quote:Orijinalden alıntı: ρѕусhоalttaki resmin sağ tarafı daha soluk renk Alıntıları Göster Rengin soluk olması dışında bi fark göremedim ben
quote:Orijinalden alıntı: ρѕусhоalttaki resmin sağ tarafı daha soluk renk Alıntıları Göster alttaki resimde sağ üst köşede kırışıklık gibi birşey var
quote:Orijinalden alıntı: t_mac55alttaki resimde sağ üst köşede kırışıklık gibi birşey varAlıntıları Göster Etek boyları.
quote:Orijinalden alıntı: t_mac55alttaki resimde sağ üst köşede kırışıklık gibi birşey varAlıntıları Göster bunu koymaktaki amacın ne?
quote:Orijinalden alıntı: t_mac55alttaki resimde sağ üst köşede kırışıklık gibi birşey varAlıntıları Göster etek boyları uzamış sansür
quote:Orijinalden alıntı: ρѕусhоalttaki resmin sağ tarafı daha soluk renk Alıntıları Göster alttaki resimin en altında beyaz yerde renkli yuvarlaklar var üstte yok
quote:Orijinalden alıntı: SlimUltimatebunu koymaktaki amacın ne?Alıntıları Göster Bu daha önce konmuştu niye geri koydun ki
quote:Orijinalden alıntı: 03-09-2007etek boyları uzamış sansürAlıntıları Göster Etek boyları uzamış & kollar kapatılmış
quote:Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFAalttaki resimin en altında beyaz yerde renkli yuvarlaklar var üstte yokAlıntıları Göster Buldum;
quote:Orijinalden alıntı: DovahkiinBuldum; Alıntıları Göster bütün kollar falan uzamış... ee noldu yani ?
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Karsibaşkda da yok Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mr.Karsi başkda da yok Emin misin?
quote:Orijinalden alıntı: Kivanc1Macbütün kollar falan uzamış... ee noldu yani ?Alıntıları Göster birinin altında sarı kırmızı mavı noktalar war bırınde yok
quote:Orijinalden alıntı: gsliyimbirinin altında sarı kırmızı mavı noktalar war bırınde yokAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: simpleAlıntıları Göster kendiniakıllızannederler.hah http://www.ensonhaber.com/Medya/128233/Milli-Gazeteden-Anneler-Gunu-sansuru.html
quote:Orijinalden alıntı: THESİMPSONkendiniakıllızannederler.hah http://www.ensonhaber.com/Medya/128233/Milli-Gazeteden-Anneler-Gunu-sansuru.htmlAlıntıları Göster