Şimdi Ara

Aradığım Atari oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bi Atari oyunu arıyorum oyunu anlaticiğim;

Oyunda siz küçük asker gibi birşeydiniz. Ilk bölümün gece mavisi bi görüntüsü vardı merdivenlerden yukarı filan çıkıyorduk. Ikinci bölümde ise bir evin içerisindeydik hatta 2. bölümün başlangıcında bir teybin üstünde başlıyorduk.

Arkadaşlar kendimi bildim bileli bu oyunu arıyorum diğer aradığım bütün oyunları buldum ama bunu bulamadım. Çok popüler bir oyun değildi galiba çok istiyorum bu oyunu bulmak yardımcı olursanız sevinirim hatırladıklarımı yukarıda yazdım.

Iyi günler.

• Nasıl bir oyun? üsten mi oynanıyor yoksa mario gibi platform oyunu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Nasıl bir oyun? üsten mi oynanıyor yoksa mario gibi platform oyunu mu

Mario gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

quote:

Mario gibi.

İlk başladığı kısmı hatırlıyor musun?
  • quote:

quote:

quote:

Mario gibi.

Sokaktaydı binanın tepesine çıkıyorduk merdiven ile hatta oyunda gitmemiz gereken yönü el ile gösteriyodu. 2. bölümde ise bir evin içinde bir teypin üstünde başlıyorduk.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mario gibi.

Sokaktaydı binanın tepesine çıkıyorduk merdiven ile hatta oyunda gitmemiz gereken yönü el ile gösteriyodu. 2. bölümde ise bir evin içinde bir teypin üstünde başlıyorduk.

Aklıma ilk gelen oyun bu. Belki yanlış; ama ben bir şansımı deniyeyim.

Aradığım Atari oyunu

• double dragon olmasın ya başlar başlamaz bir merdiven vardı tırmanıyorduk.

küçük bir asker diyince aklıma batman nın oyunu vardı bir d7şmanı onu küçültüyor filan mutfakta ocağın üzerinde filan ufak tefek düşmanlara karşı savaşıyorduk. o olabilirmi ? ss koyamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aradığım pokemon oyunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

double dragon olmasın ya başlar başlamaz bir merdiven vardı tırmanıyorduk.

küçük bir asker diyince aklıma batman nın oyunu vardı bir d7şmanı onu küçültüyor filan mutfakta ocağın üzerinde filan ufak tefek düşmanlara karşı savaşıyorduk. o olabilirmi ? ss koyamıyorum.

Dostum sana ne kadar teşekkür etsem az. Küçükken oynamıştım birdahada bulamamıştım her sene aklıma takıldıkça arıyorum ya çok sağol gerçekten.

Batman and Flash oyunun adı, NES oyunu.
  • benim de aklımda bi oyun var hatırlayamıyorum.Oyunun başlangıcında forest ice-snow falan bölüm seçiyordun.İşte seçtiğin bölüme göre ormanda yada karlı bir platformda ilerliyordun.Yanılmıyorsam askerdi karakter ilerlerken halkalar var yukarda kolu uzuyor halkalardan tutuyordun falan emin değilim oyun neo-geo idi galiba.
  • nes de o tarz kolu uzayan bir krakterin olduğu bir oyun var ama neo geo da tam bilemeyecem biraz daha açıklarsan oyunu bir bilen çıkabilir.

nes - bionic commando bu deil galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerergul kullanıcısına yanıt
    oyunu buldum.
    top hunter mış.
    teşekkür ederim.
  • Yeni konu açmak istemedim benimde aradığım iki atari oyunu var.

1-) 4 yada 5 tane küçük minyon karakterler var. tek tek oynanıyor ilerlemeli 2d (mario gibi) ama farklı olan şey bunların futbol topları var, düşmanlara ayaklarıyla topa vurarak darbe atıyorlar, bu 4 yada 5 kişi olan karakterlerin hepsi top atıyor , şut çekiyor yani ama bazıları büyük top atıyor çok güçlü... futbol oyunu değil yani. ilerlemeli , mario gibi yani.

2-) 3 tane karakter var 3'ünden biri ile başlayabiliyorsunuz oyuna, ilk karakter karateci , turuncu elbise gibi bişi var üstünde. 2.karakter sarı saçlı ortadan ayrık saçları beyaz kıyafetli buz gücü var yumruklarını kullanıyor genelde, 3. karakter ise iri yarı birşey onu hiç seçmiyordum hatta çekici olmadığı için :) buda ilerlemeli dövüş oyunu, mario tarzı, sadece mario gibi görünüm değilde goal3 gibi yukarı aşağı sağa sola gidilebiliyor, tek bir çizgide ilerlemiyorsun , öyle bir kısıtlılık yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Yeni konu açmak istemedim benimde aradığım iki atari oyunu var.

1-) 4 yada 5 tane küçük minyon karakterler var. tek tek oynanıyor ilerlemeli 2d (mario gibi) ama farklı olan şey bunların futbol topları var, düşmanlara ayaklarıyla topa vurarak darbe atıyorlar, bu 4 yada 5 kişi olan karakterlerin hepsi top atıyor , şut çekiyor yani ama bazıları büyük top atıyor çok güçlü... futbol oyunu değil yani. ilerlemeli , mario gibi yani.

2-) 3 tane karakter var 3'ünden biri ile başlayabiliyorsunuz oyuna, ilk karakter karateci , turuncu elbise gibi bişi var üstünde. 2.karakter sarı saçlı ortadan ayrık saçları beyaz kıyafetli buz gücü var yumruklarını kullanıyor genelde, 3. karakter ise iri yarı birşey onu hiç seçmiyordum hatta çekici olmadığı için :) buda ilerlemeli dövüş oyunu, mario tarzı, sadece mario gibi görünüm değilde goal3 gibi yukarı aşağı sağa sola gidilebiliyor, tek bir çizgide ilerlemiyorsun , öyle bir kısıtlılık yok yani.

Bu oyun olabilir mi?

• Açamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtım, bu değil. Karakterlerin kafalarında kask vardı. Mor karakter ,mavi karakter, komple mavi mesela kaskda mavi, ama minyonluk olarak buna benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.