Şimdi Ara

ARAL VE KOMEDİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • starcraft 2 140 tl ile satıldı ilk çıktığında :D şu an 80 90 falan oldu geçen yıl temmuzda çıktı düşünün.
  • vay anasını satim sanki Türkçe dublaj yaptırmışlar da parasını çıkarmak için uğraşıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkesta

vay anasını satim sanki Türkçe dublaj yaptırmışlar da parasını çıkarmak için uğraşıyolar.

bu fiyatı anca Diablo ya veririm orası ayrı ama . Bu iş böyle gitmez Aral
  • İnsanları kazıklamaya devam. Tuttarabildiğine. Witcher 2'nin yurtdışı fiyatı ile yurtiçi fiyatı 2 katı oynar mı arkadaş. Kimse vergi, hede hödö demesin. Devlet vergi alıyor da %100 mü alıyor. Standart versiyonun yanında bir iki ekstra geliyor diye kafasına göre Collector's Edition muamelesi. Sonra çıkıp da bu ülkede orjinal oyun satılmıyor diye serzenişte bulunmaya hiç hakları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

İnsanları kazıklamaya devam. Tuttarabildiğine. Witcher 2'nin yurtdışı fiyatı ile yurtiçi fiyatı 2 katı oynar mı arkadaş. Kimse vergi, hede hödö demesin. Devlet vergi alıyor da %100 mü alıyor. Standart versiyonun yanında bir iki ekstra geliyor diye kafasına göre Collector's Edition muamelesi. Sonra çıkıp da bu ülkede orjinal oyun satılmıyor diye serzenişte bulunmaya hiç hakları yok.

+1903

Diablo 3 ü ne kadar sabırsızlıkla beklesemde bu fiyata çıkarsa asla almam,milleti keriz yerine koyuyolar resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Diablo 3 ü ne kadar sabırsızlıkla beklesemde bu fiyata çıkarsa asla almam,milleti keriz yerine koyuyolar resmen

hiç bir oyun için kazık yemem kolay kolay ancak diablo söz konusu olursa o kazığı yerim.. starcrafta da yemiştim.. biraz gaz falan yapmıştı düzeldi şuan sorun yok..
  • quote:

İnsanları kazıklamaya devam. Tuttarabildiğine. Witcher 2'nin yurtdışı fiyatı ile yurtiçi fiyatı 2 katı oynar mı arkadaş. Kimse vergi, hede hödö demesin. Devlet vergi alıyor da %100 mü alıyor. Standart versiyonun yanında bir iki ekstra geliyor diye kafasına göre Collector's Edition muamelesi. Sonra çıkıp da bu ülkede orjinal oyun satılmıyor diye serzenişte bulunmaya hiç hakları yok.

Tam olarak oranlarını bilmiyorum ama oyunlardan çok yüksek vergi alınıyor. Birkaç tane üst üste biniyor. KDV, ÖTV, gümrük, kar, gibi birçok vergi koyuluyor... Buna ek olarak ithalatçı firmaların soygunu da olunca fiyatlar böyle uçuyor.

En iyisi ya yurtdışından sipariş vermek (o da yasaklanmazsa yakında!!) yada steam gibi yerlerden almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 31 Mayıs 2011; 19:37:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

Tam olarak oranlarını bilmiyorum ama oyunlardan çok yüksek vergi alınıyor. Birkaç tane üst üste biniyor. KDV, ÖTV, gümrük, kar, gibi birçok vergi koyuluyor... Buna ek olarak ithalatçı firmaların soygunu da olunca fiyatlar böyle uçuyor.

En iyisi ya yurtdışından sipariş vermek (o da yasaklanmazsa yakında!!) yada steam gibi yerlerden almak.

Dostum internetten sipariş etmiş olduğum aynı sürüm bugün elime ulaştı. Bana maliyeti toplam 65 TL. Satın aldığım firma vergi ödüyor, bu işten kar da ediyor (hayrına satmıyor tabi) o zaman bu işler nasıl oluyor? Hadi dedik bizimkiler ekstra vergi ödedi. El insaf kardeşim o da %100 mü? Hadi 85 TL falan olsa tamam olabilir diyeceğim ama 130 TL??? Emeğe saygı diyoruz, orijinal alıyoruz ama keriz de değiliz. İthalatçılardaki bu kafa değişmediği müddetçe bu ülkede orjinal oyun satılmaz. Böyle olacaksa satılmasın da zaten. Az bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Aralın verdiği hizmetten ben çok memnunum, bir oyun aldım, araldan bir bayan her aşamada ilgilendi sağolsunlar...

Hocam banada bir bayan baksaydı belki bende almayı düşünürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Aralın verdiği hizmetten ben çok memnunum, bir oyun aldım, araldan bir bayan her aşamada ilgilendi sağolsunlar...

Hocam banada bir bayan baksaydı belki bende almayı düşünürdüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

quote:

Dostum internetten sipariş etmiş olduğum aynı sürüm bugün elime ulaştı. Bana maliyeti toplam 65 TL. Satın aldığım firma vergi ödüyor, bu işten kar da ediyor (hayrına satmıyor tabi) o zaman bu işler nasıl oluyor? Hadi dedik bizimkiler ekstra vergi ödedi. El insaf kardeşim o da %100 mü? Hadi 85 TL falan olsa tamam olabilir diyeceğim ama 130 TL??? Emeğe saygı diyoruz, orijinal alıyoruz ama keriz de değiliz. İthalatçılardaki bu kafa değişmediği müddetçe bu ülkede orjinal oyun satılmaz. Böyle olacaksa satılmasın da zaten. Az bile.

Acaba nerden aldığını sorabilir miyim?

• $49.99 gogda ve steam fiyatı nereden aldında 65 liraya geldi acaba merak ettim ben şimdi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.