Şimdi Ara

aradığım özelliklere göre telefon önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de hemen hemen aynı özelliklerde bir telefon arıyodum..fm radyoya ihtiyacım yoktu..bekledğin kalitenin biraz altında kalabilir ancak k510i yi önerebilirim..fiyat 340 ytl genpatech ve hepsiburada da..
  • k750 al bn 2 hafta önce 485e aldım abime antepten
  • quote:

herkes k750i 'de hemfikir anlaşılan peki z70i için ne dersiniz tel.u elime alıp incelemedim daha ama güzel bi görünüşü var ayrıca özellikleri de k750iyle hemen hemen aynı tek eksiği k750inin kamerası 4x zoom iken z70i'nin 2x zoom olması sanırım bir de z70i'de edge özelliği varken k750i'de yok bu edge'nin ne olduğunu bilimorm ben ama ii bişey diyolar siz ne dersiniz hem z70i için hem de edge özelliği için?

K750i kamera açısından Z710i'ye göre daha başarılıdır. (Autofocus, macro modu, çift led flaş)

Enchanced Data rates for GSM Evolution (EDGE) GPRS'e göre 5-6 kata kadar daha hızlı internet bağlantısı sağlayan bir alt yapıdır.
  • k750i en iyi seçim
  • o fiyata W700i bulabilirsin.bulamazsan K750i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 30 Aralık 2006; 22:42:45 >
  • nokia 3230 derim ben hem bu söylemiş olduğun fiyatın daha altında da bulabilirsin.
    ben kullanıyorum gayet de memnunum.
  • w810i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.