Sanırım 2005 yılları olabilir televizyondan bir şarkı dinlemiştim erkek ve kadın söylüyordu kadın sadece nakaratta baby 6x yada maybe 6x fazla ingilizcem yok şarkıyıda hayal mayal hatırlıyorum aklımda çalıyor ama yazıya dökemem. Klibi tarif edeceğim, bulursam çok sevineceğim, çok aradım çok sevmiştim o şarkıyı. Hatırladıklarım klipte adam eşinden ayrılıyordu daha sonra eşi başka bir adamla evleniyordu çocukları oluyordu adamda bunları görüyordu (Yanlış olabilir) ve adamın kapısı yukarı doğru açılan bir Mercedes'ten indiği sahneyi hatırlıyorum. Adamın tipi Ne-yo ya benziyordu araştırdım Ne-yo'nun şarkılarını ama bulamadım kadın da Kelly Rowland... Şimdiden teşekkürler... |
Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (2191. sayfa)
-
-
Ankara müziğinde iyi olanlar konuya bekleniyorsunuz
"hiç ummadığım bir yıldı çıktı corona"....
"bizim düğün ne zaman?"...
şeklinde sözleri olan müziği arıyorum.
-
bulan yok mu arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulan yok mu arkadaşlar
Bİr klip vardı beyaz takım elbiseli adamı arabaları yarıştırıyordu beyaz saçlı kalın sesli nakoaratta çocuk sesi giriyor macigin maciggin diyordu geçe vakti çekilen bir klipti Drag yarışı yapıyorlardı sonrasında dil çıkarıyor vites atıyor hızlı görüntüler geçiyordu
-
Yabancı bir şarkı ( ingilizce) ve hafif sert bir müzik, muhtemelen bir erkek seslendiriyor. Klibin başında 20-30 yaş aralığında bir oğlan beliriyor ve tüm(!) klip boyunca koşuyor, sonuna doğru kızla sahildeyken birden etrafını3-5 herif sarıyor ve klip bitiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mmustafa53bulan yok mu arkadaşlar
When I was young. It seemed that life was so wonderful, a miracle, oh it was beautiful, magical.
Scooter - The logical song
arkadaşlar bir müzik vardı bu müzikte rehab martin garrix yada like mike gibi ünlü djlerden birinin şarkısı vardı, klip şöyle yakışıklı bir çocuk eğlence merkezinin anahtarını çıkarken bitane kız omuz atıp düşürüyordu sonra içeri girip parti başlıyordu çocukda geri dönüyordu anahtarı bulamayınca klibi böyleydi hatırlayamıyorum
-
Hocam sözleri ya da müziği hatırlıyorsanız kayıt yapabilirsiniz, eğlence merkezinden kastınız bar, disco mu yoksa lunapark gibi bir yer mi?
quote:
Orijinalden alıntı: castraelectroHocam sözleri ya da müziği hatırlıyorsanız kayıt yapabilirsiniz, eğlence merkezinden kastınız bar, disco mu yoksa lunapark gibi bir yer mi?
müziğin klibinin geçtiği yerdeki mekan eğlence merkezi gibi biyerin içerisiydi keşke dışarıda çalsa :D şarkı sözüde yok martin garrix tremor gibi bişeydi ama klip ve müzik farklıydı şunu örnek alabiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LampdaLamp -- 2 Mayıs 2021; 21:35:38 > -
-
bulduk arkadaş, herkese ilan olsun... :)
babaların babası disko sahnesi müziği:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baykurt -- 9 Mayıs 2021; 6:51:22 > -
2.dakikada giren parcayi bilen varmi arkadaslar
https://www.youtube.com/watch?v=aSl0ijhAyNo&feature=youtu.be
Herkese merhaba. Yaklaşık 5 senedir bir klip arıyorum. Dream tv eskicinin tekrar bölümlerinde denk gelmiştim. Muhtemelen 1980 lere ait ama 70 ler veya 90 lar da olabilir. Yabancı bir şarkı olan bu şarkının klibinde şarkıyı söyleyen kadın özel uçak diye tabir edeceğimiz bir taşıtın içinde yalın ayak ve yüzü koyun bir yatağın üzerinde uzanmış söylüyordu. Klip renkli ekran. Tınısı çok hoşuma gittiği için araştırıyorum ama 5 senedir bulamıyorum. Son çare buraya yazayım diye düşündüm. Saygılar hepinize. 😊
quote:
Orijinalden alıntı: Sewdimw
Merhabalar. Şu anda küçük bir hayalimi gerçekleştiriyorum. Eskiden beridir bu forumda yazı yazmak istemişimdir. Bugüne nasip oldu. Bu forumu yıllar önce gördüğümde çok beğenmiştim. Sitenin turuncu rengi ve hareketli emojileri ile çok beğenmiştim. Bu forumdan yıllar öncede çözümler bulmuştum ve hala eski konular olmasına rağmen şu an öğrendiğim çözümler vardır illaki. Neyse ilk sorumu sorayım.
2 şarkı arıyorum bir tanesini yıllardır arıyorum.
1. Şarkı da
Bu köpek dans ediyordu ve şarkının isminde doge veya dogecoin yazıyordu. Doge yazdığına eminim. Şarkıda hep dance dance dan dan dan diyor ve bu remixli Hali. Bulursanız sevinirim. Sözler olarak ingilizce sanırım ve şöyle diyor. He di wow he di wow he di wow onflow. Dilim döndüğü kadar anlattım.
2. Şarkı da Don a sis beybe diyor dilim döndüğü kadar yazdım bu daha çok ncs tarzı şarkı değilde melodi gibi. Eski bir şarkı 2 yıldan fazla vardır. Bulursanız çok sevinirim.1- Bu mu?
2- Ayrıntı olmadan bulmak zor.
-
Merhaba arkadaşlar,
Ezel 18. Bölümdeki bu efsane sahnede, 2:18 ve 2:50 dakikalarında radyodan duyduğumuz o nefis müziğin ismini bilen var mıdır acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan TMerhaba arkadaşlar,
Ezel 18. Bölümdeki bu efsane sahnede, 2:18 ve 2:50 dakikalarında radyodan duyduğumuz o nefis müziğin ismini bilen var mıdır acaba?
Şarkı muhtemelen Divane aşık gibi ama kemençe cover yapılmış, diziye özel olabilir. YouTube'da bu şarkının instrumental versiyonlarını aratabilirsin. Kemençe, Kemane, Tulum versiyonları baktım ama çok sonuç alamadım.
-
Bu değil maalesef ama teşekkür ederim. İyi bayramlar.
Uğraştığın için teşekkür ederim. Kuvvetle muhtemel diziye özel yapılmış. Keşke uzun versiyonu olsa da dinleyebilsek.
-
Bunu bulamadım ben :(
https://www.youtube.com/watch?v=Cl5vOnOtTrk&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X