arakdaşlar benim bilgisayarda return scrolla towna ışınlanırken tam en sonunda return scrol donuyo resetlemek zorunda kalıyom buna bi çözümü olan var mı yada sizdede oluyomu kafayı yiyecem hele bide öğle saatlerinde oldğunda azil yardım pls
quote:
Orjinalden alıntı: malfoy_323
arakdaşlar benim bilgisayarda return scrolla towna ışınlanırken tam en sonunda return scrol donuyo resetlemek zorunda kalıyom buna bi çözümü olan var mı yada sizdede oluyomu kafayı yiyecem hele bide öğle saatlerinde oldğunda azil yardım pls
bendede 4-5 kere oldu yaa sinir ediyo
Kardes aynı sey banada oluyo malesef oyunu bılgısayardan TAMAMEN silip baştan SRO yu yuklemen lazım
ekran kartının sorunu pc cok fazla ısınınca kaldıramıyor dogal olarak retun scroll sonunda tıkanıyor
arkadaşım bununla hiç alkası yok istersen 128 ekran kartın olsun yada 512 fark etmiyo o bende d eoluo ama lag yüzündne hafta sonları+hafta içi öğlen çok olur lagdan yani
quote:
Orjinalden alıntı: carizmaboy
arkadaşım bununla hiç alkası yok istersen 128 ekran kartın olsun yada 512 fark etmiyo o bende d eoluo ama lag yüzündne hafta sonları+hafta içi öğlen çok olur lagdan yani
+1903 aynen arkadaşın belirttiği zamanlarda bırakın return sc çekmeyi yürümekte bile zorluk çektiğimiz oluo :D
bu arada ekran kartı 512
aynısı banada oluyor bide bazen yatınca towna ışınlanmak için tıklandığı yere basıyorsun ordada apışıp kalıo ::D
Bende Return Scrool Basınca Normal Towna Gidiyorum Hiç Birşey Olmuyor Ama Alt+Tab Yapınca Çok Feci Oluo
AGA BENE HİÇ OLMADI AMA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme