Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (2189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.939
Cevap
344
Favori
2.957.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21872188218921902191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kötü zaten. Bunu bulup ne yapacaksın. Bulmaman iyiliğine olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu fon müziğini arıyorum. Adını bilen var mı acaba?
    dosya.co
    Dosya Yükle - Dosya Upload
    https://dosya.co/k40q2fsicwq3/fon.
    m p 3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selo_4140 -- 7 Temmuz 2020; 7:57:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Arkadaşlar sentello 7 kaset ya da cd’sindeki 3. Şarkıyı arıyorum. Tekno - trance türlerinde sözsüz bir şarkıydı.

Teşekkürler
    UP !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB7CBB545

...
    Sen çok güzel bir detaysın dostum, teşekkür ediyorum
  • Arkadaşlar bir şarkı ismi soracağım, sabah radyoda sonuna yetiştim.

Bir kadın söylüyordu ama biraz robotik bir ses vardı , sözlerinde this is what we looking for gibi bir sözü vardı (yanlış olabilir) yeni bir şarkıydı ya da eski bir şarkının coverıydı emin değilim. Pop tarzıydı

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 27 Temmuz 2020; 14:58:57 >
  • The Umbrella Acedemy'nin Sezon 2 trailer'ında çalan müziği arıyorum. 2:30 DK'da başlıyor. Lütfen yardımcı olunuz

• Türkçe rap bir müzik arıyorum. Sözlerinin bir yerinde “sosyetik ..”, başka yerinde ise “gidiyorum ... sebebi onlar” cümleleri geçiyor. Şarkıyı kadın söylüyordu ve türkçe rapti. Bilen varsa çok iyi olur.

• Arkadaşlar arka fonda çalan müziğin iyi nedir ismini bir türlü çıkaramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackshadows -- 14 Ağustos 2020; 15:29:30 >
  • Alpaslan Türker Arşiviyoutube
    Nostalji - Eski TRT'de Yayınlanan Futbol Programlarının Jenerikleri
    https://www.youtube.com/watch?v=AKNTonwNq3U

01.47: 2000-2003 TRT La Liga Jeneriği
    02:40: TRT'nin klasik spor jeneriklerinden
    04:47: TRT 90'lar Serie A Jeneriği

Bu 3 müziği uzun yıllardır aklıma estikçe arıyorum arkadaşlar. Shazam, Soundhound falan cevapsız. Herhangi birini bulsanız bile inanılmaz mutlu olurum, şimdiden teşekkürler :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=U9eIU1xZEGg&feature=youtu.be

Arkadaşlar burada çalan şarkıyı arıyorum. Yazımı görenlerin tıklayıp dinlemesini rica ediyorum. Shazam'a dinlettim ama yine çıkmadı. Lütfen yardımcı olun.

• sskmoskova28 S kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün bu dediğin şarkıyı ararken senin bu sorunu gördüm ve şarkıyı bulup buraya gelip sorunu cevaplamak için hesap açtım ahhahajsj 4 yıl olmuş ama artık yapcak bir şey yok . Şarkı Fall Out Boys - Centuries olabilir mi?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysteri4 -- 6 Ekim 2020; 6:20:42 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=TZuRWlQPp00&feature=youtu.be
    Piyano backgroundunu arıyorum her yerde. Shazamda yine bu şiir çıkıyor.
    Bulana çok teşekkür edicem Nasıl arayacağımı bilemedim

• HTC marka Android telefondaki Tetris oyununda çalan klasik müziğin ismini arıyorum...

• Arkadaşlar aylardır şu videoda 9:23 den sonra çalan müziği arıyorum ne shazamla ne başka bir şekilde bulabildim nolur yardım edin :(

• Akcent'in şarkısıydı galiba ama tam hatırlamıyorum şuan, kesinlikle Romanya uyruklu şarkıcının eski bir şarkısıydı. Klibi şöyleydi: bir adam vardı gece mavisi bir elbiseli bayan eskortla araya biniyorlardı. Arabada bayanın lolipopu vardı sonra lolipopu ağzından çıkarıp adama veriyordu, adam bunu kabul etmiyordu ve arabadan iniyordu, galiba araba Mercedes di. Şarkı sözleri aklımda değil sadece klibini hatırlıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilen var mı?Shazamda dogrusunu gostermiyor

• tmb Turk muzik birliginde yayinlanan Özbek,Kirgiz,Kafkas muzikleri vardi onlardan birinde sanirim ismini Alexandra -Haydi dans diye cevirmislerdi . yukaridaki 3 ulkeden biriydi ve klibinde bir tarafta 3 ulkeden birinin dansini yapan grup ile modern dans yapan grup yarisiyordu. Soyleyen kadındı. Bulanin isi her daim yolunda gitsin. Cok minnettar olurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 11.saniyeden çalan şarkı inanın yıllardır bilen çıkmadı çoğu yerde sordum

• merhaba, yabancı bir klip arıyorum. yanlış hatırlamıyorsam klip otel resepsiyonu gibi bir yerde başlıyordu, resepsiyonist eleman bir kızı görüp takip etmeye başlıyordu, otopakta, köprüde vs takip ediyordu. en son bir araba kazası oluyordu, yine yanlış hatırlamıyorsam kazadan sonra tüm olanlar hayalmiş gibi başa dönüyordu. bilen bulan olursa şimdiden çok teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 21872188218921902191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.