Şimdi Ara

arakdaşlar kafayı yemeden acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar benim bilgisayarda return scrolla towna ışınlanırken tam en sonunda return scrol donuyo resetlemek zorunda kalıyom buna bi çözümü olan var mı yada sizdede oluyomu kafayı yiyecem hele bide öğle saatlerinde oldğunda azil yardım pls

• quote:

Orjinalden alıntı: malfoy_323

arakdaşlar benim bilgisayarda return scrolla towna ışınlanırken tam en sonunda return scrol donuyo resetlemek zorunda kalıyom buna bi çözümü olan var mı yada sizdede oluyomu kafayı yiyecem hele bide öğle saatlerinde oldğunda azil yardım pls

bendede 4-5 kere oldu yaa sinir ediyo
  • Kardes aynı sey banada oluyo malesef oyunu bılgısayardan TAMAMEN silip baştan SRO yu yuklemen lazım
  • ekran kartının sorunu pc cok fazla ısınınca kaldıramıyor dogal olarak retun scroll sonunda tıkanıyor
  • arkadaşım bununla hiç alkası yok istersen 128 ekran kartın olsun yada 512 fark etmiyo o bende d eoluo ama lag yüzündne hafta sonları+hafta içi öğlen çok olur lagdan yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: carizmaboy

arkadaşım bununla hiç alkası yok istersen 128 ekran kartın olsun yada 512 fark etmiyo o bende d eoluo ama lag yüzündne hafta sonları+hafta içi öğlen çok olur lagdan yani

+1903
    aynen arkadaşın belirttiği zamanlarda bırakın return sc çekmeyi yürümekte bile zorluk çektiğimiz oluo :D
  • bu arada ekran kartı 512
  • aynısı banada oluyor bide bazen yatınca towna ışınlanmak için tıklandığı yere basıyorsun ordada apışıp kalıo ::D
  • Bende Return Scrool Basınca Normal Towna Gidiyorum Hiç Birşey Olmuyor Ama Alt+Tab Yapınca Çok Feci Oluo
  • AGA BENE HİÇ OLMADI AMA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.