Şimdi Ara

Araçların Güncel Kasko Fiyatları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
4
Favori
169.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 mehane 2 dizel aracım var. ben de kaskodan memnun değilim 4 senedir güneş sigortaya yaptırıyorum geçen seneki poliçede kaza yapsam da hasarsızlığın bozulmaması için ilave 100 tl ödedim 850 TL civarı idi ve aracın kapı üzerinde blunan plastik şierdi kırdı itin biri şikayetçi oldum karakolda sigortacım ile görüştüm senin suçun olmadığı için kasko parasını zararı verenlerden alır, hasarsızlığını etkilemez dedi, sonra şikayet dilekçem ile birlikte servise gittim. plastik parçayı değştirdim yaklaşık 200 TL tuttu.

poliçeyi yenileme zamanı geldiğinde yaklaşık 300 tl fark çıktığını söyledi acente? sebebini sordum kaza görünüyor dedi. yukardaki durumu hatırlattım aslında görünmemesi lazım ama işte kaza yapmış gibi görünüyorsun o yüzden yüksek çıkıyor dedi. şimdi plakayı tramer den sorgulayında hasar kaydı çıkıyor araçta

bu sene 1.150 TL'ye yaptırdım ama yukarda anlattığım olaylardan dolayı çok sinirlendim. o ara bir sürü işim vardı uğraşamadım yap gitsin dedim telefonda ama bu sene değiştireceğim.

burada teklif verecek arkadaşlar kimler bi pm atarsa bilgileri yollayayım.

bir de ruhsatta ki hangi numarayı göndermek gerek onu da belirtirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 386sx25

2005 mehane 2 dizel aracım var. ben de kaskodan memnun değilim 4 senedir güneş sigortaya yaptırıyorum geçen seneki poliçede kaza yapsam da hasarsızlığın bozulmaması için ilave 100 tl ödedim 850 TL civarı idi ve aracın kapı üzerinde blunan plastik şierdi kırdı itin biri şikayetçi oldum karakolda sigortacım ile görüştüm senin suçun olmadığı için kasko parasını zararı verenlerden alır, hasarsızlığını etkilemez dedi, sonra şikayet dilekçem ile birlikte servise gittim. plastik parçayı değştirdim yaklaşık 200 TL tuttu.

poliçeyi yenileme zamanı geldiğinde yaklaşık 300 tl fark çıktığını söyledi acente? sebebini sordum kaza görünüyor dedi. yukardaki durumu hatırlattım aslında görünmemesi lazım ama işte kaza yapmış gibi görünüyorsun o yüzden yüksek çıkıyor dedi. şimdi plakayı tramer den sorgulayında hasar kaydı çıkıyor araçta

bu sene 1.150 TL'ye yaptırdım ama yukarda anlattığım olaylardan dolayı çok sinirlendim. o ara bir sürü işim vardı uğraşamadım yap gitsin dedim telefonda ama bu sene değiştireceğim.

burada teklif verecek arkadaşlar kimler bi pm atarsa bilgileri yollayayım.

bir de ruhsatta ki hangi numarayı göndermek gerek onu da belirtirseniz sevinirim.

TC Kimlik no:
    Plaka:
    Belge seri no:

Bunları yazıp pm atın yardımcı olmaya çalışayım.

• 2007 grande puntom var..Mayıs ayında dolu yağışı nedeniyle hasar gördü...Üzerinde 272 göçük vardı....Ön cam ,yan dikiz aynası ve arka far kırıldı...Kaskodan hepsini yaptırdım...Dün kasko yenileme için beni aradılar...Genişletilmiş kasko karşılığı olarak 426 lira fiyat verdiler...Bugün kaskoyu yeniledim...Pert hariç hasarlarda fiyat sınırı olmadan 2 hasara kadar hasarsızlık korunuyor...Cam klozu sayesinde orjinal cam değişiminden fark alınmıyor...Kasko tam full..Kasko şirketim Aviva...
  • 2013 Model Ford C-MAX TDCI TIT. X+O.P aracın kaskosu 2300 tl tuttu yapı kredi sigortadan.
  • Arkadaslar ben 2013 model renault captur 1.5 dci için kasko şirketi arastırıyorum.var mı bi önerisi olan?
  • Merhaba
    aracinizin plakasi tc kimlik numaraniz ve ruhsatta bulunan belge seri numarasini telefon numaranizla birlikte umaysigorta2@hotmail.com yada 05352888216 numaradan bana ulasirsaniz yardimci olabilirim yaptirmak istediginiz police hakkinda
    saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    araç bilgilerini tc vergi noları vs
    gerekli bilgileri pm atarsanız
    yardımcı olurum.Fiyat teklifi
    verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecz.yasmin

Arkadaslar ben 2013 model renault captur 1.5 dci için kasko şirketi arastırıyorum.var mı bi önerisi olan?

