Şimdi Ara

aradigimi bulamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda cok aradim bulamadim. horde karakterimi migrate yapicam ve bana horde ally dengeli (horde biraz daha cogunlukta olabilir) bi server onerir misiniz? pvp oyuncusym yani raid guildlari olup olmamasi beni ilgilendirmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stormscale. Üstüne tanımam. Ama dengeli mi bilmiyorum. Stormscale Horde'un önemli kalelerinden biri
  • maalesef denge yok orada

• outland bi bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Stormscale. Üstüne tanımam. Ama dengeli mi bilmiyorum. Stormscale Horde'un önemli kalelerinden biri

Denge olarak bilemem ama en iyi horde PvP serveri Stormscale dir.
  • Pvp oyuncuyusan
    ally istersen outland
    horde istersen stormscale i öneririm.
    Denge yok ama zaten pvp istersen random bg ler yerine arena ve rated bg yaparsın.Bunlarada denge çok önemli değil.
  • aslinda hepsini yapmaktan keyif aliyorum. bide stormscaleda human acip swyi kesfe ciktim, resmen 5 arkadas toplasip doveriz muhabbeti hakim. kimsecikler yok. bu yuzden eledim stormscalei. insan arada istiyo sehrini allylar bassin ne bileyim lvl kasarken de camping yapsiar sonra yuksek levelinla gir intikam al. bunlarsiz pek bi monoton geliyor.

• sylvanasta olabilir aslinda. orasi hakkinda bi bilgisi olan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Pvp oyuncuyusan
    ally istersen outland
    horde istersen stormscale i öneririm.
    Denge yok ama zaten pvp istersen random bg ler yerine arena ve rated bg yaparsın.Bunlarada denge çok önemli değil.

outland de horde tarafıda baya kalabalık ally tarafına hiç bakmadım ama allylar çogu zaman şehir kapısına geliyorlar dengeli gibi geldi bana
  • gel bizim realme pvp takılıoz biz ama bizde denge yok ally üstün bizim realmde fakat horde tarafında iyi pvp ciler var bizimde. Realm Frostmane
  • dun gectim outlande cevaplar icin cok tesekkurler. oyun ici nickim de rainos

• quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

aslinda hepsini yapmaktan keyif aliyorum. bide stormscaleda human acip swyi kesfe ciktim, resmen 5 arkadas toplasip doveriz muhabbeti hakim. kimsecikler yok. bu yuzden eledim stormscalei. insan arada istiyo sehrini allylar bassin ne bileyim lvl kasarken de camping yapsiar sonra yuksek levelinla gir intikam al. bunlarsiz pek bi monoton geliyor.

Vallahi haklısın aynen ally'lerin yüzüne hasretlik takılıyoruz Twisting Nether'da hatta geçen başıma gelen bir olayda şu şekilde cereyan etti orgrimmarın ortasına bir tane Ally atladı kimse vurmadı birisi öldürmeyin "ilk defa bir Ally gördüm bu realmde" dedi sonrasında "lol" ler havada uçuştu :)

Eğer eşit bildiğiniz realm var ise söyleyin 20 Euro blizz istiyor isterse o realm için 50 Euro olsun vericem gözüm karardı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

aslinda hepsini yapmaktan keyif aliyorum. bide stormscaleda human acip swyi kesfe ciktim, resmen 5 arkadas toplasip doveriz muhabbeti hakim. kimsecikler yok. bu yuzden eledim stormscalei. insan arada istiyo sehrini allylar bassin ne bileyim lvl kasarken de camping yapsiar sonra yuksek levelinla gir intikam al. bunlarsiz pek bi monoton geliyor.

Vallahi haklısın aynen ally'lerin yüzüne hasretlik takılıyoruz Twisting Nether'da hatta geçen başıma gelen bir olayda şu şekilde cereyan etti orgrimmarın ortasına bir tane Ally atladı kimse vurmadı birisi öldürmeyin "ilk defa bir Ally gördüm bu realmde" dedi sonrasında "lol" ler havada uçuştu :)

Eğer eşit bildiğiniz realm var ise söyleyin 20 Euro blizz istiyor isterse o realm için 50 Euro olsun vericem gözüm karardı artık.

outlandde oynuyorum son bikac gundur. hocam her yerden arastirdim. %60 ally ustunlugu var. ayrica ally karakter acipta gordum. ve %40 olmasina ragmen horde eksikligi cekmiyosun. hordelarda inanilmaz kalabalik. yani suana kadar oynadigim (burning legion frostmane vs buyuk realmler dahil) en dolu ve dengeli realm. gecersende pmle ulas guild.vs yardim etmeye calisirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.