Şimdi Ara

Aradığım Kriterlere Uygun Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En kısa zamanda bir yazıcı almam gerekiyor fakat bir türlü karar veremiyorum. Aradığım kriterler aşağıdaki gibi. Aranızdan bu konuda deneyimli olanlar vardır diye sizin fikrinizi almak istedim:

1- Herhangi bir renkli çıktı alınmayacak. Yalnızca siyah/beyaz. Dolayısıyla lazer olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
    2- Tek seferde fazlaca çıktı alabilirim. Mesela 100-200 sayfa gibi. Bu sebeple çok ısınması, tıkanması, kağıt sıkıştırması benim işimi çok güçleştirir.
    3- Fotokopi, scanner gibi özellikleri de olabilir.
    4- Böyle bir yazıcı var mı bilmiyorum fakat A3 kağıtlara da baskı yapsa çok iyi olur. (A4'ün iki katı kadar)

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

• can292 C kullanıcısına yanıt
    Kaç TL civarında yazıcı almayı düşünüyorsunuz?
  • Merhaba,

500 TL'ye kadar olabilecek tüm printer önerileri olabilir. Ben maksimum fiyatı söylüyorum. Eğer değecekse 500, ama daha aşağısı olursa iyi olur.
  • can292 C kullanıcısına yanıt
    sıfır ürün olarak imkansız desem yanlış anlamazsın değilmi.
    belki 2. el bir cihaz olabilir.
    a3 yazıcı tarayıcı fotokopi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: can292

Arkadaşlar merhaba,

En kısa zamanda bir yazıcı almam gerekiyor fakat bir türlü karar veremiyorum. Aradığım kriterler aşağıdaki gibi. Aranızdan bu konuda deneyimli olanlar vardır diye sizin fikrinizi almak istedim:

1- Herhangi bir renkli çıktı alınmayacak. Yalnızca siyah/beyaz. Dolayısıyla lazer olması daha iyi olur diye düşünüyorum.
    2- Tek seferde fazlaca çıktı alabilirim. Mesela 100-200 sayfa gibi. Bu sebeple çok ısınması, tıkanması, kağıt sıkıştırması benim işimi çok güçleştirir.
    3- Fotokopi, scanner gibi özellikleri de olabilir.
    4- Böyle bir yazıcı var mı bilmiyorum fakat A3 kağıtlara da baskı yapsa çok iyi olur. (A4'ün iki katı kadar)

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

a3 bulman imkansız..
    http://www.sinerji.gen.tr/brother-dcp-1511-laser-yazici-tar-fot-a4-pmu41697

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.