Şimdi Ara

araçlarınızda yaşayacağınız hertürlü elektronik ve mekanik sorunlarınıza çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

burada tamiredecek ustalar yok arac fransiz ve fransadasiniz tamir edeceklerine parca deyistiriyorlar

kendim yapabilirmiyim acaba bana yol gosterir seniz sevinirim
  • tesekurler

ben fransadayim ama parcayi deyistirmek istemiyorum bunu kendim yapabilirmiyim yok sa ustalik isteyen bir ismi nasil yapabilirim yol gosterir seniz sevinirim

burada usta yok hemen parcalari deyistiriyorlar
  • gercek usta kalmamis

parcayi deyistirecegiz mecburen

bi yardim eli uzanmadi

bir haftadir bekliyorum ustalardan cit yok
    demek usta yok
  • esasen ustalık ister tabi ama inan burada anlatması zor. sen yapabileceksen devreyi sök ve LCD ile devre arasındaki bağlantıyı kontrol et. şerit bağlantı ise bir şekilde kalkmaya yüztutan yerleri panele sabitlemelisin. değilse zaaten sorun devredeki başka lehimli yerlerdedir bunları kontrol edip, parlak olmayan matlaşmış lehimleri tazele. bişeyler yapmaya başlar foto falan verirsen daha çok yardım alırsın.
  • her istediğiniz olsaydı sorun kalmazdı sizin sorununuzu çözebilme yeteneğiniz sizi ilgilendirir insanların iş hayatındaki yoğunluklar sizi inlgilendirmez ve atıfta bulunmanıza izinde vermez sizin hallede bileceğiniz bir sorun değil
  • sorunlar aynen devam ediyor dün eksoz emisyonunu yaptırdım servise gittim ısı muşurunu değiştirdiler oksijen sensörünü temizlediler tekrar eksoz emisyonunu ölçtürdüm hiç bir değişiklik yoktu emisyon değerleri co:7,68 hc:448 co2:8,11 o2:1,50 hesaplanan lambda:0,813 hava yakıt oranı:11,9 değerler hepsi sorunlu hiç biri tutmuyor bunlar bize neyi ifade eder oksijen sensör arızasımı kelebek boğazı arızasımı yada başka bişeymi yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  • ARACIN karbon değeri çok yüksek(co)benzin basıncını ölçtürün geri dönüş tıkalı olabilir
  • benzin pompasının üstünde iki boru vardı biri gidiş biri geliş geliş olanı söküp arabayı çalıştırsam benzin gelirse geri dönüşte sorun yoktur sanırım deyılmı olabilirmi ne dersin
  • benim arabamda farları açınca rolanti 200-250 devir civarı düşüyor?sebebi ne olabilir?
  • hesey icin tesekurler. kizmaniza gerek yok .

parca 276 € imis deyistirdim belki garaja taktirsaydim 350.400le anca kurtulurdum

ee nedde olsa ustalar monte edecekler ya biraz tuzlu olurdu
  • selamlar geri dönüş tıkalı olabilir demiştin bunu kendim nasıl kontrol edebilirim birde araç rolantide çalıırken kaputu açıp hafif gaz verince sağ çamurluğun altından tıkırtı şeklinde bi ses geliyorbenzin hortumları falanda ordan geliyo bu ses uzun süredir arbnın içinede duyulurdu ama pek önemsememiştim sağ çamurluğun içinde bu sesi yapaçak ne var acaba teşekkürler
  • selamlar
    bende 2001 scenic var lpg li
    araç 2-3 gün bekledikten sonraki çalıştırmalarda :
    kontağı çevirdiğimde araç çalışıyor, fakat ayağımı hafiften gaza bastığımda ıstop edecek gibi oluyor ayağımı çekince gazdan tekrar rolanti düzeliyor.bu esnada hareket etmek istesem araç gitmiyor
    bu durum 1-2 dakika sonra geçiyor
    neden olabilir?
  • sağ çamurluğun içinde, depo havalandırma sisteminin bir parçası olan aktif karbon kutusu olabilir, ama bu her model araçta yok, hatta bi çoğunda yok diyebilirim. veya böyle bir karbon kutusu yoksa bile, benzin hortumları ile birlikte depo havalandırma borusu oradan geçiyordur. hortum bir elektro valf ile gaz kelebeği gövdesine bağlıdır ve palslar halinde bu valf açılıp kapanarak benzin deposunu sürekli atmosfer basıncında tutar. yani depodan emilen benzinin yerine hava gitmesini sağlar. borunun depoya giden kısmı tıkalı falansa biryerlerde sarsıntı ve ses yapabilir.
  • Selamlar
    Benim araçta clio rte.Devir göstergem bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.Bazen de araba 100 de iken anca 15 rpm devrirde gösteriyor.Gösterge fiyatları çok pahalı sanırım.Bu göstergeler tamir edilebiliyor mu acaba?Teşekkür ederim..
  • böyle şeylere meraklı, elinden iş gelen, biri tamir edebilir ama neeerde bulucan öyle birini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taksutufan

otomobillerde bulunan her türlü elektronik sistemlerin tamiri ve sorunların çözümleri! tecrübemle ve deneyimlerimle yardımcı olmaya çalışırım herkeze sevgiler ve saygılar talha

ustam iyi günler.Benim şuan şahin aracım var ama bora almayı düşünüyorum.Madem araçların elektronik işlerinden anlıyorsunuz bu araçların yani boraların elektronik arızlanma olayları nasıl?Masrafları beni üzermi?Çok problem yaşarmıyım?Sonuçta 2000-2001 model bi bora almayı düşünüyorum.
  • slm usta benim 626 1999 md mazdam var aps arıza yaptı cıkma beyin aldım taktılar oda bozuldu arızayı giderttiler çalışıyor ama göstergedeki lamba sönmedi yenisi yok fiyatı ise 3000 ytl çıkma başkada bulamadım yardımınızı bekliyorum çok teşekkür ederim ilginize
  • Benim 88 model renault 11 1.4 otomobilim hiçbir sorun yokken düşük devirde gaza basınca teklemeye(devir yükselene kadar) başladı aynı gün içinde bu sorun yok oldu sonra tekrar başladı. Sonra Otomobil çalışmazken ve kontak açıkken gösterge lambalarının ışığının hafifçe azalıp arttığını farkettim. 1-2 km sonra otomobil stop etti. (Benzinde de denedim aynı sorun oldu). Sorun elektrikle ilgili sanırım sizce ne olabilir? Kontaktan olma ihtimali varmı ? teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayınabim

Benim 88 model renault 11 1.4 otomobilim hiçbir sorun yokken düşük devirde gaza basınca teklemeye(devir yükselene kadar) başladı aynı gün içinde bu sorun yok oldu sonra tekrar başladı. Sonra Otomobil çalışmazken ve kontak açıkken gösterge lambalarının ışığının hafifçe azalıp arttığını farkettim. 1-2 km sonra otomobil stop etti. (Benzinde de denedim aynı sorun oldu). Sorun elektrikle ilgili sanırım sizce ne olabilir? Kontaktan olma ihtimali varmı ? teşekürler

elektirik problemidir diyorum.gösterge lambalarınız hafifce azalıyor. yani akım düşüyor 12v tan 10v düşüyor akü gücü dolayısıyla benzin pompası yeterli benzini aracınıza pompalayamıyor istob titreme gibi sorunlar cıkıyor ortaya

• quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

esasen ustalık ister tabi ama inan burada anlatması zor. sen yapabileceksen devreyi sök ve LCD ile devre arasındaki bağlantıyı kontrol et. şerit bağlantı ise bir şekilde kalkmaya yüztutan yerleri panele sabitlemelisin. değilse zaaten sorun devredeki başka lehimli yerlerdedir bunları kontrol edip, parlak olmayan matlaşmış lehimleri tazele. bişeyler yapmaya başlar foto falan verirsen daha çok yardım alırsın.

Arkadaşlar bende aynı şeyden şikayetçiyim. Burada okuduğum gibi yapıp söktüm mereti ve bir mini ampulun yanmadığını gördüm. Film bağlantılar gayet sabit, lehimler ise anormal değildi. Sorun bu arızalı ampulden olabilir mi?

araçlarınızda yaşayacağınız hertürlü elektronik ve mekanik sorunlarınıza çözüm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.