< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_4140 -- 7 Temmuz 2020; 7:57:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 27 Temmuz 2020; 14:58:57 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysteri4 -- 6 Ekim 2020; 6:20:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HTC marka Android telefondaki Tetris oyununda çalan klasik müziğin ismini arıyorum... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar aylardır şu videoda 9:23 den sonra çalan müziği arıyorum ne shazamla ne başka bir şekilde bulabildim nolur yardım edin :( |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bilen var mı?Shazamda dogrusunu gostermiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
11.saniyeden çalan şarkı inanın yıllardır bilen çıkmadı çoğu yerde sordum |
merhaba, yabancı bir klip arıyorum. yanlış hatırlamıyorsam klip otel resepsiyonu gibi bir yerde başlıyordu, resepsiyonist eleman bir kızı görüp takip etmeye başlıyordu, otopakta, köprüde vs takip ediyordu. en son bir araba kazası oluyordu, yine yanlış hatırlamıyorsam kazadan sonra tüm olanlar hayalmiş gibi başa dönüyordu. bilen bulan olursa şimdiden çok teşekkürler. |