Şimdi Ara

Aralık ayında civic alanlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni civic almak için anlaştım yanlız bana bir türlü arabayı ne gün teslim edeceklerini söylemiyorlar. Ben de çok şüphelendim acaba beni oyalıyorlar mı? Başına benzer şey geleniniz varsa, lütfen yazın...

• Alacagın civic in 2008 model yeni dınanımlı civic olmasına dikkat et kasım ayında degisti bazı ozellikleri.
  • Evet ona dikkat ettim, 6'lı CD changer var.

quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

Alacagın civic in 2008 model yeni dınanımlı civic olmasına dikkat et kasım ayında degisti bazı ozellikleri.
  • tolga_mhnds nereden aldın arabayı?
    quote:

Orjinalden alıntı: tolga_mhnds

Evet ona dikkat ettim, 6'lı CD changer var.

quote:

Orjinalden alıntı: hondaaaa

Alacagın civic in 2008 model yeni dınanımlı civic olmasına dikkat et kasım ayında degisti bazı ozellikleri.

• rahmi,
    Bu aralar nerden, kaça alındığı gibi konuları sıkı bir şekilde takip ettiğim için bilgi verebilirim...

tolga_mhnds 9 Aralık 2007; 14:58:04 de aşağıdaki mesajı atmıştı...
    "ben ankaradan aldım, her iki bayi de aynı fiyatı verdi, ama biri daha cok aksesuar verdi."
  • tolga_mhnds,
    Arabayı teslim alabildiniz mi?

quote:

Merhaba arkadaşlar ben yeni civic almak için anlaştım yanlız bana bir türlü arabayı ne gün teslim edeceklerini söylemiyorlar. Ben de çok şüphelendim acaba beni oyalıyorlar mı? Başına benzer şey geleniniz varsa, lütfen yazın...
  • evet arabayı teslim almak üzereyim, satış görevlisi acemi herhalde tam bilgi vermedi, ben de fazla şüphelenmişim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlaştıktan kaç gün sonra teslim edebiliyorlar.
    Birde 2007 2. yarıyıla ait vergiyi ödediniz değil mi,
    Bu verginin tutarı nedir?
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • siparişten 5 iş günü sonra teslim edecekler insallah. 2007 yılı 2. yarısının vergisini de 2-3 hafta içinde yatırmak gerekiyor. 1600 motor için 262YTL. Arabayı alınca yatıracagım.
  • pardon arkadaşım 2007 yılı 2. yarısı vergisini bayii yatırmadımı? siz neden yatırıyorsunuz.

quote:

siparişten 5 iş günü sonra teslim edecekler insallah. 2007 yılı 2. yarısının vergisini de 2-3 hafta içinde yatırmak gerekiyor. 1600 motor için 262YTL. Arabayı alınca yatıracagım.
  • Normal olaral bayi ruhsat ve trafik sigortasi masraflarını yapar, vergisini arabayı alan oder. Gerci bazen araba alanlar bunu da pazarlık konusu yaparak, bayiden alabiliyor. Ancak benim aldığım bayi kabul etmedi.
  • arkadaşlar
    galeriden sıfır alınan araçlarda anahtar teslimi tüm vergileri ödenmiş olarak bahsediliyor.
    bu durumda ilgili tarihteki tüm vergileri olabilecek trafik pulu mulu galeri tarafından ödendikten sonra size faturalar ibraz edilir.
    ben kasım ayında aracımı teslim aldığımda tüm yapılan masraf vergi ıvır zıvır denilecek vergilerin tamamının ödendiğine ilişkin faturalar bana teslim edilmiştir.

normalde bayi yapar bu işleri ancak pazarlık noktasında bu konular yapılmayacak siz ilgileneceksiniz diye bir noktaya gelinmişse o zaman kişi kendisi uğraşacaktır.kuru araba pazarlığı yapılmış demektir.

bilginize sunarım.

saygılarımla...

• Bahsettiğiniz vergiler arabanın ilk alım vergileri (ÖTV gibi) bunlar galeri tarafından ödenir. Burada bahsettiğimiz MTV (motorlu taşıtlar vergisi).
  • sayın tolga
    bende ıvır zıvır dderken zaten mtv yi de dahil etmiştim.

elimde dekontları var diyorum.

sanırım buradan şu sonuç çıkıyor yapmayan yerlerde varmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

sayın tolga
    bende ıvır zıvır dderken zaten mtv yi de dahil etmiştim.

elimde dekontları var diyorum.

sanırım buradan şu sonuç çıkıyor yapmayan yerlerde varmış

benim bildiğimde bu dur,anahtar teslim çünkü sadece ilaveten kasko ödenir başka bir şey değil
  • Arkadaşım dört sefer sıfır araba aldık bunların hepside anahtar teslim.Hepsindede bayii bütün vergilerini ödeyerek teslim etti (mtv) dahil.Hiçbirinde MTV pazarlık konusu olmadı,anahtar teslim çünkü.

quote:

Normal olaral bayi ruhsat ve trafik sigortasi masraflarını yapar, vergisini arabayı alan oder. Gerci bazen araba alanlar bunu da pazarlık konusu yaparak, bayiden alabiliyor. Ancak benim aldığım bayi kabul etmedi.
  • sayın "tolga_mhnds "
    demekki diğer arkadaşlarında dediği gibi .MTV dahilmiş.
    çünkü anahtar teslimi demek bu demek.

eğer senin bahsettiğin galeri bu işlemi yapmıyorsa işin içinde bir alt niyet aramak gerekir.

saygılarımla...

quote:

Bahsettiğiniz vergiler arabanın ilk alım vergileri (ÖTV gibi) bunlar galeri tarafından ödenir. Burada bahsettiğimiz MTV (motorlu taşıtlar vergisi).

• MTV yi bayi öder! Tartışmasız...
  • ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.
    YENİ KASA HONDA CİVİC LERDE KONSOLDAKİ MÜZİK SİSTEMİ için AYRINTILARINI BİLEN VARMI.?
    MARKA ,model ,TEKNİK ÖZELLİKLERİ ....V.S

SONUÇTA BU MÜZİK SİSTEMİNİ HONDA FİRMASI BİR YERLERDEN ALIYORDUR?

SAYGILARIMLA....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.