Şimdi Ara

Skyrim Legandary Edition ve Dark Souls Prepare to Die Edition Steam Key

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, burası tam olarak doğru yer mi bilmiyorum ama elimde Skyrim Legandary Edition ve Dark Souls Prepare to Die Edition (Steam'den kaldırılmış yani satın alıma kapanmış oyunlar) keyleri var, bunların kullanılmış olup olmadığını nasıl anlarım. Bu işlerden anlayan varda ve yardımcı olabilecek birisi varsa bana PM'den yazabilir mi ? Ayrıca Dark Souls keyi almayı düşünenler de PM'den teklifte bulunabilirler. Hala daha mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 24 Ocak 2024; 2:2:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeri ve zamanı burası değil :F

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekirin kullanıcısına yanıt
    Burada key alım satımı çok yapıldığı için buraya yazayım dedim. Ayrıca keyleri satma düşüncem de var.

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    O zaman bildiğim tek yolu soyliyeyim sana denemek e deneyince ne olacak diyeceksiniz kod kullanılmamış ise kullanılmış olacak ... Bunun için ise kodu ilk önce satılığa çıkarın sonra sattığıniz kişinin Steam veya hangi platform da ise kodlar team viewer ile kendiniz aktif etmeyi deneyin. Başka yolu yok diye biliyorum ...

• Bekirin kullanıcısına yanıt
    Teamviewer ile aktive etme işi mantıklı gibi. Daha garantili duruyor. Steam support da bu konuda destek vermiyor. Zaten DS1 GFWL keyi. Steam de çalışır mı onu da bilmiyorum. Dediğiniz gibi keyi Steam e girip denemekten başka çare yok gibi.

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam :)

• Dark Souls Prepare to Die Edition keyi hala daha satılıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 24 Ocak 2024; 2:2:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Dark souls remastred keyi var mıdır hala

• Lowxy low L kullanıcısına yanıt
    Remastered yok bende hocam, Prepare to Die Edition keyi var. Bu arada kusura bakmayın bildirim gelmediği için görmemişim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.