Şimdi Ara

DARK SOULS Prepare To Die Edition %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda paylaşılan Türkçe yamanın Prepare To Die Edition sürümüne uyumlu halidir.

Yama bağlantısı: Türkçe Yama

Oyunu klavye ve fareyle oynayanlar için yamaya klavye simgeleri ekledim.

Ayrıca Xbox ve Playstation simgeleriyle oynamak isteyenler için dosyalarda yamanın bu versiyonları da bulunuyor.

Oyunun öğretici kısımlarındaki tuş bilgileri Gamepad'lere göre verildiği için yamanın klavye versiyonunda öğretici metinleri ona göre düzenledim.

Item, bölge, stat isimlerini İngilizce oynamak isteyenler için dosyalarda ek klasör bıraktım. (Item açıklamaları vb. Türkçe kalacak sadece isimler İngilizce olacak. Wiki'den vb. bakıp oynayanlar için bu klasör çok faydalı olacaktır.)

Oyunun bu sürümünde mouse ile alakalı çok fazla problem olduğu için Türkçe yamanın klavye versiyonunda DarkSoulsInputCustomizerGUI modu bulunuyor. Bu mod ile kontrolleri Remastered versiyonundaki gibi yapabiliyorsunuz. Dosyalara eklediğim modda ayarları zaten Remastered'a göre yaptım. Değişiklik yapmak isteyenler DarkSoulsInputCustomizerGUI.exe'yi açıp tuşları değiştirebilir.

Ayrıca DSfix.ini dosyasındaki unlockFPS 1 kodu ile oyunu 60 fps oynayabiliyorsunuz. Ben başlangıç logolarını atlamak için skipIntro kısmını 1 yaptım bunu 0 yaparsanız oyunun açılışındaki logolar geri gelir. (Verdiğim dosyada fps ve skipintro ayarları aktif)

Diğer Dark Souls Türkçe yamaları:

Dark Souls Remastered

Dark Souls II Scholar of the First Sin

Dark Souls II Normal sürüm

Dark Souls III

Ekran görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoulsSever -- 8 Şubat 2025; 3:54:50 >

• ellerine sağlık

• ellerine sağlık, valla ilaç olur

@Zebercet kanka

• josrdr kullanıcısına yanıt

Kankim noldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn of War 2 Türkçe yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.