Selamlar oyunsever dostlarım, Hangar Çeviri ekibi olarak Türkçe çevirisini hazırladığımız Resident Evil 7 Biohazard Türkçe yama projemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. (Yama bütün DLC içeriklerini kapsamaktadır.) Proje Yöneticisi AYS & Nutch Developer Deftones Çevirmen AYS Nutch Başak Yağız Han "Vico" Şahin Meltem Saatçi Emincan Şanlıtürk Sümeyye Kaptan Anlqlsn İrem Bezci YAMA İNDİRME BAĞLANTISI İÇİN TIKLA WEBSİTE: www.hangarceviri.com DİSCORD: discord.gg/hangar YAMA KURULUMU NASIL YAPILIR? RE7 klasörü içerisinde yer alan dosyayı C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RESIDENT EVIL 7 Biohazard klasörüne atın. Ardından mevcut dosya ile değiştirin. Oyun Türkçe Olacaktır. ![]() |
Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama | HANGAR ÇEVİRİ

-
-
Yaması olan bir oyundu hiç yaması olmayan oyunları çevirseniz daha iyi olmaz mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamayı çıkartmanız çok iyi oldu hangar çeviri kalitesi ile oynamak her zaman ayrıcalıktır emeğinize sağlık.
-
Samimi konuşmam gerekirse, var olan yamadan ziyade, iyi bir yama var mı diye bakınmıştım ve yoktu. Keza kurulum konusunda da öyleydi. Deftones ile kolay bir kurulum gerçekleştirdik. Ays ile çevirisine sıfırdan başladık ve ekip arkadaşlarımızla güzel bir yama çıkarmaya karar verdik.
-
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
-
Hiçbir karşılık beklemeden vermiş olduğunuz tüm emeklere harcadığınız zamana sonsuz teşekkürler.
Sayenizde oyunları daha iyi anlayarak, keyifle oynayabiliyoruz. İyi ki varsınız...
-
Yamayı kurdum fakat türkçe olmadı yardımcı olma şansınız var mı?
-
Değerli yorumun için teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangarceviri -- 15 Ocak 2025; 2:28:11 > -
@hangarceviri 1000xresist yama düşünür müsünüz?
-
Sorun nedir? discord.gg/hangar üzerinden iletişime geçer misin
-
böyle tek dosya değişimi ile kurulan yamaların hastasıyız
-
Teşekkür ederiz
-
Winrar şifresi nedir
-
hangarceviri.com
-
Böyle hata alıyorum fosya korunuyor ayarlardan kapatmayı denesemde olmuyor baska nerden nasıl ındırebılırım
-
winrar ile açıp rar şifresini girin sorun düzelcektir.
En Beğenilen Yanıtlar

Samimi konuşmam gerekirse, var olan yamadan ziyade, iyi bir yama var mı diye bakınmıştım ve yoktu. Keza kurulum konusunda da öyleydi. Deftones ile kolay bir kurulum gerçekleştirdik. Ays ile çevirisine sıfırdan başladık ve ekip arkadaşlarımızla güzel bir yama çıkarmaya karar verdik. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X