Alışverişte güven esastır. Piyasada çok çakal var. Arkadaş Feza dan aldı BFBC2 ve kodu kabul edilmedi. EA ile görüşüp kodun kullanıldığını öğrendi ve Feza yenisini verdi arkadaşa. Esnaf gibi esnaflar da var. Ama geneli akıllı geçiniyor. O yüzden dikkat etmezseniz kandırılma ihtimali çok fazla. Adam oyun sıfır kod kullanılmadı diyebilir.
fthz: Adam deneyimli
quote:
Yazıcıoğlu ve çevresinde babanı görsen önce bi durup düşüneceksin, babamın burada ne işi var diye ve gerçekten o mu diye.
Diyorsunki Yazicioglunun ne hatununa nede havasina güven olmaz. Ben oyun alirken zaten kutuyu acip mutlaka diske bakiyorum. Bc2 almaya oyunlardan habersiz saf bir arkadasi gönderdim. (Yolu Kadiköye düsmüstü. Gitmis kitapciksiz, kodsuz oyunu almis gelmis. Bu cakallar saflara acimiyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: fthz
Aral oyunlarında bir çok alışveriş merkezinde kampanya var şuan. Mediamarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa ilk aklıma gelenler.
Dün Vatan Bilgisayara gittim oyun olmaya, kampanya varmış dediler geldik dedim. Oyun tezgahı adeta birbirine girmiş, PS3 ile PS2 oyunları PC oyunları hepsi karışmış, bazı oyunları dolaba koymuşlar falan. Hazır laf buraya gelmişken, arkadaş bu Vatan Bilgisayar (Kozyatağı) nasıl bir yerdir ya, içerde PS Move bile yok, ekipman olarak bence çok kısıtlı, ayrıca bir kuyruk vardı olmaz böyle şey. Neyse, oyunlara baktım tabi kıytırık oyunlar hep, doğru düzgün oyun bile yok, neyse Vatan da alacak oyun bulamayınca Mediamarkt e geçtim.
Mediamarkt te dolaşırken bir baktım aynı kampanya orada da var ve oyun çeşitliliği çok fazla neyse ne alayım ne almayayım derken sonuç olarak bu kampanyadan dün iki oyun (Crysis 2 ve Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition ) aldım toplamda 149,90.-TL.
Kampanya halen devam ediyor, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
thehut.com Crysis 2 - 46,93.-€ = 103,00.-TL Battlefield: Bad Company 2 Ultimate Edition - 36,93.-€ - 81,00.-TL
bc2 nin vip code u çalışıyor mu kutunun üzerinde 1 nisan'da geçerliliği sona erecektir yazıyor çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Diyorsunki Yazicioglunun ne hatununa nede havasina güven olmaz. Ben oyun alirken zaten kutuyu acip mutlaka diske bakiyorum. Bc2 almaya oyunlardan habersiz saf bir arkadasi gönderdim. (Yolu Kadiköye düsmüstü. Gitmis kitapciksiz, kodsuz oyunu almis gelmis. Bu cakallar saflara acimiyorlar...
iyi bari PS3 oyunu vermişler, naylon poşet içinde PC oyunuda verip yollayabilirlermiş (:
quote:
Orijinalden alıntı: 355GTS
bc2 nin vip code u çalışıyor mu kutunun üzerinde 1 nisan'da geçerliliği sona erecektir yazıyor çünkü.
Kutunun üstüne hiç bakmadım ayrıca oyunu takınca dün 2GB a yakın güncelleme yaptı makine, o yüzden bıraktım yattım açıkçası kontrol etmedim. Eve gidince kontrol edip bilgi veririm (:
BC2 kodunun gecerlilik tarihi; 1 Aralik 2011
quote:
Orijinalden alıntı: fthz
BC2 kodunun gecerlilik tarihi; 1 Aralik 2011
hmm o zaman yeni seri onlar. normal versiyonunda birinde 1 nisan yazan vardı demek olay ayrıymış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme