Şimdi Ara

ARAL VE KOMEDİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     ARAL VE KOMEDİSİ

• 100 tl fazla var orda
  • Shotodan 72 tl ye geldi bana.Ardaki faka bak hizaya gelllll..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 29 Mayıs 2011; 17:34:55 >
  • Hangi akla hizmet böyle bir fiyat belirliyorlar gerçekten ilginç , bizi çok zengin sövüşlenecek bir millet sanıyorlar , bir pc oyunu için türkiyede çekilecek max fiyat 35 tl civarı olmalıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Hangi akla hizmet böyle bir fiyat belirliyorlar gerçekten ilginç , bizi çok zengin sövüşlenecek bir millet sanıyorlar , bir pc oyunu için türkiyede çekilecek max fiyat 35 tl civarı olmalıdır.

Hayır kutusu biraz kalınca ve içinden 2 dvd çıkıyor ya.Kurnaz adamlar bu sebeble koymuşlardır o fiyatı.Benim yurdumun güzel insanı işte.......
  • 12999 liraya güzel bir pc kurardım herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

12999 liraya güzel bir pc kurardım herhalde

O da farklı bir bakış açısı tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin özeti aral milleti yemeye devam ediyor.
  • Yazık oyun o rafta eskiyecek
  • Aralın verdiği hizmetten ben çok memnunum, bir oyun aldım, araldan bir bayan her aşamada ilgilendi sağolsunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Orijinalden alıntı: The Big Boss

Hangi akla hizmet böyle bir fiyat belirliyorlar gerçekten ilginç , bizi çok zengin sövüşlenecek bir millet sanıyorlar , bir pc oyunu için türkiyede çekilecek max fiyat 35 tl civarı olmalıdır.

Hayır kutusu biraz kalınca ve içinden 2 dvd çıkıyor ya.Kurnaz adamlar bu sebeble koymuşlardır o fiyatı.Benim yurdumun güzel insanı işte.......

Çok doğru bir tespit önemli olanın boyut olduğunu zanneden bir millett işteee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Aralın verdiği hizmetten ben çok memnunum, bir oyun aldım, araldan bir bayan her aşamada ilgilendi sağolsunlar...

? memnunsan sorun yok
  • Bu oyun o fiyata satılır mı ? Zannetmiyorum...
  • kimse almadıktan sonra isterse trilyon fiyat biçsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

kimse almadıktan sonra isterse trilyon fiyat biçsin..

Alanda aluyor elbette.Amaç zaten hizmet değil.İnsanlar kutulu oyun falan alsın hiç değil..1000 tane satıp 1 farkla 1000 tl kazanmaktansa 10 tane satıp 50 lira karla 500 lira kar etmeyi KAr sanan zihniyetin eseri bunlar..
  • Ondan sonra korsana karşı olurlar tabi
  • töbe töbe bu nasıl bi fiyattır böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

kimse almadıktan sonra isterse trilyon fiyat biçsin..

Alanda aluyor elbette.Amaç zaten hizmet değil.İnsanlar kutulu oyun falan alsın hiç değil..1000 tane satıp 1 farkla 1000 tl kazanmaktansa 10 tane satıp 50 lira karla 500 lira kar etmeyi KAr sanan zihniyetin eseri bunlar..

Budur....
  • Türkiye'den kutulu orjinal oyun almak aptallık. Sadece ithalatçı firmaların değil devletin de sorumluluğu var, çünkü çok yüksek vergi alıyor. Kısacası devlet + ithalatçı firma el ele vatandaşı soyuyor. Ellerinden gelse yurtdışından almaya yasak bile getirirler!
  • Sınırsız adsl 55TL, sınırsız fibernet 30TL(20mbps) orjinal oyun PS için ortalama 100TL PC'de fiyat biraz daha esnek sonra gel korsan kullanma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.