Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (2185. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.945
Cevap
343
Favori
2.960.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler bir şarkı vardı dün bi avmnin mağazasında gezerken duyduydum, fransızca ispanyolca karışımı bişeydi bir erkek bir kadın söylüyordu aşk şarkısına daha çok yakındı kadın nakaratta ay ay ay diye giriyordu aksanlı gibi devamını hatırlayamadım aklımda kalan bukadar help
  • vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    https://vocaroo.com/i/s0euhznumpr6

bulamadım. bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tren delisi -- 12 Ekim 2019; 3:29:51 >
  • Ben uzun zamandır bu remixi arıyorum. Tam buldum derken remix e remix yapıp içine etmişler

Eroman54youtube
    DÖNENCE REMiX - Barış MANÇO
    https://www.youtube.com/watch?v=w9xpx2UPDqY&feature=youtu.be

Orjinalini nasıl bulabilirim bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    BBM Beatsyoutube
    Nebezao - Smash [VIDEO]
    https://www.youtube.com/watch?v=jb4G-VzdS10
    bu olabilir mi ?
  • yozgatlee Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef değil ama ilginiz için çok teşekkür ederim.

Bu şarkıya göre ritmi biraz daha hafif ve sabit (tek) bir şarkıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: p.seco

bi şarki vardi çok güzeldi.adini ve sözlerini bilmiyorum.bu şarkiyi bulursaniz çok memnun olurum.güzel şarkiydi aslinda tamamini da hiç dinlemedim ama güzeldi.
    Reisi gün yüzüne çıkaralım az hava alsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya ses eklenebiliyor mu? Melodisini bildiğim ama adını ve söyleyeni bilmediğim bir müzik var. Çok az bir bölümünü bir sazla çalıp kaydederek burada paylaşsam. Hatırlayan olur belki.
  • İçinde innovi cha cha innovi cha cha gibi bir şey geçiyor şarkının. Adını hatırlayamadım bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: varbax26

İçinde innovi cha cha innovi cha cha gibi bir şey geçiyor şarkının. Adını hatırlayamadım bilen var mı?
    Te ka lali imiş 😄

• Arkadaşlar melodi 6:30 başlıyor programlarla denedim bulmayı ama malesef. Belki bileniniz vardır şimdiden teşekkürler...https://www.youtube.com/watch?v=1QGLO_jWJ9g
  • Önceleri dinlediğim ama şimdi adını hatırlamadığım bir şarkı var. Remix tarzı, sözlerini unuttum sayılır. Hatırladığım kadarını anlatıyorum.

Şarkının başlarında adam bir şeyler diyor yavaşlandırılmış şekilde. Şarkının ortalarına varmadan normal hızına dönüyor. Bir kelimeyi tekrarlayıp durduktan sonra sözleri söylüyor. Sözleri söyledikten sonra bebek sesine benzer bir sesle söylediği sözleri tekrar söylüyor. Bunu söyledikten sonra normal sesiyle aynı sözleri söylemeye başlıyor. Sözler bittikten sonra saksofona benzer sesle ritim yakalıyor.
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, Arka sokaklar 1. Sezon 31. Bölümde aşağıdaki linkte Komiser Mesutun adamları takip ederken çalan müziğin ismini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

arkasokaklarfantvyoutube
    Arka Sokaklar - Mesut Cemal'i Vuranların Peşine Düşüyor! 31. Bölüm
    https://www.youtube.com/watch?v=G48-QRx-Nyk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.kocaer -- 22 Ekim 2019; 21:17:11 >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Ne oluyor burda?

• quote:

Orijinalden alıntı: eren-yasar

Önceleri dinlediğim ama şimdi adını hatırlamadığım bir şarkı var. Remix tarzı, sözlerini unuttum sayılır. Hatırladığım kadarını anlatıyorum.

Şarkının başlarında adam bir şeyler diyor yavaşlandırılmış şekilde. Şarkının ortalarına varmadan normal hızına dönüyor. Bir kelimeyi tekrarlayıp durduktan sonra sözleri söylüyor. Sözleri söyledikten sonra bebek sesine benzer bir sesle söylediği sözleri tekrar söylüyor. Bunu söyledikten sonra normal sesiyle aynı sözleri söylemeye başlıyor. Sözler bittikten sonra saksofona benzer sesle ritim yakalıyor.
    Biraz ayrıntı ver yani böyle de bulunmaz ki...

• quote:

Ne oluyor burda?
    Hocammmm Nasılsınız vay beee... Ünlü biriyle konuşmak elim ayağım titriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Hocammmm Nasılsınız vay beee... Ünlü biriyle konuşmak elim ayağım titriyor

Alıntıları Göster
    Estağfurullah. Çok gösterişli bir hayat yaşadım ama şu anda tek göz bir evde yaşam mücadelesi veriyorum. Kimse iş vermediği gibi sağlık durumum da kötü. Bu piyasa çok riyakar, acımasız, sahte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p.seco -- 27 Ekim 2019; 15:51:41 >
  • quote:

Estağfurullah. Çok gösterişli bir hayat yaşadım ama şu anda tek göz bir evde yaşam mücadelesi veriyorum. Kimse iş vermediği gibi sağlık durumum da kötü. Bu piyasa çok riyakar, acımasız, sahte...

Alıntıları Göster
    Vay be. Hiçbir şey dışarıdan görüldüğü gibi değil dimi hocam... Allah yar ve yardımcınız olsun. Hayat zor .

• 1:03:35 de başlıyor
    bedük çalmaya başlamadan önceki kısımda çalan müziği çok arıyorum
  • arkadaşlar aradıgım müzik 2006-2009 yıllarında kayıkta çekilen bir şarkı vardı genç kadın söylüyordu hatta cok popülerdi. 2 gündür hatırlayamadım ismini çağla olduğunu hatırlar gibiyim ama müzigi bulamadım
  • Aslında çok ünlü bu şarkı ancak çıkaramadım. Hafif efkarlı moddaydı ve “kadeh,içmek” gibi bir teması vardı meyhane şarkısı kısaca. Sözlerinde de kadeh geçiyordu sanki ama ismini hatırlayamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.