Şimdi Ara

Aral Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLqa

Mortal kombat dahil olsaydı keşke kampanyaya.

Saturn de 99 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Saturn de 99 TL

Bursa'dayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Bu spot oyunlar kullanilmis falan mi oluyor ? Aydinlatirsaniz sevinirim.

Kültür Bakanlığı damgası yememiş oyunlar oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Bazı uyanık spotçular oyunu ayrı online kodu ayrı satabilmek için kodu alıyorlar ve kutu içeriğinde kod bulunmayabiliyor. Veya kutudan kod çıksa bile kullanılmış olduğu için bi işe yaramıyor

• Aral'ın bu kampanyası ne kadar sürecek acaba? Bir de tüm oyunlar için geçerli mi? GT5 ve bir oyun daha almayı düşünüyorum da.
  • quote:

quote:

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: selfesteem

quote:

Bildiğim üzere sadece gümrüksüz oluyorlar diye biliyorum...Birde üstadların söylediği gibi bazı kodlar olmuyor.Yoksa sıfır..

yanlış bilgi vermişsiniz

Spot oyunlar gümrüksüz geçen oyunlar vergisiz ve bandrole tabii değiller kutu ve içerikleri tamdır. fakat sadece oyunlar eski olduğu için bazı oyunların gerekli kodları kullanılmış oluyor

bu kodlar EA oyunlarında genelde Online oyun oynamak için gerekli olan kod bazı oyunlarda ise koda özel ücretsiz içerikler verilmekte

İkimizin dedikleri arasında fark göremedim... Bende gümrüksüz olduğunu ve bazen kodlarının olmadığını söyledim... Farklı mı ifade ediyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchantedd

Aral'ın bu kampanyası ne kadar sürecek acaba? Bir de tüm oyunlar için geçerli mi? GT5 ve bir oyun daha almayı düşünüyorum da.

GT5 aralın oyunu değildir. Tüm oyunlarda geçerli değil ben en iyi bunlar diye söyledim.
  • quote:

quote:

Öyle demeyin. Brotherhood'u spotçudan takasla bandrollu olarak aldım. Ayrıca bandrol kendi kapladıkları jelatinin içindeydi yani oyunun arka kapağındaydı. Nerden bulmuşlar, nasıl da becerip yapıştırmışlar anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

Saturn de 99 TL

Bursa'dayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Bildiğim üzere sadece gümrüksüz oluyorlar diye biliyorum...Birde üstadların söylediği gibi bazı kodlar olmuyor.Yoksa sıfır..

yanlış bilgi vermişsiniz

Spot oyunlar gümrüksüz geçen oyunlar vergisiz ve bandrole tabii değiller kutu ve içerikleri tamdır. fakat sadece oyunlar eski olduğu için bazı oyunların gerekli kodları kullanılmış oluyor

bu kodlar EA oyunlarında genelde Online oyun oynamak için gerekli olan kod bazı oyunlarda ise koda özel ücretsiz içerikler verilmekte

İkimizin dedikleri arasında fark göremedim... Bende gümrüksüz olduğunu ve bazen kodlarının olmadığını söyledim... Farklı mı ifade ediyorum ?

bazı kodlar olmuyor demek yanlış hepsi içerikte geliyor sıfır olarak bazen paket açık bazen jelatininde sadece 2. el oyunlarda kodlar kullanılmış oluyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

quote:

quote:

Saturn de 99 TL

Bursa'dayım.

15 saniye düşündüm sonra yüzümdeki ifade:

• valla süper kampanya yapmışlar kaçırmamak lazım
  • kampanya fiyatı güzelmiş. gerçi normal fiyatlar bunlar sadece aral birazcık tuz biber ekliyor
  • sanırsam bc2 ve fifa11 gibi oyunlarda geçerli değil bu. bazı oyunlarda var o da çok işe yaramaz gibi.
  • Aral oyunlarında bir çok alışveriş merkezinde kampanya var şuan.
    Mediamarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa ilk aklıma gelenler.

Dün Vatan Bilgisayara gittim oyun olmaya, kampanya varmış dediler geldik dedim. Oyun tezgahı adeta birbirine girmiş, PS3 ile PS2 oyunları PC oyunları hepsi karışmış, bazı oyunları dolaba koymuşlar falan. Hazır laf buraya gelmişken, arkadaş bu Vatan Bilgisayar (Kozyatağı) nasıl bir yerdir ya, içerde PS Move bile yok, ekipman olarak bence çok kısıtlı, ayrıca bir kuyruk vardı olmaz böyle şey. Neyse, oyunlara baktım tabi kıytırık oyunlar hep, doğru düzgün oyun bile yok, neyse Vatan da alacak oyun bulamayınca Mediamarkt e geçtim.

Mediamarkt te dolaşırken bir baktım aynı kampanya orada da var ve oyun çeşitliliği çok fazla neyse ne alayım ne almayayım derken sonuç olarak bu kampanyadan dün iki oyun (Crysis 2 ve Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition ) aldım toplamda 149,90.-TL.

Kampanya halen devam ediyor, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

thehut.com
    Crysis 2 - 46,93.-€ = 103,00.-TL
    Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition - 36,93.-€ - 81,00.-TL

• baktilar crysis 2 satilmomiyor indirime gitmisler cakallar
  • Fiyatlar fena degil. Bende Bc2 de kod cikmamisti o zaman, cok sövmüstüm Yaziciogluna. Son olarak Bandrollü oyun candir, asktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Fiyatlar fena degil. Bende Bc2 de kod cikmamisti o zaman, cok sövmüstüm Yaziciogluna. Son olarak Bandrollü oyun candir, asktir.

Fiyatlar bana uygun geldi.
    Yazıcıoğlu ve çevresinde babanı görsen önce bi durup düşüneceksin, babamın burada ne işi var diye ve gerçekten o mu diye.
    Orada bilmeden herkese güvenirsen büyük hüsran yaşayabilirsin (:

Birde tanımadığınız bir yerden jelatinli oyun bile alsanız, parasını verdiğiniz anda gözünün önünde açın ki; sonradan sıkıntı yaşamayın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.