Aslında filmi tvde Türkçe dublaj olarak izlemiştim ama tekrar izlemek istedim divx indirdim altyazı görünmüyor bu arada filmi de şiddetle tavsiye ederim mutlaka izleyin 2003 yapımı yaşanmış bir hikayeyi anlatıyor filmin adı RADİO.Ailecek izlenebilecek mükemmel bir film.Son olarak aslında bulabilecek varsa Türkçe dublajlı olarak izlemenizi tavsiye ederim normalde orjinal sesle izlemeyi severim ama Türkçe dublaj çok başarılıydı hatta orjinalinden daha iyi olmuş ama bulamadım
altyazı dosyasını bulup medya oynatıcıya sürükledin mi ? ikinci bir yol film dosyasının da altyazı dosyasının da adını Radio olarak değiştir. sadece Radio olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Oranos
altyazı dosyasını bulup medya oynatıcıya sürükledin mi ? ikinci bir yol film dosyasının da altyazı dosyasının da adını Radio olarak değiştir. sadece Radio olsun.
Evt oynatıcıya sürükledim fakat görünmüyo 2. dediğini de denedim olmadı :(
interentten yeni alt yazı indir bide gom playerde dene
quote:
Orijinalden alıntı: corttu
interentten yeni alt yazı indir bide gom playerde dene
gomda denemiştim zaten sanırım ciddi bi sorun var
1- Alt+x tuşu KMPlayer' da gizleme tuşu idi. bir dene.
2- Farklı altyazılar dene.
3- Altyazı düzenleyicisi ile altyazı dosyasını aç ve kaçıncı saniyede başladığına bak. Bazen kayıyor ve filmin ortasına geliyor altyazılar.
Filmi başlat Altyazıyı sürükle ( srt veya sub dosyası olduğuna emin ol ) Film penceresinde sağ tıkla ve altyazıyı göster de.
Belki yanlışlıkla kısayol tuşu ile altyazıyı kapatmışsındır.
Aslında filmi tvde Türkçe dublaj olarak izlemiştim ama tekrar izlemek istedim divx indirdim altyazı görünmüyor bu arada filmi de şiddetle tavsiye ederim mutlaka izleyin 2003 yapımı yaşanmış bir hikayeyi anlatıyor filmin adı RADİO.Ailecek izlenebilecek mükemmel bir film.Son olarak aslında bulabilecek varsa Türkçe dublajlı olarak izlemenizi tavsiye ederim normalde orjinal sesle izlemeyi severim ama Türkçe dublaj çok başarılıydı hatta orjinalinden daha iyi olmuş ama bulamadım
Bir BsPlayer'la denese hem o altyazıyı bile varsa kendi bulabiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme