Şimdi Ara

aradığım özelliklere göre telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kamera, bluetooth ve radyosu olan,

İyi bir renk çözünürlüğüne ve arttırılabilir hafızaya sahip

ve fiyatı da 450-500 ytl arasında bir telefon arıyorum.

Mp3 playerım var o yüzden mp3 calma özelliğinin olmaması benim için daha iyi cünkü bu özellik tel.in fiyatını epey yükselticektir.

Bütün markalara açığım. Önerilerinizi bekliyorum..

• Mp_3 olayını sildiğine göre k750 olabilir.
    Bu modelde tabiki var mp_3 çalma özelliği ama yazmamış olsaydın walkman serisini önerecektim.
    En azından güzel bir kameraya sahip olmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Mp_3 olayını sildiğine göre k750 olabilir.
    Bu modelde tabiki var mp_3 çalma özelliği ama yazmamış olsaydın walkman serisini önerecektim.
    En azından güzel bir kameraya sahip olmuş olursun.
    k750i benim de basından beri düşündüğüm bi telefon ama fiyatı bnm yazdıım aralığı biraz aşıyo o yüzden mp3 calmayan ama bunun dısında ynı özelliklere sahip bi telefon arıyorum yine de saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangar_18

k750i benim de basından beri düşündüğüm bi telefon ama fiyatı bnm yazdıım aralığı biraz aşıyo o yüzden mp3 calmayan ama bunun dısında ynı özelliklere sahip bi telefon arıyorum yine de saol

Alıntıları Göster
    Yok arkadaşım fiyatında aşma falan yok. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama mesela Ankara'da çoğu yerde 475-500 gibi bi fiyata satılıyor
    Dur bakalım başka arkadaşlar da sana öneride bulunacaktır...

• quote:

Yok arkadaşım fiyatında aşma falan yok. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama mesela Ankara'da çoğu yerde 475-500 gibi bi fiyata satılıyor
    Dur bakalım başka arkadaşlar da sana öneride bulunacaktır...

Alıntıları Göster
    Yazdığın özelliğe sahip telefonların çoğunda mp 3 player özelliği vardır. K750i' de de var. Bu kafa karıştırıyor biraz. MP 3 player özelliği olsun ya da olmasın fiyatı ve diğer özellikleri baz alırsan daha iyi seçim yaparsın ya da daha iyi öneriler gelir.
    Benim aklımdan geçenler; Sonyericsson K750i, W700i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Aralık 2006; 22:32:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Yazdığın özelliğe sahip telefonların çoğunda mp 3 player özelliği vardır. K750i' de de var. Bu kafa karıştırıyor biraz. MP 3 player özelliği olsun ya da olmasın fiyatı ve diğer özellikleri baz alırsan daha iyi seçim yaparsın ya da daha iyi öneriler gelir.
    Benim aklımdan geçenler; Sonyericsson K750i, W700i.

Alıntıları Göster
    hadi ya ööle fazla bi piyasa arastırması yapmadım ama int.te genelde 550-600 arasındaydı fiyatlar ben de ankaradayım su anda ama ank.yı fazla bilmiorm bu fiyata nerelerde bulabilirm k750i'yi?

• quote:

hadi ya ööle fazla bi piyasa arastırması yapmadım ama int.te genelde 550-600 arasındaydı fiyatlar ben de ankaradayım su anda ama ank.yı fazla bilmiorm bu fiyata nerelerde bulabilirm k750i'yi?

Alıntıları Göster
    Betik İletişim Pazarlama İmran Özcan
    Necatibey cad No:14/33 , Sıhhiye
    Telefon: (312) 232 00 80, Faks: 232 00 80

Burası Ankara KVK Bayisidir. En son birkaç gün önce 475 YTL'ye satılıyordu.
    Zaten Necatibey Caddesi baştan sona telefoncudur. k750 fiyatları da bu civarda...

quote:

Orjinalden alıntı: hangar_18

• quote:

Zaten Necatibey Caddesi baştan sona telefoncudur. k750 fiyatları da bu civarda...

quote:

Alıntıları Göster
    eyw kardeş cok saol

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    K750i iyi bi seçim olucaktır. Ama 400 ciwarı piyasayı incele derim

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

K750i iyi bi seçim olucaktır. Ama 400 ciwarı piyasayı incele derim

Alıntıları Göster
    k750i birazda çıkarsan yani bir nevi ömürlük diyosan w810 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk_diego

k750i birazda çıkarsan yani bir nevi ömürlük diyosan w810 derim

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson K750i'yi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson K750i'yi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    al sıfır k750 pasalar gıbı kullan:d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slang_1903

al sıfır k750 pasalar gıbı kullan:d

Alıntıları Göster
    aradığın özellikler k750i de mevcut... alırsan pişman olacağını sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

olay bitmiştir
    sonuç tabiki k(ral)750i
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

olay bitmiştir
    sonuç tabiki k(ral)750i

Alıntıları Göster
    ewt k750i aradığın bi tel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorce

ewt k750i aradığın bi tel bence

Alıntıları Göster
    herkes k750i 'de hemfikir anlaşılan peki z70i için ne dersiniz tel.u elime alıp incelemedim daha ama güzel bi görünüşü var ayrıca özellikleri de k750iyle hemen hemen aynı tek eksiği k750inin kamerası 4x zoom iken z70i'nin 2x zoom olması sanırım bir de z70i'de edge özelliği varken k750i'de yok bu edge'nin ne olduğunu bilimorm ben ama ii bişey diyolar siz ne dersiniz hem z70i için hem de edge özelliği için?

• quote:

herkes k750i 'de hemfikir anlaşılan peki z70i için ne dersiniz tel.u elime alıp incelemedim daha ama güzel bi görünüşü var ayrıca özellikleri de k750iyle hemen hemen aynı tek eksiği k750inin kamerası 4x zoom iken z70i'nin 2x zoom olması sanırım bir de z70i'de edge özelliği varken k750i'de yok bu edge'nin ne olduğunu bilimorm ben ama ii bişey diyolar siz ne dersiniz hem z70i için hem de edge özelliği için?

Alıntıları Göster
    Bencede en iyi secimin k750i olacaktır cok güzel bir telefon ayrıca mp3 olayıda fena sayılmaz ama walkman serisi gibi değil tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: sunay89

Bencede en iyi secimin k750i olacaktır cok güzel bir telefon ayrıca mp3 olayıda fena sayılmaz ama walkman serisi gibi değil tabiki

Alıntıları Göster
    k750i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

k750i

Alıntıları Göster
    K750i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaVi. -- 14 Aralık 2006; 18:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaVi.

K750i

Alıntıları Göster
    en uygun k750i dir, ayrıca k750i de de mp3 çalma özelliği var, zaten senin istediğin özelliklere sahip olup mp3 çalmayan tel piyasada yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.