Şimdi Ara

Aral Game D3 ROS ÖN SİPARİŞ (WİNGS OF VALOR) HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Digital key harici,ön sipariş olarak araldan kutulu alım yapan arkadaşlar için ön bilgi olarak görüşme yaptım.Tüm ön sipariş listesinin 24.03.2014(pazartesi) günü kargo ile yollayacaklarını belirttiler.Ön sipariş gününün başlangıcından itibaren,bitiş tarihi dahil önsipariş listesinin gönderiminin hazır olduğunu belirttiler.Bana verdikleri bilgide aksama yaşanmayacağını söylediler.

WİNGS OF VALOR 31 mart`a kadar süremiz var.Umarım dedikleri gibi bir aksama yaşanmaz.ben 1 martta ön sipariş vermiştim.büyük ihtimal server açılışına ürünler herkese ulaşır.Bilgi almak için sitesinden sizde arayabilirsiniz.İyi oyunlar

• ben de arada kaldığım için dijital olarak almayı düşünüyorum 40 dolara.
  • Bilgilendirme icin tesekkurler
    Gecen gun attigim maila da pazartesi gunu kargolanacagi seklinde donus yapmislardi. Aksama yasamayiz umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

ben de arada kaldığım için dijital olarak almayı düşünüyorum 40 dolara.

30 TL Oynuyor arada.31 mart a çıkış tarihinden 6 gün var büyük ihtimal yetişir istersen arayıp bilgi alabilirsin.Digital 39 €uro diye biliyorum.
  • @savrotin gift olarak yollayınca dolar bazında alınabiliyor :) 88 liraya filan geliyor oda
  • quote:

@savrotin gift olarak yollayınca dolar bazında alınabiliyor :) 88 liraya filan geliyor oda

iyiymiş valla bende 90 tl ye aldım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: savrotin

quote:

@savrotin gift olarak yollayınca dolar bazında alınabiliyor :) 88 liraya filan geliyor oda

iyiymiş valla bende 90 tl ye aldım. :)

dayanamadım bak şimdi aldım battle net ten. kanadımıda taktım hemen :))

Aral Game D3 ROS ÖN SİPARİŞ (WİNGS OF VALOR) HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 21 Mart 2014; 21:21:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.