ArakadaŞlar Sapphire Radeon X1650 Pro 256 Mb Ddr3 Agp Kartini Almak İstİyorum Fakat Sİstemİmle Uyumlu Bİr Şekİlde ÇaliŞabİlİr Mİ? Anakart::gigabyte 7nf-rz İŞlemcİ:amd Sempron 2400 1.66 Ghz Ram:1024+512+256=1800 Cİvari Harddisk:80 Gb 7200 Rpm Samsung 1 Cd Writer 1 Dvd Writer Kasa:asus Ta230 Herhangİbİr Problem Olur Mu?Bazı forumlarda açtım konuyu net bir cevap alamadım.benim korktuğum güç kaynağının yeterli olamaycağı dolayısılya psu ve kasa değişmem gerektiği(isinma Vs).cevaplariniz Beklİyorum.
Bence bi proplem çıkarmaz çalışır agp biraz pahalı pcı destekliyorsa pcı al derim ucuz yanii baya fark ediyor fiyatta kaçparaya buldun agp yii
kesinlikle çalışır anakartın agp8x destekliyor bunun içinde hiç endişen olmasın ayrıca güç kaynağı rahat rahat yeter mera etme şimdiden güle güle kullan
şu anda hangi ekran kartını kullanıyorsun _?
fx5200 filansa anakartın agp 8x dir ve x1650proyu destekler rahatca kaldırırsın.. Ama bide power supply alman lazım 400wt bi power supply al sana uzun süre yeter..
bize verdiğin bilgilere dayanarak, çalışır diyorum
arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.agp destekliyo sistemim.zaten sistemime olan son yatırımım :).pcı exp. toplıycam daha sonra.fakat power supply almam gerekirse ekran kartını almaktan vazgeçicem.çünkü iyi bi 400W psu 90-100 ytl.hasta32 kartı 200 ytl ye buldum.hellgate arkadaşım bu psu yla kesin sorun çıkarır dimi?lütfen yardıma devam arkadaşlar.
hellgate unutmuşum yazmayı şuan sparkle fx5200 kullanıyorum ve kullandığım hergüne lanet ediyorum.canıma taketti artık :)