan. aralık ayı başında, önceki aracım olan 2000 model polo classicin kaskosuna zeyil yapıyoruz diyerek 870 tl'lik bedeli yaklaşık 1250'ye çıkarmışlardı bu araca aktarınca.benim aklıma yatmadı. hem miktar fazla gibi hemde mini maxi onarım hakları verip bunu kazasızlık indirimine hamletmeleri çok kabul edilir değil. acentaya, eğer o onarımları yaptırmayıp kazasızlık yüzdesini artırmış olsaydık rakamda ne kadar düşme olurdu diye sordum 550 tl civarında dedi yani yeni arabanın kasko primi 850-900 tl arasında olacaktı dedi. sanki verilen bilgilerde ve rakamlarda çelişkiler var gibi. tüm yazdıklarım makul ve normal durumlar ve bedeller mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: castellani

quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

çomak sokmak gibi olacak belki ama aracın çalınma riski yüksek olmadığı sürece kasko yaptırmak anlamsız
    eski araçlara zaten anlamsız,konuşmaya değmez
    yeni araçlarda da şöyle bi mantık var,
    30.000ytl lik araç alınıyo ise atıyorum 900ytl kasko bedeli ilk sene için;
    eger kapalı garajınız varsa veya alarmınız, veya oto hırsızlıgının çok nadir oldugu bi bölgede yaşıyo iseniz;
    aracınızı da çok deli kullanmıyo iseniz,900ytl bayılmak pek akıl karı değil
    kaza yapacaksınızda..suç sizde olacakta..kendi hasarınız 900ytl den fazla olacakda..anca bütün bu koşullar gerçekleştiğinde kardasınız
    yoksa,külliyen zarar
    zorunlu trafik sigortası karşı tarafın hasarını zaten karşılıyo yaklaşık 20.000ytl ye kadar
    kısacası..efendi sürün..bmw mercedeslerin arkasında fazla gitmeyin..kasko şirketlerine paranıxı kaptırmayın
    onların amacı sizi güvenceye almak değil,
    düşünsenize,yapmadığınız kazanın parasını alıyolar peşinen sizden
    zaten seni beni yolmasalar bu şirketler ayakta kalamazki?
    şöyle düşünün
    şirket sizden yapmadığınız kazanın,çaldırmadığınız arabanın parasını alıyor
    bigüzel elemanlarının maaşını yatırıyor,sigortalarını yatırıyor,diğer masraflar vs vs ödüyor hepsini
    kalan parayla kaza yapan aracların hasarlarını ödüyor,çalınan arac sahiplerine ödeme yapıyor
    üstüne para kalıyor adamlara
    sene sonunda imkb ye bilmem kaç milyon ytl kar ettik diye de yazı geliyor
    yani siz ve sizin gibiler o 900ytl ile ne yaptılar bi bakalım;
    binlerce çalışanın maaşı+masrafları+şirket sahibin cebine giren kar+bilmem nerede aldığı villa
    yani ortalama bi kullanıcı kasko yaptırmamalı,bunu ben değil İSTATİSTİK bilimi söylüyor

Tamamen bir cahiliye açıklaması...

Şunu unutmayın...insanın hayatında bazı şeyler başına bir kez gelir...Geldi mi de siler süpürür ...hayatınızı karartır...

Tecrübesiz, ham insanların fevri açıklamalarına kanıp da hayatınızı karartmayın...

Kaskosuz sigortasız trafiğe çıkmayın....

cahilin önde gideni sensin.
    iki tarafın kazandığı bir durum olamaz. ya siz kazanıcaksınız ya arac sahibi. maddenin korunumu geregi bu böyle
    sen burda para kazanmak için varsın.
    yani amacın diğer insanların kaybetmesi.
    aksini iddia ediyosan, temel mantık ilkelerinden nasibini almamış bi primatsın demektir :)

• kasko + sigorta fiyat konusunda teklife ihtiyacım var. teklif verebilecek olanlar pm atabilir mi?
  • Merhaba. 2013 jetta 1.6 TDI higline manuel bir araç aldım ödemesini de yaptım faturası pazartesi kesilecek. 10-14 haziran arası plaka çıkaracağım ve sigorta+kasko yaptıracağım. Allianz'da %20 öğretmen indirimi var diğer firmalarda da öğretmen indirimi mevcut mudur? Plaka çıkmadan sigortayı yaptıracağım bunun için sadece motor şase numarası yeterli oluyor sanırım. Kasko olarak genişletilmiş kasko düşünüyorum ihtiyari mali mesuliyet 50.000 TL yeter gibime geliyor. Araç Afyon plaka olacak. Fiyat verebilecek arkadaş olursa diğer istenilen bilgileri özel mesajdan gönderebilirim. Saygılar.
  • Selamlar,araç alacağım ilk aracım olacak clio 3 1.2 .Yaşım 22.İzmir veya Bursa'dan alacağım o ilin plakası olacak üzerinde.Daha önce üzerime hiç araç bulunmuyor.Bu durumda trafik sigortası ve kaskoda yaşımdan dolayı çok fazla fark öder miyim ? Babamın üzerine yaptırmayı düşündüm fakat ehliyeti yok ve onun da daha önce üzerine araç alınmadı.Biz bu durumda eşit şartlarda mı oluyoruz ? Ona göre onu hiç notere göndermeden kendi üzerime almak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Çok teşekkürler.
  • konuyu biraz hortlatmış olacam ama kasko ve sigorta yapma zamanım yaklaşıyor, ilgili arkadaslar ulaşırlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

konuyu biraz hortlatmış olacam ama kasko ve sigorta yapma zamanım yaklaşıyor, ilgili arkadaslar ulaşırlarsa sevinirim

eylül ayında sizin kaskonuz dostum. ağustos sonu veya eylül başı haberleşiriz notlarım alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.