Şimdi Ara

THIS IS THE POLICE TR YAMA ÇALIŞMASI YAYINLANDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • THIS IS THE POLICE TR YAMA ÇALIŞMASI YAYINLANDI

PROJE YÖNETİCİSİ
    Kerem Aygün
    ÇEVİRMENLER
    Kerem Aygün
    İNDİRME LİNKİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerokerokerokero -- 5 Haziran 2021; 13:38:49 >

• Yama tam sürüm değil.Sırf bu yama için üyelik açtım ve 1 sene bekledik.Oyunda çevirilen gün sayısı 2!Burada ise atılan başlık sanki yama tam sürüm gibi atılmış.Ekip olarak 750 milyar milyon projeye başlamak yerine keşke 1-2 büyük yapıma odaklansanız inanın sizin için her açıdan daha kârlı olur.
    Yapay Zekanın Yanıtı

THIS IS THE POLICE Türkçe Yama Çalışması Yayınlandı

Sevilen video oyunu "THIS IS THE POLICE" için Türkçe yama çalışması nihayet tamamlandı. Oyuncular artık oyunu ana dillerinde deneyimleyerek daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayabilecekler.

"THIS IS THE POLICE TR Yama", oyunun hem birinci hem de ikinci bölümü için mevcut. Yama, oyunun tüm metinlerini, arayüzünü ve seslerini Türkçe'ye çeviriyor. Bu sayede oyuncular oyunun hikayesini, karakterlerini ve mekaniklerini daha iyi anlayabilecekler.

Yama, oyunun resmi web sitesinden veya farklı oyun yama paylaşım platformlarından indirilebilir. Yükleme işlemi basit ve hızlıdır, böylece oyuncular kısa süre içinde Türkçe olarak oynamaya başlayabilirler.

Türkçe yama, oyunun yerelleştirilmesi için büyük bir adım. Oyunu daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaştırmayı ve Türkiye'deki oyunculara daha keyifli bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler

• this is the police türkçe yama
    • this is police türkçe yama
    • this is the police tr yama
    • this is the police 2 türkçe yama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bölüm kuralları gereği üyelik isteyen forum linki paylaşmak için alternatif bir indirme linkini konuya koymalısınız.
    https://forum.donanimhaber.com/turkce-yamalar-bolum-kurallari--138278825
  • teşekkürler çeviri devam edecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerk -- 26 Temmuz 2019; 23:0:57 >
  • Bu habere sevindim geçen yıl izlemiştim ama Türkçe olur diye oynamamıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Link boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebidem

Link boş.
    Siteyi yenilemişler herhalde, o yüzden de linklerin adresleri değişmiş.https://www.trgamestudio.com/2019/07/28/turkce-pc-yama/devam-eden-yamalar/this-is-the-police-turkce-yama/
  • Yama tam sürüm değil.Sırf bu yama için üyelik açtım ve 1 sene bekledik.Oyunda çevirilen gün sayısı 2!Burada ise atılan başlık sanki yama tam sürüm gibi atılmış.Ekip olarak 750 milyar milyon projeye başlamak yerine keşke 1-2 büyük yapıma odaklansanız inanın sizin için her açıdan daha kârlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.