TC kimlik , plaka , belge seri no PM atın yardımcı olalım.
  • 2007 Getz 1,4 benzinli
    Eeuroka dan 417 TL + 10 taksit

Geçen sene de 408 TL idi.
    Doğuş personel indirimli ( kardeşimin üzerinden yaptırdım her sene old gibi )
    Full kasko
    4 sene bitti hasarsızlık indirimi % 60 görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 1 Ağustos 2013; 11:17:49 >
  • Önceki hasarsızsızlık indirimleri artık nasıl uygulanıyor? Benimki mesela bu sene %60'a çıkacaktı ama geçen sene ufak bir hasarı kaskodan yaptırmıştım. Eski sözleşmeye göre bir yılda bir kere hasar onarımı halinde indirim oranım düşmeden sabit kalıyordu %50 olarak. Şimdi eylül'de yaş,şehir,kasko bedeli benimle eşit olan ve ilk defa kasko yaptıracak bir kişiye göre bana %50 düşük fiyat verirler mi? Yoksa eski hasarsızlık indirimlerini tamamen gözardı mı ediyorlar?
  • Arkadaşlar 2004 model Golf 5 midline aracıma kasko yaptırmak istioyrum tahmini fiyat verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Arkadaşlar
    araç bilgilerini tc vergi noları vs
    gerekli bilgileri pm atarsanız
    yardımcı olurum.Fiyat teklifi
    verebilirim.

arkadaşım 2004 model golf 5 kayserideyim kabatalak ne kadar çıkar en fazla
  • Yahu soru soranlara - cevap yazanlara bakıyorum.. kaç yıl geçmiş bazı şeyler hiç değişmemiş.. Aklıma şu video geldi..

• Arkadaşlar, 2013 - 308 sportium ehdi auto 6r 112hp kasko tahmini ne kadar tutar? Acil lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler 2006 model mitsubishi colt cz3 1.3 intivite amt kasko ne tutar bilgisi olan pm atsın
  • sigortacı arkadaslar benım ozel bır durumum var yardımcı olabılırmısınız
    ben ıkıncı el bır araba almak ıstıyorum ve acemı bır soforum bu yuzde aracıma kasko yaptırıcam 2004 2005 palıo getz clıo tarzı bı arac alıcam tahmını kasko ne kadar tutar + - 300 tl olarak tahmını bır rakam verebılırmısınız
    Biliyorum yukarıdada bılgıler olmadan fıyat veremeyız demıssınız ama ben arabayı almadıgım ıcın bazı seyler eksık
    Eger kasko fıyatı 1.000 1500 tl ve daha yukarıda cıkarsa bıraz daha (2 3 ay ) daha bekleyıp yuksek model bır arac alıcam ama acelemde var ozel bır durumdan
    yasım 23
    ehlıyetımı 2011 de aldım ve hıcbır ceza kaza vs yok :)
    istanbulda yasıyorum

bu arada konuda bıraz hortlamıs oldu
  • ford focus 2008 model dizel

%65 hasarsızlık

800 tl

allianz
  • Dün yaptırdım...

Toyota Corolla 2008 model...% 65 hasarsızlık...718 lira...

Geçen yıl 574 lira idi...

Şirketi yazmayı unutmuşum...Allianz....

Aracı aldığımdan beri Aksigorta'nın Toyota Kasko'sunu yaptırıyordum...Geçen yıl 574 olan fiyatı bu yıl 1070 gibi bir yere çekmiş...Ben de Allianz'a geçtim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 5 Şubat 2014; 15:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatbal

buradawww.ucuzkasko.com la ilgili yazıyı okuyunca yazmak istedim.ben bu siteden kasko yaptırdım bi arkadaşımın tavsiyesyle ve çok memnunum. o sitenin sahiplerinin acentesi var mı yok mu bimiyorum ama ben fiyat istediğimde 10 civarında sigorta şirketinin fiyatı alfabetik olarak sıralanmış şekilde geldi. burdaki enteredan nokta ben başak ve koç allianz arasında kalıp telefon açıp konuştuğumda bana hiçbir şirketi açıkça önermeselerde, konuşmaları sonrası koç allianz öne çıktı ve ben başak'a değil koç allianz'a yaptırdım. eğer bu sitenin sahipleri aynı zamanda başak acentesi ise söylenen şeylerin doğru olmadığı anlaşılıyor. benden sonra kardeşim, kuzenim ve 2 arkadaşımdawww.ucuzkasko.com dan sigorta yaptırdı. ama hiçbiri başak'tan yaptırmadı. güven, anadolu, ak, axa'dan yaptırdılar. bi yanılsama olmasın diye yazdım çünkü ben çok memnun kaldım herşeyden, tavsiye ederim.

gönderdiğiniz her mesajda ucuz kasko sitesini o kadar göklere çıkarmışsınız ki görende bu siteyle bir bağınız var sanacak

• bnm araç 2012 opel astra 1.3 dizel ,şu ana kadar yaptırdığım 3.kasko oluyor ve 1190 TL'ye halk sigortadan kasko yaptırdım.3.senem ve hiçbir şekilde hasarım yok.yaş 35 ve memurum.allianz 2200 TL,axa 1950 TL,ergo 2350 TL gibi saçma sapan rakamlar çıkardı durdu.trafik sigortamı ise yine halk sigortadan 240 TL'ye yaptırdım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.