< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaripHerif -- 19 Haziran 2020; 0:24:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaripHerif -- 19 Haziran 2020; 0:24:15 > |
Teşekkürler, umarım beğenirsiniz. (@4minorkinq)
Çok teşekkürler, umarım beğenirsiniz. O işin beni biraz aşacağını düşünüyorum aslında, bu çeviri üzerinde çok uzun bir zamandır çalışıyorum zaten ama benim çevirimi kullanmak isteyen ya da alıntı yapmak isteyen olursa ben izin veriyorum, kullanabilir. (@yerel oyun kulübü) Teşekkürler, umarım hoşunuza gider. Üstteki mesajda gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. (@freeman1930) Teşekkürler, sağolun. (@ensatech) Çok sağolun. (@CriminaL277_) Çok teşekkürler, umarım beğenirsiniz. Hayır, bahsettiğiniz kişi ben değilim. (@FORZAFATHER) İyi oyunlar dilerim, umarım beğenirsiniz. (@mustafa608) Teşekkürler ve iyi oyunlar dilerim. (@teknovoice) |
bu oyuna yapılan kurtlar vadisi modlu Türkçe yama oyuna edilmiş bir küfürdü. Neyse ki kv mod iptal edilerek sadece Türkçe de oynanabiliyordu da öyle oynayabilmiştim. O mod aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum. Nasıl olabilirdi böyle bir şey ya nasıl olabilirdi. Sen nasıl Tommy Angelo'nun ağırlığıyla A.B.D' ye okumaya gittikten sonra kaşlarını almaya başlayıp anca öyle bir insana benzeyebilen oyunculukla hiç bir ilgisi olmadığı halde yapımcının akrabası olması nedeniyle tek mahareti köfte dudaklarını uzata uzata biraz da kabadayı yürüyüş ve sert bakışla rol kotarmaya çalışan bir insan müsveddesi necati şaşmaz ile nasıl bağdaştırabildin he nasıl? Moddaki diğer karakterlerin dağıtımını ve "Salieri Bar" ın tentesinde "Duran Emmi'nin Yeri" yazmasına hiç girmiyorum.
Bunun dışında yamayı yapan kardeşimin ellerine sağlık Mafia 1 definitive edition çıkana kadar daha önce 999999999 kere bitirdiğim oyunu bir de bu yamayla bitirelim bakalım |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thomas angelo -- 9 Haziran 2020; 16:52:17 > |
|