The Entropy Centre - Türkçe Yama Selamlar, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe Çevirisini hazırladığımız The Entropy Centre Türkçe Yama projemizi tamamlamış bulunuyoruz. Destek Olmak için https://www.hangarceviri.com/destek-ol Proje Yöneticisi NUTCH Developer DEFTONES Çevirmen SİMETRAUM İndirme Bağlantıları Daha Fazla Bilgi İçin WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 28 Eylül 2023; 9:44:45 > |
The Entropy Centre Türkçe Yama [HANGAR ÇEVİRİ]
-
-
Bu yama için oyunu hazırladık pc'de neden durdu yama acaba?
-
Yama testte şu an çok yakında sizlerle olacaktır :)
-
Kolay gelsin Asterigos yaması da devam ediyor değil mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 18 Aralık 2022; 19:40:19 > -
Merhaba, Asterigos duyurduğumuz üzere Samsun Üniversitesi Çeviri Topluluğu ile yürüttüğümüz bir proje, bize ait olan kısımları tamamladık, kalan bölümün tamamlanmasını beklemekteyiz. İlerleme devam ettikçe sitede güncellenecektir.
-
Yama yayınlanmıştır. Keyifli oyunlar dileriz.
-
Elinize sağlık.
-
Teşekkür ederiz :)
-
Pak dosyasını attım Türkçe oldu. "Entropy Centre Türkçe Yama.exe" kurulumunu çalıştırmadım neye yarıyor?
-
Sizin elle yaptığınızı program kendisi yapmakta.
-
oyun ilgi çekici ama 235 tl verilmez. birgün 50-60 tl olursa alınır. 3-4 sene sonra oynarım muhtemelen şimdiden teşekkürler
-
Türü sevmiyorum fakat oynayanlar için güzel gelişme. Elinize sağlık.
-
Elinize emeğinize sağlık oynamak için bahane arıyordum. Bu bahane ile oynarım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederiz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X