Şimdi Ara

Aradığım filmi bulmama yardımcı olabilirmisiniz??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim bir kaç yıl önce izlediğim bir film var ve hiç bir şekilde bulamıyorum.
    filmin başında takım elbiseli zenci bir adam çölde uyanıyor hiç birşeyi hatırlamıyor yürüyor falan bir kaç kişiyle karşılaşıyor bunlar garip bi şekilde rüyalarda geziyorlardı sanırım. bu filmin adını bilen var mı acaba???

• Yok mu ya şu filmi bilen
  • zenci olduğuna emin misin ?
  • değilim
  • Ben izlemedim ama muhtemelen Pig (2011) .

http://www.imdb.com/title/tt1262414/
  • Buda degil maaleswf ama guzele benziyo izleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmde ejderhani alevin icine attilar ve parçalanmiş oyuncak ejderha sabayin bitişik halde bulundu.cocuk uyandiginda yatagin icinde o oyuncak ejderhani canli gordu.filmin sonunda ejderhani suda patlatdilar. YANI aklimda kalan bu. Filmin ismini bilen varsa lütfen yazsın ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ilgimi çekti birisi ismini söylerse ben de izleyeceğim ama bayagi bir spoiler yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 3 Kasım 2016; 20:06:56 >
  • Flight of the phoenix olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LivGerr

Filmde ejderhani alevin icine attilar ve parçalanmiş oyuncak ejderha sabayin bitişik halde bulundu.cocuk uyandiginda yatagin icinde o oyuncak ejderhani canli gordu.filmin sonunda ejderhani suda patlatdilar. YANI aklimda kalan bu. Filmin ismini bilen varsa lütfen yazsın ;)

Galgameth

• X kare kullanıcısına yanıt
    Cox Tesekkur ederim X Kare ))
  • Üç bucuk ay oldu hala filmi bulamadim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorci35 -- 23 Aralık 2016; 12:01:03 >
  • http://www.imdb.com/title/tt1043714/

The Prisoner

Bi de böyle bi dizi varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorci35

Üç bucuk ay oldu hala filmi bulamadim :)

Inception.
  • Merhabalar.Filmde 3 arkadaşdan bir bir öğrenci kıa aşık oluyor. Kızla yıllarla dolaştıkdan sonra adamın evli ve çocuğu olduğu ortaya çıkıyor ve ayrılıyorlar. Bu kadarı aklımda. Lütfen yardım olun ))
  • Benimde çocukluğumun bir filmi vardı hatırlayamam oldum olası hatırlatanada hayır duası ederim bir robot vardı yada ejder gibi bişey çocuk arkadaşı vardı filmin sonunda denizde kayboluyordu yada ölüyordu robot yada ejder filmde onu anlatıyordu koruyordu çocuk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.